جان باختن 8 نفر در حوادث جادهای سفرهای نوروزی استان گیلان
اجتماعي
بزرگنمايي:
نسیم گیلان - مهر / رئیس پلیس راه گیلان گفت: از 25 اسفند ماه تاکنون 8 نفر در حوادث جادهای سفرهای نوروزی جان باخته و 140 نفر مصدوم شدند.
سرهنگ جاور صفاری در این خصوص گفت: در حال حاضر تمام جادههای اصلی گیلان شلوغ و پرتردد است، اما هیچ گره ترافیکی در محورهای ورودی و خروجی استان گزارش نشده است.
وی به طرح نوروزی پلیس راه، از 25 اسفند سال گذشته تاکنون خبر داد و افزود: 8 نفر از هموطنان در تصادفات جادهای گیلان در این مدت جان باختند و 140 نفر هم مصدوم شدند.
رئیس پلیس راه گیلان از اعمال محدودیتهای ترافیکی در 2 جاده اصلی استان در روزهای باقیمانده ایام نوروز 1404 با هدف تأمین امنیت سفر هموطنان خبر داد و گفت: تردد تریلرها و کامیونها به جز حاملان مواد سوختی و فاسد شدنی از ساعت 8 تا 24 روزهای 7، 8، 14 و 15 فروردین در جاده رشت - قزوین به صورت رفت و برگشت و از ساعت 8 تا 24 روزهای 11، 12، 14 و 15 فروردین در جاده آستارا - اردبیل به صورت رفت و برگشت ممنوع است.
-
پنجشنبه ۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۶:۲۹:۵۴
-
۹ بازديد
-

-
نسیم گیلان
لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/809198/