نسیم گیلان

آخرين مطالب

دمای هوای گیلان تا 12 درجه گرم‌تر می‌شود اجتماعي

دمای هوای گیلان تا 12 درجه گرم‌تر می‌شود
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان - مدیرکل هواشناسی گیلان از هشدار سطح زرد به تناوب وزش باد جنوبی ( گرم) و افزایش دما از یکشنبه تا پنجشنبه در استان خبر داد و گفت: طی این مدت، وزش باد جنوبی (باد گرم، برخی مناطق شدید، ارتفاعات و دامنه‌ها گاهی خیلی شدید) و افزایش نسبی دما به طور متوسط شش تا 12 درجه سلسیوس پیش‌بینی می‌شود.
محمد دادرس در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در گیلان اظهار کرد: نقشه‌های هواشناسی نشان‌دهنده استقرار جریانات جنوبی و جوی غالباً پایدار تا اواخر هفته در منطقه است، از این رو طی این مدت، در استان، آسمانی صاف تا نیمه ابری، وزش باد جنوبی (بعضی نقاط وزش گرم، گاهی شدید)، روند افزایش دما و در برخی نواحی ساحلی و جلگه‌ای پدیده مه یا هوای مه‌آلود پیش‌بینی می‌شود.
وی افزود: طی این مدت گاهی با شکل‌گیری ناپایداری‌های موقتی و همرفتی، رگبار و رعدوبرق دور از انتظار نیست.
مدیرکل هواشناسی گیلان از هشدار سطح زرد به تناوب وزش باد جنوبی (گرم) و افزایش دما از یکشنبه تا پنجشنبه در استان خبر داد و خاطرنشان کرد: به تناوب وزش باد جنوبی (باد گرم،، به‌ویژه دوشنبه، چهارشنبه و پنجشنبه برخی مناطق شدید، ارتفاعات و دامنه‌ها گاهی خیلی شدید)، احتمال خیزش و گسیل گردوخاک، افزایش دما (به طور متوسط شش تا 12 درجه سلسیوس در نقاط مختلف استان)، بعضی نقاط جلگه‌ای و ساحلی پدید مه یا مه‌آلود بودن هوا پیش‌بینی می‌شود.
دادرس تصریح کرد: آسیب به سازه‌های موقتی و سست، گلخانه‌ها، تابلوها و بنرهای تبلیغاتی، احتمال سقوط اجسام از ارتفاع، احتمال شکستن درختان، گسترش آتش‌سوزی احتمالی در جنگل‌ها و مراتع، در پاره‌ای نقاط کاهش دید افقی به سبب مه‌آلود بودن هوا، احتمال بهمن و کولاک در نواحی پوشیده از برف، تسریع ذوب برف در ارتفاعات و احتمال افزایش دبی رودخانه‌ها از اثرات فعالیت این سامانه پیش‌بینی شده است.
وی تاکید کرد: با توجه وزش باد گرم، شهروندان و مسافران از روشن کردن آتش در مراتع و عرصه‌های جنگلی استان پرهیز کنند و در صورت برپا کردن آتش، در هنگام ترک طبیعت از خاموش بودن آتش اطمینان حاصل کنند.
مدیرکل هواشناسی گیلان با بیان اینکه مخاطرات هواشناسی از روز یکشنبه تا پنجشنبه در استان پیش‌بینی شده است، گفت: به منظور جلوگیری از وقوع حوادث و صدمات ناگواری انسانی، شهروندان و مسافران طی این مدت از کوهنوردی در مناطق کوهستانی خودداری و هنگام تردد در جاده‌های مه‌آلود احتیاط کنند.
دادرس با بیان اینکه کشاورزان به ویژه گلخانه‌داران و مرغداری‌ها تمهیدات لازم به منظور جلوگیری از خسارات احتمالی ناشی از وزش باد گرم را به عمل آورند، افزود: شهروندان طی این مدت از تردد و استقرار در زیر درختان و سازه‌های موقتی بزرگ و سست خودداری کنند و طی این مدت، لغو پرواز هواپیماهای سبک و تفریحی و گلایدر، محکم کردن سازهای موقتی، تابلوهای تبلیغاتی و پوشش گلخانه‌ها ضروری است.
وی اضافه کرد: طی این مدت، شرایط دریای خزر برای فعالیت‌های دریایی غالباً با احتیاط مناسب پیش‌بینی می‌شود.
کد خبر 853845

لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/809674/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

طلوع هم‌زمان 2 خورشید

تحقیق جدید ناسا از اثرات نگران‌کننده فضا بر استخوان‌ موش‌ها خبر می‌دهد

هشدار وزش باد گرم در این استان/ در جنگل آتش روشن نکنید

امام جمعه اسبق آستانه اشرفیه درگذشت

پیام تبریک مشترک نماینده ولی فقیه و استاندار گیلان به مناسب روز جمهوری اسلامی

شعرخوانی زیبا از مهران مدیری

دفتر دوم «زندگی با آیه‌ها»؛ کتابی برای اصلاح سبک زندگی مومنان

پدر شهید غلامرضا مجیدزاده آسمانی شد

چرا زنان در برابر استرس‌های فضایی مقاوم‌ترند؟

ایده بامزه ترین هدیه برای کسی که عاشقشی

پیش بینی آب و هوای گیلان و رشت فردا چهارشنبه 13 فروردین 1404

حریق جنگل‌های لاهیجان مهار شد

راهنمای جامع گشت‌وگذار در 50 ساحل جذاب ایران

مهار آتش سوزی اراضی ملی در لنگرود

ترافیک پرحجم در خروجی رشت – قزوین

«اوپن‌ای‌آی» در ماه‌های آینده یک مدل زبانی وزن باز را معرفی می‌کند

همسرم منو با سلبریتی‌ها مقایسه می‌کنه چه‌کنم؟ ‌

رفع تصرف اراضی ملی 14 میلیارد تومانی در آستانه اشرفیه

پیام مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس گیلان به مناسبت روز جمهوری اسلامی ایران

پیام تبریک مشترک نماینده ولی فقیه و استاندار گیلان

صحبت های شنیدنی دکتر گبور مته نویسنده کتاب«وقتی بدن نه می گوید»

هوش مصنوعی مولد تصویر «اوپن‌ای‌آی» اکنون در دسترس همه کاربران است

شگفتی طبیعت؛ پروانه‌ای که 4200 کیلومتر بدون توقف پرواز کرد!

اقدام قاطع با خاطیان حواشی پیش آمده در تالار مرکزی رشت

به آرزو نرسیدیم و دیر دانستیم

تکنیک‌های زندگی بهتر؛ از خواب مفید تا نوشتن‌درمانی

28 ماهواره «استارلینک» راهی مدار زمین شدند

اطفای آتش در 12 هزار مترمربع از جنگل‌های گیلان

خروج بیش از یک میلیون و 356 هزار خودرو از گیلان؛ ترافیک روان است

«زن گفت، مرد گفت»؛ نگاهی به روابط آدم‌های زیر یک سقف

سالی که پشت سر گذاشتیم برای زیست‌شناسان چه آورده‌ای داشت؟

موشک «نیو گلن» در اواخر بهار برای دومین بار پرتاب می‌شود

محدودیت‌های ترافیکی ایام پایانی تعطیلات نوروز در قزوین

پایداری هوای گرم و آفتابی در گیلان

وضعیت آب و هوا گیلان فردا چهارشنبه 13 فروردین ماه 1404 | پیش بینی هواشناسی گیلان 24 ساعت آینده | آب و هوای گیلان در روز سیزده بدر + هواشناسی رشت

افزایش مصرف مرغ در گیلان؛ توزیع روزانه به 442 تن رسید

بخشی از کتاب/ زمین انسان ها

پیام تبریک مشترک نماینده ولی فقیه در گیلان و استاندار گیلان

نیکلسون، خاور شناسی که هرگز به شرق سفر نکرد

تمهیدات ترافیکی پلیس راهنمایی و رانندگی گیلان

سیارک قاتل در فکر انتقام از زمین است

حریق 12000 هزار متر مربع از اراضی جنگلی گیلان اطفا شد

ورود بیش از 2 میلیون مسافر نوروزی به بندر انزلی

تمهیدات ترافیکی پلیس راهور گیلان در روز طبیعت

طرح سواحل در گیلان با هدف ایجاد فضایی امن فعال است

اعلام تمهیدات ترافیکی پلیس راهور گیلان در روز طبیعت

هواشناسی گیلان 12 فروردین؛ هشدار برای وزش باد خیلی شدید

هوای گرم و آفتابی تا پایان هفته در گیلان

ناسا، نزدیکتر از همیشه به شناسایی حیات فرازمینی

تمهیدات ترافیکی پلیس راهنمایی و رانندگی گیلان در روز طبیعت