نسیم گیلان

آخرين مطالب

کمک هوش مصنوعی به مقابله با زوال عقل علمي

کمک هوش مصنوعی به مقابله با زوال عقل
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان - ایسنا /برخلاف تصور کلیشه‌ای رایج که زوال عقل را با استفاده از فناوری‌های مدرن ناسازگار می‌داند، تحقیقات جدید دانشگاه بَث در انگلیس نشان داد که افراد مبتلا به زوال عقل می‌توانند زندگی کاری پربارتری در عصر دیجیتال داشته باشند.
این مطالعه با عنوان«زندگی کاری با زوال عقل: چشم انداز آینده دیجیتال» اینگونه استدلال می‌کند که انقلاب دیجیتال خطر تشدید نابرابری‌ها را در میان افراد دارای نیازهای مختلف به همراه دارد، اما سازمان‌ها می‌توانند و باید فناوری دیجیتال و محیط کاری را برای کمک به افراد مبتلا به زوال عقل توسعه، تطبیق و استقرار دهند تا آنها بتوانند به شغل خود ادامه دهند.
دکتر جیمز فلچر از دانشگاه بَث در این باره گفت: واقعیت این است که ما جمعیت و نیروی کار سالخورده‌ای داریم که تعدادی از آنها دچار زوال عقل می‌شوند و به همین دلیل باید با استفاده هوشمندانه از فناوری دیجیتال، شرایط محیط کاری را برای آنها سازگار کرد. این برداشت اشتباه وجود دارد که افراد مبتلا به زوال عقل نمی‌توانند با فناوری دیجیتال کنار بیایند یا از آن بهره‌مند شوند. اما این تحقیقات نشان داد یک کارمند 60 ساله باتجربه که در مراحل ابتدایی زوال عقل قرار دارد، می‌تواند با استفاده درست از فضای دیجیتال و رسانه‌های اجتماعی، به کار خود ادامه دهد.
دکتر فلچر خاطرنشان کرد که تنظیمات بسیار ساده در محیط کار، مانند بهبود نور در محیط کاری، استفاده از فونت‌ها و طرح‌های رنگی مناسب، ارائه تقویم‌های کاری، کنترل‌های صوتی فعال و یادآوری‌های خودکار می‌تواند تفاوت بزرگی برای فردی ایجاد کند که مبتلا به زوال عقل است.
او گفت: هوش مصنوعی فرصت‌های واقعا جالبی را در اختیار افرادی قرار می‌دهد که به دلیل زوال عقل قادر به حل مشکلات خود نیستند. روش‌هایی همچون یافتن کلمات، سازماندهی متن و قرار دادن کلمات در توالی مناسب.
دکتر فلچر و همکارش دکتر اولیویا براون استدلال می‌کنند که زوال عقل ذاتاً ناتوان کننده نیست و تأثیر آن به شدت به محیط کاری یک کارمند بستگی دارد.
موضوع دیگری که دکتر فلچر به آن اشاره کرد، این است که کارمندان ممکن است پس از تشخیص ابتلا به زوال عقل، دچار اضطراب شدید شده و این مساله را از کارفرمای خود پنهان کنند. به نظر می‌رسد اکثریت قریب به اتفاق افرادی که مبتلا به زوال عقل هستند، اغلب ناخواسته سمت به بیکاری می‌روند.
مساله مهم‌تر این است که بیماری زوال عقل تنها محدود به افراد مسن نیست و تعداد فزاینده‌ای از افراد جوان در حال ابتلا به آن هستند. برآوردها نشان می‌دهد که 9 درصد از 35.6 میلیون نفر مبتلا به زوال عقل در سراسر جهان زیر 65 سال سن دارند و سالانه حدود 370000 مورد جدید زوال عقل در افراد جوان شروع می‌شود.

لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/809627/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

هوش مصنوعی مولد تصویر «اوپن‌ای‌آی» اکنون در دسترس همه کاربران است

شگفتی طبیعت؛ پروانه‌ای که 4200 کیلومتر بدون توقف پرواز کرد!

اقدام قاطع با خاطیان حواشی پیش آمده در تالار مرکزی رشت

به آرزو نرسیدیم و دیر دانستیم

تکنیک‌های زندگی بهتر؛ از خواب مفید تا نوشتن‌درمانی

28 ماهواره «استارلینک» راهی مدار زمین شدند

اطفای آتش در 12 هزار مترمربع از جنگل‌های گیلان

خروج بیش از یک میلیون و 356 هزار خودرو از گیلان؛ ترافیک روان است

«زن گفت، مرد گفت»؛ نگاهی به روابط آدم‌های زیر یک سقف

سالی که پشت سر گذاشتیم برای زیست‌شناسان چه آورده‌ای داشت؟

موشک «نیو گلن» در اواخر بهار برای دومین بار پرتاب می‌شود

محدودیت‌های ترافیکی ایام پایانی تعطیلات نوروز در قزوین

پایداری هوای گرم و آفتابی در گیلان

وضعیت آب و هوا گیلان فردا چهارشنبه 13 فروردین ماه 1404 | پیش بینی هواشناسی گیلان 24 ساعت آینده | آب و هوای گیلان در روز سیزده بدر + هواشناسی رشت

افزایش مصرف مرغ در گیلان؛ توزیع روزانه به 442 تن رسید

بخشی از کتاب/ زمین انسان ها

پیام تبریک مشترک نماینده ولی فقیه در گیلان و استاندار گیلان

نیکلسون، خاور شناسی که هرگز به شرق سفر نکرد

تمهیدات ترافیکی پلیس راهنمایی و رانندگی گیلان

سیارک قاتل در فکر انتقام از زمین است

حریق 12000 هزار متر مربع از اراضی جنگلی گیلان اطفا شد

ورود بیش از 2 میلیون مسافر نوروزی به بندر انزلی

تمهیدات ترافیکی پلیس راهور گیلان در روز طبیعت

طرح سواحل در گیلان با هدف ایجاد فضایی امن فعال است

اعلام تمهیدات ترافیکی پلیس راهور گیلان در روز طبیعت

هواشناسی گیلان 12 فروردین؛ هشدار برای وزش باد خیلی شدید

هوای گرم و آفتابی تا پایان هفته در گیلان

ناسا، نزدیکتر از همیشه به شناسایی حیات فرازمینی

تمهیدات ترافیکی پلیس راهنمایی و رانندگی گیلان در روز طبیعت

اجرای شخم اولیه در 47 درصد از شالیزارهای گیلان

بازگشت به کار کارگران فولاد خزر

«اسپیس‌ایکس» اولین ماموریت سرنشین‌دار را بر فراز قطب‌های زمین پرتاب کرد

تحلیل هوش مصنوعی از منظر علوم انسانی در «خردورزی» هفتم

پیشنهاد فیلم و کتاب نوروزی به انتخاب‌ منصور ضابطیان

پیام سرپرست اداره کل آموزش و پرورش استان گیلان به مناسبت روز جمهوری اسلامی

نمایش فناوری ارتباطات با پرتاب ماهواره جدید چین

خوشگلترین مدلی که می تونی زیر چادر روسریتو ببندی

شخم اولیه 47 درصد شالیزار‌های گیلان

تیمی که پایان خود را اعلام کرد

پایداری هوا و افزایش دما در گیلان/ هواشناسی 12 فروردین

تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، 12 فروردین 1404

یک استارت‌آپ چینی از عامل هوش مصنوعی جدید خود رونمایی کرد

استخراج آب از خاک کره ماه ممکن شد

صدور هشدار حریق در جنگل‌های مازندران

100 هکتار از انهار کشاورزی لنگرود لایروبی می‌شود

محدودیت ترافیکی ایام پایانی تعطیلات نوروز و روزطبیعت در محور قدیم قزوین به رشت

آخرین وضعیت ترافیکی گیلان/ ترافیک در محور رشت- قزوین سنگنین و پرحجم است

هوش مصنوعی هنگام صحبت کردن با این طوطی تشخیص داده که انسان نیست

با این مدل روسری بستن؛ استایلی شیک داشته باشید

ازدحام شدید خودروها در محور سراوان - امامزاده هاشم