نسیم گیلان

آخرين مطالب

میکروب‌های زمین به سلامت فضانوردان کمک می‌کنند علمي

میکروب‌های زمین به سلامت فضانوردان کمک می‌کنند
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان - باشگاه خبرنگاران /یافته‌های یک پژوهش جدید نشان می‌دهد فضانوردان در صورت قرار گرفتن در معرض انواع بیشتری از میکروب‌های زمین، سالم‌تر می‌مانند.
 وبگاه اسپِیس در گزارشی آورده است: راب نایت (Rob Knight)، یکی از اعضای گروه پژوهشی و استاد دانشگاه کالیفرنیا سن‌دیگو، گفت: محیط‌های استریل در واقع امن‌ترین محیط‌ها نیستند. قرار گرفتن در معرض میکروب‌های مفید محیط برای حفظ سلامتی مهم است؛ این تعجب‌آور نیست، زیرا ما انسان‌ها میلیون‌ها سال است که با میکروب‌های محیطی دارای فرگشت (تغییر در خصوصیت‌های وراثتی جانداران در طول نسل‌های متوالی) هم‌زمان بوده‌ایم.
فضانوردان در ایستگاه فضایی بین‌المللی (ISS) با محرک‌های فشارزای منحصربه‌فردی مواجه می‌شوند که بر عملکرد بدن آنها تأثیر می‌گذارد. این محرک‌ها شامل قرار گرفتن در معرض ریزگرانش و تشعشع است که بر پاسخ‌های ایمنی آنها تأثیر می‌گذارد.
ایستگاه فضایی بین‌المللی، یک ایستگاه فضایی است که با مشارکت بیش از 15 کشور ساخته می‌شود. این ایستگاه فضایی در مدار نزدیک زمین و در ارتفاع 330 تا 435 کیلومتری از سطح زمین در حرکت است.
بر اساس پژوهش‌های ناسا (اداره کل ملی هوانوردی و فضای آمریکا)، بدن انسان با سیستم ایمنی سالم باید در فضا سخت‌تر کار کند تا بر همان عفونتی غلبه کند که مبارزه با آن روی زمین نسبتاً آسان‌تر است.
یافته‌های مطالعات قبلی نشان داده بودند که بیماری‌های مزمن فضانوردان در ایستگاه فضایی بین‌المللی از جمله بثورات پوستی، زخم‌های سرد و برخی آلرژی‌های غیرمعمول، به سیستم ایمنی بدن آنها مرتبط است.
نایت و همکارانش با در نظر گرفتن این موضوع، پژوهش جدید را انجام دادند که نشان می‌دهد می‌توان با وارد کردن عمدی جوامع متنوعی از میکروب‌های خاک و آب، که هزاران سال با انسان‌ها هم‌زیستی کرده‌اند، به ایستگاه فضایی بین‌المللی سیستم ایمنی و سلامت کلی فضانوردان را بدون به خطر انداختن بهداشت آنها تقویت کرد.
دانشمندان باید قبل از وارد کردن میکروب‌های جدید مانند میکروب‌های موجود در خاک و آب کره زمین به محیط ایستگاه فضایی بین‌المللی، این احتمال را بررسی کنند که آیا میکروب‌هایی که معمولاً برای سلامت انسان بی‌ضرر هستند در فضا مضر می‌شوند یا خیر.

لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/806303/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نتیجه شگفت‌انگیز کنار گذاشتن گوشی به مدت فقط 3 روز

دقیق ترین نقشه کهکشانی که تاکنون ساخته شده است را ببینید

سخنان شنیدنی امیرحسین ماحوزی

زیر مجموعه‌‌ی خودم هستم!

ذخیره‌سازی نمونه‌های سلولی جانوران؛ گامی به‌سوی حفاظت و شبیه‌سازی در آینده

رقیب تازه برای امپراتوری ایلان ماسک؛ آیا استارلینک شکست می‌خورد؟

کشف مریخی‌ها در معده ما!

ثبت تخلف حدود 12 میلیارد تومانی در بازار برنج گیلان

تمدید مهلت ارسال آثار به جایزه جهانی شهر شعر

شاعرانه/ خلقی از شمعِ جمال تو چو پروانه بسوخت

داستانک/ بهلول و مرد فقیر

فعالیت بدنی سلامت روان زنان مبتلا به آندومتریوز را تضمین کرد

لباس‌هایی که درباره کاربر خود گزارش می‌دهند

کشف جدید؛ درمان آلزایمر با گاز زنون

تماشای رژه سیارات را از دست ندهید

چگونه کلسیم کافی دریافت کنیم؟

استیک و تخم مرغ صبحانه کلاسیک فضانوردان

هشدار دانشمندان در مورد آسیب‌های روشن کردن شمع در خانه

آپنه خواب خطر ابتلا به پارکینسون را افزایش می‌دهد اما چاره دارد

کشف بیش از 90 هزار عدد انواع مواد محترقه در بندرانزلی

قطع گاز 49 باغ ویلای خالی از سکنه

صید 1993 تن انواع ماهیان استخوانی در گیلان

در سایه سانسور و سکوت

شعرخوانی زیبا از سوگل مشایخی

التیام سریع با پانسمان زیست‌تخریب‌پذیر ایران ساخت

«شبح آبی» روی ماه فرود آمد

تولید لپ‌تاپ خورشیدی که با هر نوری شارژ می‌شود

جابجایی اجسام با بازوی رباتیک ایرانی

چاپ دو کتاب نادر ابراهیمی توسط انتشارات امیرکبیر

بخشی از کتاب/ ناامیدی، واگیر بدی است...

کرم یخ‌زده پس از 46 هزار سال زنده شد

فرود منحصر به فرد استارشیپ در آب را تماشا کنید

فیلمی از اولین پرواز یک خودرو برقی پرنده

فراگیری پوشش بیمه دی توازن و ثبات ایجاد می‌کند/ پیشنهاد ایجاد شعبه در غرب مازندران

استاندار: مدیریت مصرف برق گیلان در تابستان آینده از اکنون تدبیر شود

پُل دنیای واقعی و خیالی در داستان چیست؟

داستانک/ هندوانه پرماجرا

ساخت میکروسکوپی برای تصویربرداری همزمان از موقعیت و جهت‌گیری مولکول‌ها در سلول

سایه شبح آبی روی ماه

آغاز پخش مجموعه تلویزیونی«آبروی کوچه‌ها» از شبکه تهران

مادر شهیدان «محمدرضا و محمد جوانمردی» به فرزندان شهیدش پیوست

اینفوگرافی/ سنگ‌بناهای تربیت‌اسلامی کودکان

انتشار نسخه‌ای تازه از «نوروزنامه‌»

دو خط کتاب/ کمی قبل از خوشبختی

میوه ضدسرطانی که به تازگی طرفداران زیادی پیدا کرده است

نوشیدن «آب سنگین» چه بلایی سر انسان می‌آورد؟

دیدار مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل با خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران

درگذشت پیشکسوت تئاتر لاهیجان

خواب‌آلودگی راننده سبب واژگونی کامیون حامل سوخت در آستارا شد

عرضه «مختصات کار فرهنگی در اندیشه امام خامنه‌ای» در بازار نشر