نسیم گیلان

آخرين مطالب

التیام سریع با پانسمان زیست‌تخریب‌پذیر ایران ساخت اقتصادی

التیام سریع با پانسمان زیست‌تخریب‌پذیر ایران ساخت
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان - ایسنا / شرکتی دانش‌بنیان با محصول نوآورانه «فایبردن»، وعده کاهش طول دوره ترمیم زخم، افزایش سرعت بهبودی و پیشگیری از جای زخم را می‌دهد. این محصول با قیمتی رقابتی در سال 1404 به بازار عرضه خواهد شد.
این شرکت دانش‌بنیان، از پیشگامان و اولین تولیدکنندگان نانوحامل‌های دارویی در کشور، به عرصه تولید محصولات دارویی نوآورانه قدم گذاشته است. این شرکت از زمان تأسیس خود در سال 1394، در پی تولید نانوداروهای شیمیایی و گیاهی با کیفیتی مطابق با استانداردهای بین‌المللی بوده و در این راستا بهره‌مندی از دانش متخصصان و اساتید برجسته دانشگاه‌ها را سرلوحه کار خود قرار داده است.
این شرکت با رویکرد تولید محصولات جدید و کارآمد، در پی ایجاد نقش مؤثری در اعتلای صنعت داروسازی کشور و خلق راهکارهایی نوین در زمینه سلامت جامعه است. مریم مهاجرانی، مدیر عامل شرکت فناوری نانودارو البرز، با معرفی «فایبردن»، نسل جدید پانسمان‌های ترمیم زخم، اعلام کرد: این محصول دانش‌بنیان با قیمتی معادل یک‌سوم نمونه‌های خارجی در سال 1404 به بازار عرضه خواهد شد و پیش‌بینی می‌شود که سالانه حدود 500 هزار عدد از آن تولید شود.
وی ادامه داد: پانسمان فایبردن، شامل پلیمرهای زیست‌تخریب‌پذیر و نانوکورکومین است و به عنوان گزینه‌ای ایده‌آل برای بهبود سریع زخم‌های سطحی و سوختگی‌های درجه 1 و 2 شناخته می‌شود؛ چرا که این ترکیب خاص، دارای ویژگی‌های آنتی‌باکتریال و ضد التهاب، به ترمیم بافت‌ها کمک می‌کند.

نسیم گیلان


مهاجرانی، قابلیت «زیست‌تخریب‌پذیری» را از مزایای کلیدی این پانسمان دانست و توضیح داد: این پانسمان با فراهم کردن ساختاری داربست‌مانند، امکان جایگزینی سلول‌های در حال تکثیر بافت جدید را فراهم می‌کند که به طور قابل توجهی از ایجاد جای زخم جلوگیری کرده و در عین حال در فرآیند ترمیم زخم، جذب می‌شود.
به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری، این فعال فناور، با تأکید بر تاثیرات مثبت محصول جدید فایبردن بر سلامت جامعه، اعلام کرد: این پانسمان با هدف کاهش طول دوره ترمیم زخم، افزایش سرعت بهبودی، کاهش التهاب و عفونت و جلوگیری از ایجاد جای زخم طراحی شده است. به گفته وی، این محصول دانش‌بنیان برای زخم‌های عمیق و عفونی توصیه نمی‌شود و بیشتر مناسب زخم‌های سطحی، غیرعفونی و غیرحفره‌ای است.

لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/806355/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

طراحی و ساخت بازوی رباتیک مورد نیاز صنایع مختلف به همت یک شرکت دانش‌بنیان

تصویری از یک سنگ گیر کرده در چرخ های کاوشگر perseverance

سخنان دلنشین دکتر قمشه ای

سخنان جالب دکتر کاکاوند در مورد دل شکسته

نتیجه شگفت‌انگیز کنار گذاشتن گوشی به مدت فقط 3 روز

دقیق ترین نقشه کهکشانی که تاکنون ساخته شده است را ببینید

سخنان شنیدنی امیرحسین ماحوزی

زیر مجموعه‌‌ی خودم هستم!

ذخیره‌سازی نمونه‌های سلولی جانوران؛ گامی به‌سوی حفاظت و شبیه‌سازی در آینده

رقیب تازه برای امپراتوری ایلان ماسک؛ آیا استارلینک شکست می‌خورد؟

کشف مریخی‌ها در معده ما!

ثبت تخلف حدود 12 میلیارد تومانی در بازار برنج گیلان

تمدید مهلت ارسال آثار به جایزه جهانی شهر شعر

شاعرانه/ خلقی از شمعِ جمال تو چو پروانه بسوخت

داستانک/ بهلول و مرد فقیر

فعالیت بدنی سلامت روان زنان مبتلا به آندومتریوز را تضمین کرد

لباس‌هایی که درباره کاربر خود گزارش می‌دهند

کشف جدید؛ درمان آلزایمر با گاز زنون

تماشای رژه سیارات را از دست ندهید

چگونه کلسیم کافی دریافت کنیم؟

استیک و تخم مرغ صبحانه کلاسیک فضانوردان

هشدار دانشمندان در مورد آسیب‌های روشن کردن شمع در خانه

آپنه خواب خطر ابتلا به پارکینسون را افزایش می‌دهد اما چاره دارد

کشف بیش از 90 هزار عدد انواع مواد محترقه در بندرانزلی

قطع گاز 49 باغ ویلای خالی از سکنه

صید 1993 تن انواع ماهیان استخوانی در گیلان

در سایه سانسور و سکوت

شعرخوانی زیبا از سوگل مشایخی

التیام سریع با پانسمان زیست‌تخریب‌پذیر ایران ساخت

«شبح آبی» روی ماه فرود آمد

تولید لپ‌تاپ خورشیدی که با هر نوری شارژ می‌شود

جابجایی اجسام با بازوی رباتیک ایرانی

چاپ دو کتاب نادر ابراهیمی توسط انتشارات امیرکبیر

بخشی از کتاب/ ناامیدی، واگیر بدی است...

کرم یخ‌زده پس از 46 هزار سال زنده شد

فرود منحصر به فرد استارشیپ در آب را تماشا کنید

فیلمی از اولین پرواز یک خودرو برقی پرنده

فراگیری پوشش بیمه دی توازن و ثبات ایجاد می‌کند/ پیشنهاد ایجاد شعبه در غرب مازندران

استاندار: مدیریت مصرف برق گیلان در تابستان آینده از اکنون تدبیر شود

پُل دنیای واقعی و خیالی در داستان چیست؟

داستانک/ هندوانه پرماجرا

ساخت میکروسکوپی برای تصویربرداری همزمان از موقعیت و جهت‌گیری مولکول‌ها در سلول

سایه شبح آبی روی ماه

آغاز پخش مجموعه تلویزیونی«آبروی کوچه‌ها» از شبکه تهران

مادر شهیدان «محمدرضا و محمد جوانمردی» به فرزندان شهیدش پیوست

اینفوگرافی/ سنگ‌بناهای تربیت‌اسلامی کودکان

انتشار نسخه‌ای تازه از «نوروزنامه‌»

دو خط کتاب/ کمی قبل از خوشبختی

میوه ضدسرطانی که به تازگی طرفداران زیادی پیدا کرده است

نوشیدن «آب سنگین» چه بلایی سر انسان می‌آورد؟