نسیم گیلان

آخرين مطالب

کشف بیش از 70 هزار مواد محترقه غیرمجاز در گیلان گفتگو

کشف بیش از 70 هزار مواد محترقه غیرمجاز در گیلان
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان - ایرنا / بیش از 70 هزار مواد محترقه غیرمجاز در شهرستان‌های تالش، صومعه سرا و بندرانزلی گیلان کشف شد.
سرهنگ محمد رستمی، فرماندهی انتظامی تالش از دستگیری توزیع کننده مواد محترقه و کشف بیش از 40 هـزار عدد مواد محترقه غیرمجاز و پرخطر در این شهرستان خبر داد.

وی با بیان اینکه پس از اطلاع از قصد توزیع مواد محترقه غیرمجاز و پرخطر توسط فردی در سطح شهرستان، پیگیری موضوع به صورت ویژه در دستور کار پلیس قرار گرفت، افزود: ماموران انتظامی پس از انجام تحقیقات و اطمینان از صحت موضوع، موفق به شناسایی و دستگیری این فرد حین انتقال محموله مواد محترقه غیر مجاز در سطح شهر شدند.
فرمانده انتظامی شهرستان تالش از کشف 40 هزار و 60 عدد انواع مواد محترقه غیرمجاز پرخطر در بازرسی از وسایل این فرد خبر داد و گفت: متهم 34 ساله دستگیر و پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی شد.
کشف بیش از 23 هزار عدد مواد محترقه غیرمجاز در صومعه‌سرا
فرمانده انتظامی صومعه‌سرا نیز از کشف بیش از 23 هزار عدد مواد محترقه غیرمجاز پرخطر توسط پلیس در این شهرستان خبر داد.
سرهنگ جعفر عدلی مژدهی اظهار کرد: مجموعه انتظامی با افرادی که اقدام به خرید، فروش، نگهداری، حمل و استفاده از مواد محترقه غیرمجاز می‌کنند و امنیت جانی، مالی و روانی مردم را به خطر می‌اندازند، برخورد قانونی خواهد کرد.
وی در ادامه با بیان اینکه در پی دریافت خبری مبنی بر فروش مواد محترقه غیرمجاز در سطح شهرستان صومعه‌سرا، بررسی موضوع در دستور کار پلیس قرار گرفت، افزود: ماموران پلیس آگاهی پس از شناسایی افراد موردنظر و اطمینان از صحت موضوع با هماهنگی قضائی به آدرس مکان‌های شناسایی شده اعزام شدند.
وی از کشف 23 هزار و 37 عدد مواد محترقه غیرمجاز به ارزش یک میلیارد ریال در بازرسی از یک واحد صنفی و سه دستگاه خودرو خبر داد و بیان کرد: در این خصوص متهمان 34، 44، 35 و 36 ساله با تشکیل پرونده در اختیار مرجع قضائی قرار گرفتند.
کشف بیش از هفت هزار عدد انواع مواد محترقه غیرمجاز در بندرانزلی
همچنین فرمانده انتظامی بندرانزلی از کشف بیش از هفت هزار عدد انواع مواد محترقه غیرمجاز و خطرناک و دستگیری سه نفر در این رابطه در شهرستان خبر داد.
سرهنگ امیر وهاب زاده با اشاره به لزوم توجه بیشتر والدین به فعالیت کودکان و نوجوانان در روزهای پایانی سال اظهار کرد: متاسفانه برخی اشتباهات کودکان و سهل انگاری بعضی از والدین در این خصوص غیرقابل جبران است.
وی در ادامه با بیان اینکه پس از دریافت خبری مبنی بر فروش مواد محترقه غیرمجاز توسط افرادی در خیابان های اطراف شهرستان بندرانزلی، پیگیری موضوع در دستور کار پلیس قرار گرفت، افزود: ماموران پلیس اطلاعات و امنیت عمومی با اقدامات صورت گرفته سه نفر را حین فروش مواد محترقه دستگیر کردند.
فرمانده انتظامی شهرستان بندرانزلی از کشف هفت هزار و 666 عدد انواع مواد محترقه غیرمجاز و خطرناک از این افراد خبر داد و بیان کرد: متهمان 18، 18 و 24 ساله با تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی در اختیار مرجع قضائی قرار گرفتند.

لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/805652/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

یک تابلوی رنگارنگ از سطح ماه

ماموریت گردشگری فضایی «بلو اوریجین» روز 25 فوریه پرتاب می‌شود

صفحات خورشیدی قدیمی به کفش تبدیل می‌شوند

دیدار مدیرکل بنیاد شهرستان‌های استان تهران با ایثارگران جنوب غرب استان

آغاز بارش شدید برف در گیلان از عصر امروز

اینفوگرافی/ 6 ترفند طلایی برای پرورش تفکر خلاقانه

آماده‌باش گیلان برای بحران برف؛ ورود و خروج مسدود شد

بخشی از کتاب/ چرا دنبال خودناتوان‌سازی هستیم؟

داستانک/ تاکسی سواری

علل ژنتیکی پنهان در بیماری قلبی مادرزادی شناسایی شد

سیاره کوتوله‌ای که 95 سال پیش کشف شد

کاوشگر ژاپن برای اولین بار از نزدیک به ماه نگاه کرد

مناسبت روز/ شنبه، 4 اسفند ماه

دو خط کتاب/ زندگی خیلی چیزها یادمان می‌دهد

«هواتو دارم» به چاپ سی‌وپنجم رسید

عملکرد امیدوارکننده واکسن «mRNA» در درمان سرطان لوزالمعده

دستاورد بزرگ دانشمندان؛ شناسایی پرانرژی‌ترین نوترینو در عالم توسط تلسکوپی زیر دریا!

«مثبت 57» روانه بازار نشر شد

ویدئویی ترسناک از یک ربات انسان‌نما با شباهت بی‌نظیر به انسان

صحبت های شنیدنی از شمس لنگرودی

ایلان ماسک برای نابودی ایستگاه فضایی بین‌المللی عجله دارد!

اولین جلسه میز تخصصی دیپلماسی فرهنگی در شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد

آشنایی با مولانا با زبانِ شیرین دکتر امیرحسین ماحوزی

بخشی از کتاب/ چه چیزی در زندگی از همه مهم تر است؟

یک ژن، عامل پیدایش زبان گفتاری است

بومی‌سازی فناوری تولید فیلامنت‌ چاپگرهای سه‌بعدی در ایران

با کاغذ های دورریختنی یک گل بساز

مدارس استان گیلان تا دوشنبه مجازی شد

شعرخوانی زیبا از رشید کاکاوند

آن تایلر و عرضه بیست و پنجمین رمانش به بازار نشر

چت جی‌پی‌تی هر هفته میزبان 400 میلیون کاربر است

هوش مصنوعی به کمک کشاورزان می‌آید

بازدید مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گلستان از بنیاد شهرستان رامیان

آموزش دانشگاه گیلان مجازی شد

و آنچه می‌بری آخر به گور، مردن ماست

به‌جای «هتل‌آپارتمان» چه بگوییم؟

روش بسیار حساس برای شناسایی هاگ‌های باکتریایی

چگونه کلان‌شهرها می‌توانند انرژی مصرفی خود را تامین کنند؟

این کاردستی گل رز سرخ تقدیم نگاهتان

قمر در عقرب در شعر و ادب فارسی

دو خط کتاب/ دنیای سوفی

هوش مصنوعی، لهجه اپراتورهای تلفنی را عوض می‌کند

محور رشت ـ قزوین از فردا مسدود می‌شود

داستانک/ آخرین مشتری

ساخت موتور موشکی که فضاپیما را در 30 روز به مریخ می‌رساند

درمان اختلال عضلانی ژنتیکی یک جنین در رحم مادر برای اولین بار

بارش برف در رشت

برف در محور پونل-خلخال یک متری شد!

نگاهی به مجموعه رمان نوجوان میراث لورین

دو خط کتاب/ باشگاه پنج صبحی ها