نسیم گیلان

آخرين مطالب

امام جمعه رشت: مذاکره با آمریکا هیچ نفعی برای کشور ندارد سیاسی

امام جمعه رشت: مذاکره با آمریکا هیچ نفعی برای کشور ندارد
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان - به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله رسول فلاحتی در آئین عبادی سیاسی نماز جمعه رشت در مصلی این شهر با گرامیداشت دهه مبارک فجر و شهدای انقلاب اسلامی اظهار کرد: 22 بهمن امسال مقارن با ولادت حضرت علی اکبر و روز جوان بوده که این تقارن ارزشمند را گرامی می‌داریم.
وی با اشاره به 19 دی ماه سالروز پیوستن نیروی هوایی ارتش به امام خمینی (ره) افزود: سالروز شکسته شدن حکومت نظامی بختیار در بیست و یکم بهمن سال 57 نیز از دیگر وقایع مهم ملت ایران در پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران است که در تاریخ معاصر ایران ماندگار شده است.
امام جمعه رشت با بیان اینکه مردم گیلان نیز مانند هرساله با حضور پرشور خود حماسه‌ای دیگر آفریده و دشمن را متحیر خواهند کرد، گفت: بیانیه گام دوم انقلاب نیز در سال 97 توسط رهبر معظم انقلاب صادر شد و اهداف گام دوم انقلاب برای رسیدن به تمدن نوین اسلامی را ترسیم فرمودند.
وی با بیان اینکه شعارهای جهانی انقلاب دینی اسلامی ما همواره زنده و پویاست چرا که فطرت بشر در همه عصرها با شعارهای جهانی و دینی انقلاب اسلامی سرشته است، گفت: انقلاب اسلامی ایران، انقلابی بر مبنای فطرت انسانی بود و ویژگی‌های انقلاب اسلامی ایران از جمله آزادی، اخلاق، معنویت عدالت، استقلال، عزت، عقلانیت، برادری افول ناپذیر هستند.
خطیب جمعه رشت با تاکید بر اینکه مردم هیچ‌گاه از انقلاب اسلامی ایران دلزده نخواهند شد و هرگاه دلزدگی پیش بیاید از روی گردانی مسئولان از ارزش‌ها است نه مردم، تصریح کرد: مردم همواره پایبند ارزش‌ها و آرمان‌های انقلاب بوده و هستند اما برخی از مسئولان در فراز و فرودهای سال‌های انقلاب دلزدگی ایجاد کرده و می‌کنند.
فلاحتی با بیان اینکه برخی از افراد در صدد هستند تا در آینده شعارهایی چون مبارزه با استکبار جهانی محو شود، گفت: خطاب به افراد معدودی که در تلاش برای حذف شعارهای انقلابی هستند می‌گویم که انقلاب اسلامی در سایه مبارزات و شعارهای انقلابی به این اقتدار رسیده و دنیا را متحیر کرده است.
وی با بیان اینکه در سال 1322 سران سه کشور شوروی، انگلیس و آمریکا بدون اطلاع محمد رضا شاه برای تصمیم‌گیری در برخورد با آلمان به تهران آمدند، گفت: محمدرضا برای حضور در جمع آنان در تهران محقرانه از آن‌ها اجازه گرفت و تحقیر نشان دهنده جایگاه پایین ایران آن روز بوده است.
امام جمعه رشت با تاکید بر عزت و اقتدار امروز ملت ایران گفت: ما سربازان آمریکایی را در خلیج همیشه فارس گرفته، پهباد آمریکایی را مورد هدف، لانه جاسوسی آنان را گرفتیم با تحمل سختی‌ها و تحریم‌ها پیش رفتیم و به قول امام (ره) آمریکایی‌ها نتوانستند هیچ غلطی علیه ملت ایران کنند.
فلاحتی با اشاره به اعتراف ترامپ مبنی بر اینکه ایران قوی شده است، افزود: امروز این استقلال و عزت در طول تاریخ ایران بی سابقه بود و تک تک ملت ایران در دنیا عزیز هستند.
خطیب جمعه رشت با بیان اینکه صدور انقلاب به ملت‌های دنیا صورت گرفت و منجر به عزت ملت‌های آزادی‌خواه جهان شده است، افزود: سوال من از طرفداران مذاکره با آمریکا این است که سردمداران نالایق و بی درک نظام سلطه چه ثمری برای ملت‌ها داشتند، مگر آمریکا در دوران برجام چه ثمری رساندند که برخی‌ها دوباره از مذاکره سخن می‌گویند.
امام جمعه رشت با ابراز تعجب از اینکه برخی‌ها با گرگ می‌خواهند با زبان انسان سخن بگویند و به دنبال مذاکره هستند، افزود: برخی‌ها با موضوع مذاکره، ملت شجاع و مقاوم ملت ایران را وادار به ذلت می‌کنند، طرفداران مذاکره به ملت ایران پاسخ دهند که گفت‌گوهای برجامی چه ثمری برای ملت ایران داشت که دوباره به همان شیوه روی آورده‌اند.
فلاحتی با تاکید بر اینکه انقلاب اسلامی استقلال را به مردم هدیه داده و باید قدردان آن بود، بیان کرد: هیچ کشوری به اندازه ایران استقلال ندارد آن‌وقت برخی‌ها دنبال محو شعارهای انقلابی از جمله مقابله با استکبار جهانی هستند که به آن‌ها می‌گویم ملت ایران گوش به سخن شما نداده و به حساب نمی‌آورد.
وی افزود: ملت ایران در 22 بهمن امسال مشت محکمی بر دهان قدرت ظالم جهانی می‌زنند و صدای «مرگ بر آمریکا» ملت ایران در دنیا همواره در اهتزاز خواهد بود.
کد خبر 6371321

لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/803758/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سلول‌هایی در بدن که به مبارزه با سرطان کمک می‌کنند

تولید آفت‌کش با فرمولاسیون نانویی زیستی

تخلیه اضطراری در رشت | خطر آب‌گرفتگی ساکنان را تهدید می‌کند!

شکست غیرمنتظره فولاد مقابل خیبری‌ها/ توقف سپاهان مقابل ملوان در بندرانزلی و تساوی بی‌روح نساجی و چادرملو + فیلم

عکس/ پیربازار رشت ونیز شد

تخلیه اضطراری ساکنان در برخی مناطق رشت/ جزئیات

ورود خودرو به گیلان حدود 36 درصد کاهش داشته است

تعطیلی مدارس گیلان در روز شنبه 20 بهمن 1403

دستور عارف برای رسیدگی به وضعیت مردم گیلان

بارش یک متری برف در ارتفاعات رودبار؛ مسئولان پای کار هستند

اعلام تعطیلی مدارس گیلان در روز شنبه 20 بهمن 1403

بارش یک متری برف در ارتفاعات رودبار

ادارات گیلان تعطیل و مدارس غیرحضوری شد

پیش بینی آب و هوا گیلان فردا | پیش بینی هواشناسی گیلان فردا شنبه 20 بهمن ماه 1403 + جدول هواشناسی رشت

ادارات گیلان فردا شنبه تعطیل و مدارس غیرحضوری شد

جدول خاموشی برق رشت فردا شنبه 20 بهمن

تعطیلی همه مدارس و ادارات گیلان

خبر فوری؛ رشت تخلیه شد/ خروج اضطراری ساکنان سه منطقه مسکونی رشت

فوری/ ادارات و دانشگاه‌های استان‌های همدان، زنجان، گیلان فردا 20 بهمن تعطیل شد

اعلام تعطیلی همه مدارس و ادارات گیلان در روز شنبه

فوری/ صدور فرمان آماده‌باش در این شهر؛ خانه‌ها تخلیه شدند

ادارات و مدارس استان گیلان روز شنبه تعطیل شدند

تخلیه اضطراری 100 خانوار در منطقه پیربازار رشت

تخلیه خانه‌ها در پی بارش‌های سیل‌آسا در این شهر آغاز شد | آماده‌باش در این شهر به دلیل خطر بالای سیل

برف یک متری در گیلان! + فیلم

آخرین وضعیت جوی و ترافیکی در راه‌های مواصلاتی گیلان

تعطیلی واحدهای آموزشی و اداره‌های گیلان در روز شنبه

تعطیلی تمام مقاطع آموزشی و ادارات گیلان در روز شنبه 20بهمن

بخشی از کتاب/ این جا، مردم قدرِ صبح را نمى دانند

معروف ترین جمله ها از معروف ترین نویسنده ها...

علی‌اشرف صادقی در بیمارستان

افزایش گرمای اقیانوس‌ها و تهدید آن علیه آب و هوای جهانی

وقتی میکروب‌ها جایگزین داروهای ضد اضطراب می‌شوند!

هوش مصنوعی برای تشخیص تجهیزات غیراستاندارد صنایع و حریق در پالایشگاه‌ها از راه رسید

100 خانه در رشت دچار آبگرفتگی شده‌اند

بالا آمدن سطح آب رودخانه های رشت/ 100 خانه دچار آبگرفتگی شد

جدول خاموشی برق گیلان فردا شنبه 20 بهمن 1403 | برنامه قطعی برق رشت فردا شنبه 20 بهمن 1403

واکنش به پیشنهاد ترامپ برای مذاکره از تریبون نماز جمعه/ امام جمعه رشت: برخی افراد با حرف های ناپخته سعی دارند که به مبارزه با استکبار جهانی پایان دهند

محدودیت تردد به ماسوله در اثر بارش سنگین برف

تعیین 2مسجد برای اسکان خانوارهای پیربازار رشت

تشریح آخرین وضعیت محورهای گیلان؛ زندانه همچنان مسدود است

امام جمعه رشت: هیچ کشوری همانند ایران استقلال و آزادی ندارد

دستور عارف برای رسیدگی به مردم گیلان در پی بارش برف و باران

ماسوله در آغوش زمستان | منظره‌ای سفیدپوش در دل گیلان +ویدئو

انقلاب اسلامی با تکیه بر سرشت انسانی و آزادی بنا شده است

آبگرفتگی در رشت پس از بارندگی شدید + عکس

خبر فوری تعطیلی مدارس و ادارات گیلان فردا شنبه 20 بهمن 1403 / کدام مدارس و ادارات رشت و استان گیلان 20 بهمن 1403 تعطیل شد؟

تخلیه اضطرای ساکنان این مناطق در رشت

100 خانه در رشت به زیر آب رفت!

پیروزی مدعیان در ایستگاه پانزدهم