تعیین 2مسجد برای اسکان خانوارهای پیربازار رشت
اجتماعي
بزرگنمايي:
نسیم گیلان - مدیرعامل جمعیت هلال احمر گیلان با بیان اینکه بارشها منجر به طغیان رودخانه گوهر و آبگرفتگی در منطقه پیربازار شده که متأسفانه 100 خانه زیر آب رفتهاند، گفت: برای اسکان اضطراری سالخوردگان و کودکان، 2 مسجد در نظر گرفته شده است. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، هادی سلیمی مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان گیلان عصر امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به وضعیت هشدار نارنجی اعلام شده از سوی سازمان هواشناسی، اظهار کرد: «با توجه به بارندگیهایی که از شب گذشته در شهرستان رشت و استان گیلان رخ داده، بارشها منجر به طغیان رودخانه گوهر و آبگرفتگی در منطقه پیربازار شده است که متأسفانه 100 خانه در این منطقه زیر آب رفتهاند.
»
به گفته وی، «همکاران ما و امدادگران هلال احمر در حال انجام تخلیه اضطراری افراد و خانوارهای آسیبدیده هستند و برای اسکان اضطراری سالخوردگان و کودکان، 2 مسجد در نظر گرفته شده است.»
![نسیم گیلان](https://kban.ir/NewsImage/640/aHR0cHM6Ly9uZXdzbWVkaWEudGFzbmltbmV3cy5jb20vVGFzbmltL1VwbG9hZGVkL0ltYWdlLzE0MDMvMTEvMTkvMTQwMzExMTkxNTUyMjAyNDkzMjA5NDI5NC5qcGc=)
مدیرعامل جمعیت هلال احمر گیلان همچنین به آبگرفتگی در منطقه سیاه استخر اشاره کرد و افزود: «یک تیم امدادی هلال احمر در این منطقه نیز حضور دارد که در مجموع، 10 تیم امدادی در منطقه پیربازار و 10 تیم دیگر در منطقه سیاه استخر به همراه 10 فروند قایق جیمینی برای تخلیه افراد به کار گرفته شدهاند.»
مدیر جمعیت هلال احمر گیلان با بیان اینکه ما آمادگیهای لازم را برای بارش برف در روزهای آینده در استان ایجاد کردهایم، گفت: از هموطنان عزیز تقاضا داریم که ضمن رعایت نکات ایمنی، از ترددهای غیرضروری خودداری کنند و در صورت نیاز به خدمات امدادی، میتوانند با شماره تماس اضطراری 112 جمعیت هلال احمر تماس بگیرند و امدادگران ما در اولین فرصت به کمک آنها خواهند شتافت.»
انتهای پیام/
لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/803798/