محدودیت تردد به ماسوله در اثر بارش سنگین برف
اجتماعي
بزرگنمايي:
نسیم گیلان - بارش برف در محور فومن به ماسوله به بیش از 50 سانتیمتر رسید و فرماندار از مردم خواست تا از رفتن به این شهرک تاریخی، اجتناب کنند.
به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، بارش برف از شب گذشته در ماسوله آغاز شده و ارتفاع برف تاکنون به بیش از 50 سانتیمتر رسیده است.
این بارش سنگین موجب لغزندگی مسیرها شده و تردد از منطقه لارچشمه به بالاتر بدون زنجیر چرخ امکانپذیر نیست.
فرامرز مرزجانی فرماندار فومن، از شهروندان و میهمانان خواست تا از سفرهای غیرضروری به سمت ماسوله خودداری کنند.
به گفته وی، با توجه به بارش سنگین برف در مسیر ماسوله، عملیات برفروبی و پاکسازی مسیر توسط اداره راهداری و حمل و نقل جادهای فومن در حال انجام است.
در حال حاضر، تردد خودروها بدون زنجیر چرخ امکانپذیر نیست و دیشب نیز محور فومن به ماسوله به دلیل شدت بارشهای باران دچار ریزش شده و آمد و شد در مسیر با کندی روبرو بوده است.
لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/803799/