نسیم گیلان

آخرين مطالب

افزایش تولید فراورده‌های شوینده و پاک کننده با تلاش دانش بنیان‌ها گفتگو

افزایش تولید فراورده‌های شوینده و پاک کننده با تلاش دانش بنیان‌ها
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان - مهر /یک شرکت دانش‌بنیان موفق به توسعه فرمولاسیون افزایش ظرفیت تولید فرآورده‌های شیمیایی شوینده، پاک کننده و روان کننده شده است.
به نقل از صندوق نوآوری و شکوفایی، محصولات و فرآورده‌های شیمیایی همواره مورد نیاز کارخانه‌ها و مراکز صنعتی کشور بوده است. این در حالی است که برخی از این محصولات به صورت وارداتی به این مراکز عرضه و مورد استفاده قرار می‌گیرند. در چند سال اخیر متخصصان و فعالان این حوزه تلاش بسیاری در بومی‌سازی این محصولات و عدم وابستگی به واردات فرآورده‌های شیمیایی داشته‌اند که در این زمینه شرکت‌های دانش بنیان نقش مهمی را ایفا کرده‌اند.
در همین راستا شرکت دانش‌بنیان «پاک کوشش کار» (pck-ir.com) با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی و با تحقیق و توسعه و فرمولاسیون مطابق دانش جهانی توانسته طرح موفق «افزایش ظرفیت تولید فرآورده‌های شیمیایی شوینده، پاک کننده و روان کننده» را به سرانجام برساند. این اتفاق گامی موثر در رونق تولید داخل، کار آفرینی و عدم وابستگی به واردات فرآورده‌های شیمیایی محسوب می‌شود.
سیدحسین اسماعیل‌نژاد مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان پاک‌کوشش‌کار درباره آغاز فعالیت‌های این شرکت عنوان کرد: شرکت در سال 1378 تاسیس شده است. فعالیت این شرکت دانش‌بنیان، فرمولاسیون فرآورده‌های شیمیایی است؛ البته بیشترین تمرکز ما بر تولید پاک کننده‌ها است و به تازگی هم در حال فرمولاسیون یکسری محصولات جدید هستیم.
وی با اشاره به اینکه کاربردی شدن محصولات این شرکت ابتدا از طریق مشکلات یک کارخانه آغاز می‌شود، در خصوص اقدامات انجام شده در جهت به‌کارگیری محصولات تولید شده این شرکت دانش‌بنیان افزود: یک کارخانه با داشتن مشکلاتی در زمینه پاک‌کنندگی قطعه‌ها و ماشین‌آلات با ما وارد گفتگو می‌شود. بعد از بازدید و برگزاری نشست‌هایی با قسمت فنی این کارخانه، اطلاعاتی کسب می‌کنیم و با توجه به مواد خارجی که مصرف می‌کنند فرمول مشابهی را ابداع و در اختیار آن‌ها می‌گذاریم.
به گفته اسماعیل‌نژاد به محض تثبیت و تایید فرمول، کارخانه‌ها آن را خریداری می‌کنند. در چنین شرایطی سیستم بازرگانی و فروش ما به صورت خودکار شرکت‌های مشابه را پیدا می‌کند که به آن‌ها کالا بفروشد.
مدیرعامل «پاک‌کوشش‌کار» درباره ادامه روند همکاری خود با شرکت‌های دیگر خاطرنشان کرد: ادامه فعالیت‌های ما به این شکل است که بعد از حل مشکلات آن شرکت، مشکلات دیگری را به ما ارجاع می‌دهند و حتی شرکت‌های دیگر را به ما معرفی می‌کنند که ما با آن‌ها وارد گفتگو شویم و فرآورده مورد نیاز آن شرکت را تولید و عرضه کنیم.
وی با اعلام اینکه اساس فعالیت‌های این شرکت دانش بنیان تولید فرآورده‌های شیمیایی قابل استفاده شرکت‌ها و کارخانه‌ها است، خاطرنشان کرد: شرکت‌ها خیلی به فرآورده‌های جدید رغبتی نشان نمی‌دهند. در همین راستا برخی از فرآورده هایمان بر اساس مشخصات ارسالی کارخانجات همراه با ابداعات بومی سازی است.
اسماعیل‌نژاد درباره نقش شرکت دانش بنیان خود در اشتغالزایی و افزایش به کارگیری نیروی متخصص بیان کرد: شرکت‌ها هر چه گسترده‌تر شوند، اشتغالزایی هم در آن‌ها افزایش پیدا می‌کند، اما با توجه به فعالیت ما که فرمولاسیون کردن مواد شیمیایی است، رشد و گسترده شدن فعالیت‌های ما وابسته به درخواست‌ها و نیاز مشتری‌هاست.
به گفته او، در زمان تاسیس این شرکت 4 نفر در آن در حال فعالیت بود، اما در حال حاضر به 20 نفر رسیده است. مسلما افزایش میزان تولیداتمان به اشتغالزایی بیشتری در شرکت می‌انجامد که البته این اتفاق به جذب بیشتر مشتری‌ها و کارخانه‌ها بستگی دارد.
مدیرعامل شرکت «پاک‌کوشش‌کار» در خصوص نقش حمایت‌های صندوق نوآوری و شکوفایی در تولید محصولات این شرکت تاکید کرد: کمک‌های مالی صندوق نوآوری و شکوفایی در تولید محصولات ما بسیار موثر بود. وام‌هایی که از سمت بانک‌ها به شرکت اعطاء شد یا معرفی شرکت ما به صندوق پژوهش و فناوری شریف همگی باعث افزایش سرعت سرمایه گذاری این شرکت شد.
وی در همین رابطه افزود: با توجه به اینکه کارخانه‌ها در پرداخت حق الزحمه شرکت‌ها تعلل می‌کنند و ما هم مجبور هستیم مواد اولیه را نقد بخریم به همین دلیل اعطای این تسهیلات به شرکت‌های دانش بنیانی، چون ما اتفاق بسیار مثبت و موثری است.
اسماعیل‌نژاد درباره اثرگذار بودن حمایت‌های مالی نهادی، چون صندوق نوآوری و شکوفایی خاطرنشان کرد: فعالیت‌های نهاد مالی، چون صندوق نوآوری و شکوفایی در افزایش تولید محصولات ما بسیار اثرگذار بود. از آنجا که تولید کننده هر چقدر بیشتر سرمایه داشته باشد می‌تواند سریعتر به اهدافش برسد، بنابراین اعطای وام 3 میلیارد تومانی از سمت صندوق باعث شد پروژه «ساوه» دو سال زودتر آغاز شود. ما با آن سرمایه توانستیم وسیله مورد نیاز تولیدات خود را خریداری و طرح توسعه‌مان را کامل کنیم.
به گفته او، کمک‌های صندوق نوآوری و شکوفایی بر پروژه ساوه اثرگذار بود و باعث شد زودتر به نتیجه برسیم. ما به عنوان یک شرکت دانش بنیان سعی می‌کنیم که با جذب منابع کار خود را توسعه دهیم. به همین دلیل هر سرمایه‌ای که از صندوق دریافت کردیم آن را در خرید موارد اولیه و توسعه طرح‌هایمان هزینه کردیم.

لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/788341/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

افزایش تولید فراورده‌های شوینده و پاک کننده با تلاش دانش بنیان‌ها

معماری خانه و لوازم زندگی امیرالمؤمنین و حضرت زهرا علیهماالسلام

نگاهی به دریاچه سد منجیل از لنز دوربین شهروند خبرنگار

اقامه نماز جمعه در همه شهر‌های گیلان

رفع تصرف اراضی ملی در لنگرود

«آموزش مصور احکام» به چاپ بیست‌ودوم رسید

زنده شدن مرد مرده گیلانی هنگام دفن همه را شوکه کرد

برنامه محققان دانشگاهی برای تولید کِرِم خاویار و تهیه چرم از پوست ماهی

جشن ستارگان در شهرستان شفت برگزار شد

دمای هوای گیلان تا 6 درجه افزایش پیدا می‌کند

مسائل مربوط به رودخانه‌ها و پسماند باید برطرف شود

تحول در صنعت رباتیک و پوشیدنی‌ها با عضله‌ای به نرمی پوست و استحکام فولاد

تست های فضاپیما استارشیپ 31

اجرای 80ویژه برنامه همزمان با هفته کتاب در گیلان

جدول برنامه زمانبندی خاموشی برق رشت امروز و فردا جمعه 25 و شنبه 26 آبان 1403

خلاصه بازی داماش گیلان 0 – سایپا 0

جمع‌آوری و دستگیری163 معتاد و قاچاقچی مواد مخدر در رشت

شوراها می توانند پل ارتباطی مردم با نمایندگان مجلس باشند

همدلی بین شوراها و نمایندگان مجلس سبب حل مشکلات می شود

موش‌ها جسد زن رشتی را در بیمارستان رشت جویدند

شناسایی و کمک به رفع چالش‌های استان را دنبال می‌کنیم

شورای شهرستان رشت ظرفیت بزرگی برای شناسایی مشکلات دارد

رویداد فرهنگی کتابخوانی در بندرانزلی

شعر انتخابی رضا رحیمی عنبران در مرحله شب دوازدهم رقابت شاعران

شعرخوانی زیبا در برنامه سرزمین شعر

سیستم بالابر بازوهای برج دوم استارشیپ

نصب جالب پنل های خورشیدی

جلوگیری از حمله کوسه ها به شناگران با فناوری جدید

سحابی شگفت انگیزِ Ring

گذرِ دنباله دارِ Tsuchinshan-ATLAS

چقدر طول می کشد تا سیارات منظومه شمسی یک بار به دور محور خود بچرخند؟

جاری مثل باجناق است در آقایان

آخرین جزئیات از متهمان پرونده جنجالی فیلم نامتعارف گیلان

آخرین جزئیات از پرونده فیلم غیراخلاقی رشت: همه افراد حاضر در فیلم بازداشت هستند

ترویج خانواده‌های تک نفره، برنامه دشمن است

آخرین جزئیات از پرونده فیلم غیراخلاقی رشت: آیا فردی خودکشی و فرد دیگری از ایران رفته است؟

آغاز همکاری تهران بوران و فومن شیمی

حادثه تلخ/ پیدا شدن جنازه کودک غرق شده

برگزاری اردوی طلیعه در حوزه علمیه خواهران گیلان

مرگ تلخ یک کودک غرق شده در رودخانه

این 5 مشکل را دیدید، شغل خود را عوض کنید

دستگیری 66 سارق و مال‌خر در گیلان

هیچ وقت وارد گذشته هیچ آدمی نشو!

شعر انتخابی مرضیه مرادی در رقابت شاعران

شعر انتخابی احسان بدخشانی در رقابت شاعران

شعر انتخابی میثم داوودی در مرحله رقابت شاعران

شعر انتخابی مهدی خادمیان در شب دوازدهم رقابت شاعران

شعرخوانی زیبای دکتر کاکاوند

ویدئویی از شباهت جالب بین حرکات یک ربات و یک سوسک

مقایسه اندازه مولکول ها و اتم ها