رشد 23 درصدی تولید گوشت بوقلمون در گیلان
گفتگو
بزرگنمايي:
نسیم گیلان - صالح محمدی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در راستای برنامهریزی کشور برای خودکفایی و حمایت از زنجیرههای تولید گوشت بوقلمون، دو واحد جدید بوقلمون مادر گوشتی با ظرفیت 13,000 قطعه به زودی به این واحدها اضافه میشود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان با بیان اینکه کشور از واردات جوجه یک روزه بوقلمون گوشتی بینیاز میشود، گفت: تولید جوجه بوقلمون در استان گیلان تا پایان مهر ماه به بیش از 2 میلیون قطعه رسیده است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته حدود 9 درصد افزایش داشته است.
به گفته محمدی، در حال حاضر، 3 کارخانه جوجهکشی بوقلمون با ظرفیت کل حدود یک میلیون قطعه در گیلان فعال هستند که عمده جوجه بوقلمونهای کشور از تخممرغهای خوابانده شده در دستگاههای این کارخانهها تولید میشود.
وی با بیان اینکه 20 واحد بوقلمون گوشتی به ظرفیت حدود 119 هزار قطعه در استان گیلان فعال هستند، افزود: از جوجهریزی حاصل از این واحدها تا پایان مهرماه بیش از 1,600 تن گوشت بوقلمون تولید شده است که نسبت به مدت مشابه سال قبل 22.7 درصد افزایش یافته است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی با اشاره به ظرفیتهای مناسب استان گیلان برای توسعه پایدار صنعت بوقلمون کشور بیان کرد: با حمایتهای معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان و وجود زیرساختهای مناسب، سرمایهگذاری مناسبی توسط بخش خصوصی در استان صورت گرفته است.
محمدی تصریح کرد: سرانه مصرف گوشت بوقلمون در کشور حدود 750 گرم است که طبق برنامهریزیهای وزارت جهاد کشاورزی، این میزان باید به یک کیلوگرم افزایش یابد.
کد خبر 6282871
لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/785899/