نسیم گیلان

آخرين مطالب

کاهش 75 درصدی تلفات دریایی در گیلان طی 2 سال اجتماعي

کاهش 75 درصدی تلفات دریایی در گیلان طی 2 سال
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان - فارس / در حالی که سواحل گیلان هر تابستان میزبان میلیون‌ها گردشگرند، مدیرکل مدیریت بحران استانداری گیلان از کاهش چشمگیر تلفات حوادث دریایی در این استان خبر داد؛ آن‌هم به میزان بی‌سابقه‌ی 75 درصد طی دو سال گذشته.
محمدعلی ویشگاهی، مدیرکل مدیریت بحران استانداری گیلان اخیرا اعلام کرده که از سال 1402 تاکنون، بالغ بر 75 درصد از تلفات ناشی از حوادث دریایی و غرق شدن افراد کاهش یافته است؛ این کاهش قابل توجه در حالی رخ داده که در سال‌های پیشین، آمار تلفات ناشی از غرق‌شدگی در استان به‌ویژه در فصل گرم، روندی صعودی داشت.
بازار
براساس گزارش‌های رسمی، تعداد قربانیان از بیش از 45 نفر در سال 1401، به کمتر از 10 نفر در سال 1403 رسیده و همچنین بالغ بر 470 مورد عملیات موفق نجات غریق در سواحل انجام شده که از مرگ حتمی افراد جلوگیری کرده است.
در راستای کاهش این آمار، استانداری گیلان با همکاری سازمان‌های مرتبط، 302 نقطه پرخطر در 313 کیلومتر نوار ساحلی استان را شناسایی و مجهز به نیروهای امداد و نجات کرد و 27 طرح سالم‌سازی دریا نیز با مشارکت شهرداری‌ها، هلال احمر، ناجیان غریق و اورژانس فعال شد.
همچنین برای نخستین‌بار، سامانه پایش لحظه‌ای شرایط دریایی در برخی مناطق ساحلی با همکاری هواشناسی راه‌اندازی شد تا مخاطرات احتمالی به‌موقع به گردشگران هشدار داده شود.
آموزش عمومی یکی از پایه‌های اصلی این موفقیت بوده است چراکه بر اساس آمار اعلام‌شده، بیش از 103 هزار نفر از شهروندان و گردشگران طی دو سال گذشته تحت آموزش‌های امدادی، شنای ایمن و آشنایی با علائم هشداردهنده ساحلی قرار گرفتند. همچنین، 150 هزار نفر دیگر از طریق کمپین‌های رسانه‌ای، بروشور، تابلوهای ساحلی و تبلیغات شهری، با نکات ایمنی دریا آشنا شدند.
برای مدیریت و کنترل بهتر وضعیت، بیش از یک هزار و 120 نفر از نیروهای آموزش‌دیده شامل ناجیان غریق، امدادگران هلال‌احمر، اورژانس و پلیس در سواحل مستقر شدند.
همچنین تجهیزات متنوعی چون قایق موتوری، جت‌اسکی، موتورسیکلت امدادی و آمبولانس‌های ویژه ساحلی به کار گرفته شد تا سرعت واکنش به حوادث افزایش یابد.
کاهش 75 درصدی تلفات دریایی در گیلان نشان‌دهنده آن است که با سرمایه‌گذاری صحیح، مدیریت یکپارچه، آموزش مستمر و حضور میدانی نیروهای امدادی، می‌توان از بروز بسیاری از سوانح ناگوار جلوگیری کرده که این موفقیت، گیلان را به استان پیشرو در ایمن‌سازی سواحل شمال کشور تبدیل کرده است و الگویی برای سایر استان‌های ساحلی کشور خواهد بود.

لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/812965/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ترویج فرهنگ ایثار و شهادت از وظایف جدی آموزش و پرورش است

ربات میوه‌چین ساخته شد

فضاپیمای «MEV-1» تاریخ‌ساز شد

شهرک‌ های کشاورزی و گلخانه‌ای در گیلان فعال شود

بهره‌برداری از 4671 طرح بهسازی و نوسازی مسکن روستایی در شهرستان شفت

روستاها باید معیشت‌محور شوند، نه ویلا محور

وقف 30 میلیاردی یک بانوی گیلانی برای خدمات اجتماعی

وجود پرنده نادر کشیم بزرگ در تالاب انزلی + فیلم

مهروموم موسسه زیبایی متخلف فعال در حوزه طب سنتی رشت

رفع تصرف اراضی پناهگاه حیات وحش سرخانکل

استاندار: باید نگاه و تمرکز در گیلان بر بلندمرتبه‌سازی باشد

شعر زیبای حامد عسکری

یک کتاب خوب/ زندگی یک نعمت است

تأکید بر تسریع در راه‌اندازی طرح گردشگری بزرگ منطقه

حضور 109 دانش آموز گیلانی در مرحله دوم آزمون المپیادهای علمی دانش آموزی

پایان رقابت 4 روزه آزمون پرلز در گیلان

این گوشی پزشکی روی قفسه سینه می‌چسبد و مشکلات تنفسی را تشخیص می‌دهد

مشاهده مغناطیس تک‌بُعدی نادر در یک ترکیب فلزی

دانشمندان شواهد جدیدی از وجود حیات باستانی در مریخ کشف کردند

مسن‌ترین فضانورد فعال ناسا از فضا بازگشت

پیام تسلیت نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت مادر شهیدان والامقام «بهشتی»

نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران: در راه تعالی جامعه قرآنی به استعدادیابی بپردازید

تحویل 500 واحد مسکونی در گیلان

نیمی از واحدهای مسکونی روستایی کشور مقام‌سازی شد

بهره برداری از ایستگاه پمپاژ آب‌ کیاکلایه

اختتامیه دوره توانمندسازی روسای جمعیت هلال‌احمر در گیلان

نابودی تالاب انزلی تا 1440؛ فاجعه محیط‌زیستی شمال را کسی نمی‌بیند؟

کمک بلاعوض به سیل‌زدگان آستارا ادامه دارد

شاعرانه/ای لب لعل تو را بنده به‌جان شیرینی

در بزرگداشت سعدی در افغانستان چه گذشت؟

شعرخوانی زیبای باران نیکراه

کشف اولین سیاهچاله‌ای که به تنهایی در فضا حرکت می‌کند

7 اشتباه رایج در استایل آقایان

بازدید رئیس‌کل بیمه مرکزی از شعبه بیمه دی در خوزستان/ تأکید بر نقش کلیدی در خدمت‌رسانی به جامعه ایثار و شهادت

پیش بینی برداشت 602 تن شکوفه های بهار نارنج در گیلان

کفی هوشمند کفش که پارکینسون را تشخیص می‌دهد

افتتاح 64 پروژه اجرای طرح‌های هادی روستایی گیلان در شفت

افتتاح 64 پروژه طرح‌ هادی روستایی گیلان در شفت

داستانک/ ادیسون و مادر

روی جهان را ببین!

اجرای طرح بهبود وضعیت سلامت دانش آموزان دختر در 21 مدرسه استان گیلان

رویکردی امیدوارکننده برای درمان سرطان و رشد مجدد مو

تابلوی رنگارنگ شکارچی در دل آسمان

دیدار رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با خانواده شهدا و جانبازان استان مرکزی

هشدارهایی که شنیده نشد؛ فاجعه برای حاشیه‌نشینان خزر/ نابودی تالاب انزلی تا سال 1440

مدیر یک بیمارستان متخلف در گیلان محکوم شد

مدیر یک بیمارستان در گیلان محکوم شد

جدول قطعی برق گیلان و رشت امروز یک‌شنبه 31 فروردین

دلال‌ها و فروشگاه‌های زنجیره‌ای قیمت برنج را 2 برابر کردند

سخنان ارزشمند دکتر کاکاوند