نسیم گیلان

آخرين مطالب

استاندار: باید نگاه و تمرکز در گیلان بر بلندمرتبه‌سازی باشد سیاسی

استاندار: باید نگاه و تمرکز در گیلان بر بلندمرتبه‌سازی باشد
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان - ایسنا / استاندار گیلان با تاکید بر لزوم توجه به بلندمرتبه سازی در استان گفت: با توجه به اینکه زمین در گیلان محدود بوده و در عین حال ارزشمندترین دارایی مردم است، باید نگاه و تمرکز در استان بر بلندمرتبه‌سازی باشد و از فضای موجود استفاده مطلوبی شود. 
هادی حق‌شناس، استاندار گیلان در دیدار با حجت‌الاسلام والمسلمین حسین روحانی‌نژاد -نماینده ولی فقیه در بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کشور- که با حضور سیدکریم معصومی -رئیس مجمع نمایندگان گیلان در مجلس شورای اسلامی- برگزار شد، با بیان اینکه این نهاد نقش مهمی در ساخت مسکن و کاهش محرومیت در کشور دارد، اظهار کرد: بر اساس آمار از 3000 روستا 2000 روستا بالای 20 خانوار بوده که طرح هادی در بخش اعظمی از آنان اجرایی شده است.
وی روحیه همکاری میان دستگاه‌های اجرایی گیلان در اجرای سیاست‌های بنیاد مسکن را بسیار خوب برشمرد و گفت: روحیه همکاری میان دستگاه‌های اجرایی در حوزه بنیاد مسکن شامل تجدیدنظر طرح هادی و اجرای درست آنان در تمامی روستاهای گیلان بسیار خوب است.
استاندار گیلان با اشاره به اهتمام دولت چهاردهم در اجرای پروژه‌های بنیاد مسکن و ساخت مسکن افزود: دولت چهاردهم در این مورد اهتمام ویژه‌ای دارد و شخص رئیس جمهور هم از این نهاد همواره حمایت و پشتیبانی کرده است.
حسین روحانی‌نژاد، نماینده ولی فقیه در بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کشور نیز در این جلسه با بیان اینکه مقاوم‌سازی مسکن روستایی یکی از اهداف این نهاد انقلابی در کشور است، اظهار کرد: با تلاش‌های انجام شده از پنج میلیون واحد مسکن روستایی تاکنون 55 درصد مقاوم سازی شده و این روند ادامه است.
وی تنها راهکار حل معضل مسکن ایران نسخه امام خمینی (ره) دانست و گفت: 40 هزار روستای بالای 20 خانوار در کشور وجود دارد که خوشبختانه همه آنها طرح هادی دارند و این نشان از عزم جدی بنیاد در این ارتباط دارد.
نماینده ولی‌فقیه در بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کشور با تأکید بر لزوم توجه به احداث مسکن محرومان در کشور بیان کرد: طبق قانون در اساسنامه بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، تکلیف ویژه‌ای برای تولید مسکن به‌ویژه مسکن محرومین در کشور تعیین شده است، در آینده‌ای نه چندان دور، آثار مسکن محرومان را در سراسر کشور مشاهده خواهیم کرد.

لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/813036/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کشف معجزه انگشتان در محیط‌های شلوغ

واکسن کووید-19 همچنان ناجی است

کودکان مسئولیت پذیر را به پول عادت ندهید

در عرض سی ثانیه روسریتو مدل دار ببند

برگزاری اولین کمیسیون پزشکی بنیاد شهید استان اصفهان در سال جدید

آیین افتتاحیه ششمین جشنواره قرآن و عترت بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد

روز شهدای ورزشکار؛ تجلی پهلوانی در میدان رقابت و رزم

مجتمع حمایتی قضائی «شوق زندگی» در رشت افتتاح شد

مجتمع حمایتی قضایی «شوق زندگی» در رشت افتتاح شد

ماجرای جالب دل و نسبت آن با خدا و شیطان برگرفته از داستان ‌های کهن با اشاره به بیتی از حافظ

شاعرانه/چشمان من ابرند و دلم مرتع رنج است

64 پروژه اجرای طرح هادی روستایی در گیلان به بهره برداری رسید

ترویج فرهنگ ایثار و شهادت از وظایف جدی آموزش و پرورش است

ربات میوه‌چین ساخته شد

فضاپیمای «MEV-1» تاریخ‌ساز شد

شهرک‌ های کشاورزی و گلخانه‌ای در گیلان فعال شود

بهره‌برداری از 4671 طرح بهسازی و نوسازی مسکن روستایی در شهرستان شفت

روستاها باید معیشت‌محور شوند، نه ویلا محور

وقف 30 میلیاردی یک بانوی گیلانی برای خدمات اجتماعی

وجود پرنده نادر کشیم بزرگ در تالاب انزلی + فیلم

مهروموم موسسه زیبایی متخلف فعال در حوزه طب سنتی رشت

رفع تصرف اراضی پناهگاه حیات وحش سرخانکل

استاندار: باید نگاه و تمرکز در گیلان بر بلندمرتبه‌سازی باشد

شعر زیبای حامد عسکری

یک کتاب خوب/ زندگی یک نعمت است

تهیه طرح هادی برای بخش اعظمی از روستاهای بالای 20 خانوار گیلان

تأکید بر تسریع در راه‌اندازی طرح گردشگری بزرگ منطقه

حضور 109 دانش آموز گیلانی در مرحله دوم آزمون المپیادهای علمی دانش آموزی

پایان رقابت 4 روزه آزمون پرلز در گیلان

این گوشی پزشکی روی قفسه سینه می‌چسبد و مشکلات تنفسی را تشخیص می‌دهد

مشاهده مغناطیس تک‌بُعدی نادر در یک ترکیب فلزی

دانشمندان شواهد جدیدی از وجود حیات باستانی در مریخ کشف کردند

مسن‌ترین فضانورد فعال ناسا از فضا بازگشت

پیام تسلیت نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت مادر شهیدان والامقام «بهشتی»

نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران: در راه تعالی جامعه قرآنی به استعدادیابی بپردازید

تحویل 500 واحد مسکونی در گیلان

نیمی از واحدهای مسکونی روستایی کشور مقام‌سازی شد

بهره برداری از ایستگاه پمپاژ آب‌ کیاکلایه

اختتامیه دوره توانمندسازی روسای جمعیت هلال‌احمر در گیلان

نابودی تالاب انزلی تا 1440؛ فاجعه محیط‌زیستی شمال را کسی نمی‌بیند؟

کمک بلاعوض به سیل‌زدگان آستارا ادامه دارد

شاعرانه/ای لب لعل تو را بنده به‌جان شیرینی

در بزرگداشت سعدی در افغانستان چه گذشت؟

شعرخوانی زیبای باران نیکراه

کشف اولین سیاهچاله‌ای که به تنهایی در فضا حرکت می‌کند

7 اشتباه رایج در استایل آقایان

بازدید رئیس‌کل بیمه مرکزی از شعبه بیمه دی در خوزستان/ تأکید بر نقش کلیدی در خدمت‌رسانی به جامعه ایثار و شهادت

پیش بینی برداشت 602 تن شکوفه های بهار نارنج در گیلان

کفی هوشمند کفش که پارکینسون را تشخیص می‌دهد

افتتاح 64 پروژه اجرای طرح‌های هادی روستایی گیلان در شفت