نسیم گیلان

آخرين مطالب

جزئیات برگزاری دهمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر در گیلان فرهنگي

جزئیات برگزاری دهمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر در گیلان
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان - رئیس سازمان بسیج رسانه استان گیلان با اشاره به اینکه دهمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر استان گیلان، دی ماه امسال با حضور اصحاب رسانه برگزار خواهد شد، گفت: جشنواره امسال با شعار «خبرنگاران راویان پیشرفت» آغاز می‌شود. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، مهدی پارسا رئیس سازمان بسیج رسانه استان گیلان امروز در نشست خبری دهمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر در سالن جلسات ستاد تخصصی اقشار و متخصصین بسیج سپاه قدس گیلان ضمن تبریک میلاد باسعادت حضرت زینب کبری (س) اظهار کرد: آن حضرت پیام‌رسان بزرگ نهضت عاشورا بودند و برای تبیین و انتقال حقایق این نهضت برای نسل‌های آینده سختی‌های زیادی را متحمل شدند.
وی با اشاره به وقایع و اتفاقات تلخ غزه تصریح کرد: رژیم منحوس صهیونیستی علارغم به شهادت رساندن تعدادی زیادی از مردم بی‌دفاع و مظلوم غزه و فلسطین، از سوی دیگر در تلاش است تا صدای انسانیت و صدای مظلومیت فلسطینِ مقتدر به گوش جهان نرسد و در دستیابی به این هدف، تاکنون 180 نفر از خبرنگاران فلسطین را به شهادت رسانده است. 
جزییات ایجاد شکاف در آب‌بندان بندرانزلی به گفته رئیس سازمان بسیج رسانه استان گیلان، اصحاب قلم و رسانه بایستی به تأسی از پیام‌رسان بزرگ نهضت عاشورا صدای مظلومیت مردم غزه را به گوش جهان برسانند و عمق جنایت و کینه‌توزی رژیم منحوس صهیونیستی نسبت به مسلمانان را روایت کنند و راوی اولِ این اتفاقات باشند. 
پارسا با اشاره به اینکه دهمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر استان گیلان، دی ماه امسال با حضور اصحاب رسانه برگزار خواهد شد، افزود: جشنواره امسال با شعار «خبرنگاران راویان پیشرفت» آغاز خواهد شد. 
وی تقویت جبهه واحد رسانه‌ای تراز انقلاب اسلامی در راستای مقابله با نقشه‌ها و توطئه‌های امپراطوری رسانه‌ای غرب را از جمله اهداف جشنواره رسانه‌ای ابوذر دانست و بیان کرد: تقویت گفتمان انقلاب با قلم خبرنگاران و لبیک به امر ولایت در خصوص فریضه جهاد تبیین از دیگر اهدافی‌ست که در جشنواره ابوذر دنبال می‌شود. 
رئیس سازمان بسیج رسانه استان گیلان با بیان اینکه دهمین جشنواره ابوذر گیلان در 9 محور عمومی و 5 محور بومی برگزار می‌شود،‌ گفت: قالب‌های جشنواره شامل گزارش خبری، مصاحبه، یادداشت و سرمقاله، تیتر، اینفوگرافی، موشن‌گرافی، عکس، کلیپ و گزارش ویدیویی، مستند و پادکست است. 
به گفته پارسا، 9 محور عمومی جشنواره نیز شامل شعار سال (جهش تولید با مشارکت مردم)، جهاد تبیین، پیوند رسانه و صنعت و تولید، مقابله با آسیب‌های اجتماعی، دستاوردهای انقلاب اسلامی، بسیج و حوزه‌های اقدام، امید و نشاط‌آفرینی، خانواده و جامعه و فرزندآوری، سبک زندگی ایرانی اسلامی است. 
وی با بیان اینکه اصحاب رسانه وظیفه دارند با قلم و محتوای تولیدی مناسب، امید و نشاط را به جامعه تزریق کنند، تصریح کرد: پنج محور بومی جشنواره نیز شامل نقش گیلان در ترویج فرهنگ ایثار، شهادت و مقاومت، تهدیدات زیست‌محیطی و چالش‌ها و راهکارها، گردشگری و مهاجرپذیری و فرصت‌ها، قهرمانان ملی و بومی گیلان و پاسداشت زبان محلی و لاهیجان و چشم‌اندازهای طبیعی و تولیدی و صنعتی است و بخش ویژه جشنواره نیز «روایت پیشرفت» خواهد بود. 
رئیس سازمان بسیج رسانه استان گیلان آخرین مهلت ارسال آثار به جشنواره ابوذر را 30 آذر 1403 اعلام کرد و افزود: آثار تولیدی باید در بازه زمانی اول دی ماه 1402 تا 30 آذر 1403 تولید و در رسانه‌ها منتشر شده باشد و هر خبرنگار می‌تواند 5 اثر در هر قالب به سایت جشنواره ارسال کند. 
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/785651/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بومی‌سازی کلاستر دیجیتال خودرو به دست محققان ایرانی

پیش بینی هواشناسی گیلان 24 ساعت آینده | وضعیت آب و هوا گیلان فردا پنجشنبه 14 فروردین ماه 1404 | آب و هوای رشت + هواشناسی رشت

سارق غیربومی طلا فروشی‌های گیلان دستگیر شد

سیراف؛ بندری که تمدن آن زیر آب ناپدید شد اما نامش در تاریخ جاودان‌ ماند

یک رمان امنیتی در بازار نشر

خشک کردن زعفران با فناوری جدید؛ کیفیتی بهتر با هزینه کمتر

یک درمان معجزه آسا برای پیری پوست

پیش بینی آب و هوای گیلان و رشت فردا پنج شنبه 14 فروردین 1404

دو خط کتاب/ ‏زمانی که یک اثر هنری بودم

گوگل چگونه از دریا نیرو می‌گیرد؟

ضبط گواهینامه رانندگان حادثه ساز به مدت 3 ماه

«زخم پاییز» روایت زندگی شهید مدافع امنیت در بازار کتاب

کوچک‌ترین پهپاد جهان ساخته شد

قطار گردشگری امسال به کدام شهرها می‌ رسد؟

اسکان نوروزی فرهنگیان شهرستان صومعه‌سرا

صحبت های شنیدنی از مهران مدیری

آدامس نیکوتینی برای ترک سیگار والدین؛ هوای تازه برای کودکان آسمی

ثبت اقامت حدود 10 میلیون نفر - شب در گیلان

مسعود فروتن: عادت ندارم از کتابم پول به دست بیاورم/ زندگی خواهرم را می‌نویسم

بودار کردن گاز طبیعی؛ مشکلات و راهکارها

آغاز اردوی تیم‌های ملی تفنگ و تپانچه ایران از 16 فروردین‌ماه

دو خط کتاب/ در باب حکمت زندگی

میلیاردر چینی صنعت بیت‌کوین در مسیر سفر فضایی قطبی

بهبود میزان موفقیت «آی‌وی‌اف» با کمک هوش مصنوعی

خروج بیش از یک میلیون و 477 هزار خودرو از گیلان

رفع تصرف اراضی ملی 25 میلیارد ریالی در دیزکوه رودبار

آمادگی پلیس راه گیلان برای تسهیل ترافیک در روز طبیعت

هواشناسی گیلان 13 فروردین؛ احتمال وقوع حریق در جنگل ها

عشق به زبان شعر نو در «مروارید عشق»

تبدیل 1.8 میلیون تُن زباله پلاستیکی به نخ دستگاه‌های ‌چاپ 3 بُعدی

از تراشه مغزی «نورالینک» بترسیم یا شگفت‌زده شویم؟

تلسکوپ فضایی جدید ناسا اولین تصاویر کیهانی خود را ثبت کرد

ترافیک در محور رشت به قزوین سنگین است

توزیع کیسه زباله و بروشور در مناطق گردشگری آستارا

تسهیل ویژه در صدور پروانه ساخت برای خسارت دیدگان روستای امامزاده ابراهیم شفت

استاندار گیلان: ساخت راه‌ آهن رشت- آستارا تا 2 ماه آینده آغاز می شود

صحبت های شنیدنی دکتر الهی قمشه ای

درگذشت پدرشهید محمد گمنام در املش

چگونه زندگی در تاریک‌ترین شرایط ادامه می‌یابد؟

سی و نهمین بزرگداشت دادستان شهید گیلان

ترافیک محور رشت - قزوین سنگین است

سیزده بدر و ​ماجرای شعر معروف استاد شهریار

ترافیک سنگین در محور خروجی رشت به قزوین

مسابقه فضایی میان هند، چین و اسپیس‌ایکس در سال 2025 تا کجا پیش می‌رود؟

رفع تصرف زمین‌های 14 میلیارد تومانی در آستانه اشرفیه

نخستین تصاویر ماموریت فضایی «فرم2» از قطب‌های زمین منتشر شد

در طبیعت گیلان آتش روشن نکنید

آغاز اردوی تیم ملی تپانچه ایران با دعوت از 14 تیرانداز

هیرکان همیشه نگران؛ رهاشدگی پسماند تا فقر فرهنگی در سفر!

آغاز اردوی تیم ملی تپانچه با دعوت از 14 تیرانداز