نسیم گیلان

آخرين مطالب

نشست تجلیل از خانواده های فرزندپذیر برگزار شد معاونت امور زنان و خانواده

نشست تجلیل از خانواده های فرزندپذیر برگزار شد
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان - انتقال دوسویه گرمی و صمیمیت به پدر و مادران و فرزندان در خانواده های پذیرای کودکان بی سرپرست از ایده آل های ما برای مقابله با آسیب های اجتماعی است.

انتقال دوسویه گرمی و صمیمیت به پدر و مادران و فرزندان در خانواده های پذیرای کودکان بی سرپرست از ایده آل های ما برای مقابله با آسیب های اجتماعی است. خانم دکتر خزعلی، معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده در نشست تجلیل از برخی از خانواده‌های حمایتگر از فرزندان بی سرپرست خطاب به این خانواده‌ها اظهار کرد: بسیاری از بچه ها به خاطر حوادث، شرایط، ناملایمات و عدم تدبیر مناسب مادر و پدر در این شرایط قرار گرفتند، به شما تبریک می‌گویم که چنین مسیری را در زندگی انتخاب گرمی خانواده، به این عزیزان هدیه کردید .
وی افزود: خانواده‌هایی از بین این بچه‌ها معلولان و بیماران را انتخاب کردند و با جدیت به دنبال این هستند که بیماری‌ آنها را برطرف کنند، در حالی که گاهی این معلولیت و بیماری ها برای پدران و مادران گرفتاری و سختی های فراوانی را ایجاد می‌کند که تاب و توان را از آنها می گیرد .
معاون زنان و خانواده رئیس جمهور بیان کرد: خانواده‌های عزیز، با کرامت و بزرگ منشی، معامله ای با خدا کردند و این بچه‌ها را به سرپرستی قبول کرده و از آن‌ها حمایت می‌کنند .
وی اظهار کرد: امیدوارم که ما در مسیر تسهیل و توسعه مسئله خانواده مداری در مورد فرزندان بی سرپرست حرکت کنیم .
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده تصریح کرد: هیچ حمایتی مهمتر از این نیست که این فرزندان را همانند فرزند خود در خانواده خود بیاوریم و آنها احساس هویت کنند .
وی خاطرنشان کرد: خیلی از این فرزندان ممکن است مشکلات مالی نداشته باشند، اگرچه که شاید بتوان مشکل مالی را برطرف کرد، اما مهمتر از این مسئله هویت بچه‌هاست و احساس اینکه از پشت و پناهی برخوردارند .
خانم دکتر خزعلی افزود: من خانواده هایی را سراغ دارم که فرزند را آورده اند و بعد از ازدواج به عنوان مأمن و پناهگاهی در خانواده، بچه‌های آنان را پذیراشدند و مشکلات آنها را رفع می کنند .
وی بیان کرد: از شما می‌خواهم که راه‌های گسترش این حرکت مقدس را بگویید و مشکلات و لذت های این راه را بیان کنید، اگرچه که نمی‌توان لذت های معنوی را توصیف کرد اما امیدواریم بتوانیم مشکلات را رفع کنیم .
خانم دکتر خزعلی بیان داشت: اینکه هم مادر و پدر طعم بچه را بچشندهم بچه طعم پدر و مادر را حس کند، -با همه تفاوت هایی که بین زن و مرد است- برای ما مهم است. ما این خانواده را به رسمیت می‌شناسیم که پدر و مادر با دو نگاه مختلف بتوانند تفاوت ها را به بچه ها منتقل کنند و این ایده آل ما است .

لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/308041/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تبدیل امواج مغزی به کلمات با کمک هوش مصنوعی

ابراز همدردی و دلجویی مدیرکل بنیاد مازندران با دو خانواده شهید در آمل و فریدونکنار

سارق طلا فروشی‌ های گیلان در فومن دستگیر شد

سیزده فروردین روز طبیعت در املش گیلان

مسافران نوروزی در وحشت: لحظه ریزش کوه در اتوبان قزوین-رشت ثبت شد!

صحبت های شنیدنی دکتر شکوری

بومی‌سازی کلاستر دیجیتال خودرو به دست محققان ایرانی

پیش بینی هواشناسی گیلان 24 ساعت آینده | وضعیت آب و هوا گیلان فردا پنجشنبه 14 فروردین ماه 1404 | آب و هوای رشت + هواشناسی رشت

سارق غیربومی طلا فروشی‌های گیلان دستگیر شد

سیراف؛ بندری که تمدن آن زیر آب ناپدید شد اما نامش در تاریخ جاودان‌ ماند

یک رمان امنیتی در بازار نشر

خشک کردن زعفران با فناوری جدید؛ کیفیتی بهتر با هزینه کمتر

یک درمان معجزه آسا برای پیری پوست

پیش بینی آب و هوای گیلان و رشت فردا پنج شنبه 14 فروردین 1404

دو خط کتاب/ ‏زمانی که یک اثر هنری بودم

گوگل چگونه از دریا نیرو می‌گیرد؟

ضبط گواهینامه رانندگان حادثه ساز به مدت 3 ماه

«زخم پاییز» روایت زندگی شهید مدافع امنیت در بازار کتاب

کوچک‌ترین پهپاد جهان ساخته شد

قطار گردشگری امسال به کدام شهرها می‌ رسد؟

اسکان نوروزی فرهنگیان شهرستان صومعه‌سرا

صحبت های شنیدنی از مهران مدیری

آدامس نیکوتینی برای ترک سیگار والدین؛ هوای تازه برای کودکان آسمی

ثبت اقامت حدود 10 میلیون نفر - شب در گیلان

مسعود فروتن: عادت ندارم از کتابم پول به دست بیاورم/ زندگی خواهرم را می‌نویسم

بودار کردن گاز طبیعی؛ مشکلات و راهکارها

آغاز اردوی تیم‌های ملی تفنگ و تپانچه ایران از 16 فروردین‌ماه

دو خط کتاب/ در باب حکمت زندگی

میلیاردر چینی صنعت بیت‌کوین در مسیر سفر فضایی قطبی

بهبود میزان موفقیت «آی‌وی‌اف» با کمک هوش مصنوعی

خروج بیش از یک میلیون و 477 هزار خودرو از گیلان

رفع تصرف اراضی ملی 25 میلیارد ریالی در دیزکوه رودبار

آمادگی پلیس راه گیلان برای تسهیل ترافیک در روز طبیعت

هواشناسی گیلان 13 فروردین؛ احتمال وقوع حریق در جنگل ها

عشق به زبان شعر نو در «مروارید عشق»

تبدیل 1.8 میلیون تُن زباله پلاستیکی به نخ دستگاه‌های ‌چاپ 3 بُعدی

از تراشه مغزی «نورالینک» بترسیم یا شگفت‌زده شویم؟

تلسکوپ فضایی جدید ناسا اولین تصاویر کیهانی خود را ثبت کرد

ترافیک در محور رشت به قزوین سنگین است

توزیع کیسه زباله و بروشور در مناطق گردشگری آستارا

تسهیل ویژه در صدور پروانه ساخت برای خسارت دیدگان روستای امامزاده ابراهیم شفت

استاندار گیلان: ساخت راه‌ آهن رشت- آستارا تا 2 ماه آینده آغاز می شود

صحبت های شنیدنی دکتر الهی قمشه ای

درگذشت پدرشهید محمد گمنام در املش

چگونه زندگی در تاریک‌ترین شرایط ادامه می‌یابد؟

سی و نهمین بزرگداشت دادستان شهید گیلان

ترافیک محور رشت - قزوین سنگین است

سیزده بدر و ​ماجرای شعر معروف استاد شهریار

ترافیک سنگین در محور خروجی رشت به قزوین

مسابقه فضایی میان هند، چین و اسپیس‌ایکس در سال 2025 تا کجا پیش می‌رود؟