نسیم گیلان

آخرين مطالب

ساخت مدرسه 5 هزار متری در پروژه مسکن ویژه تهرانسر شهرداری تهران

ساخت مدرسه 5 هزار متری در پروژه مسکن ویژه تهرانسر
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان - صبح امروز، هشتم خرداد ماه 1400؛ "مسکن ویژه تهرانسر" میزبان مدیران وزارت راه و شهرسازی، شهردار منطقه21، رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر تهران، نماینده معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران، رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز، مدیرکل آموزش و پرورش استان تهران، رئیس آموزش و پرورش منطقه 9 تهران بزرگ، معاونین اجتماعی و شهرسازی منطقه21، شهردار ناحیه یک و رابط شورایاران محله های ورودی غربی پایتخت شد.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه21، در ابتدای این مراسم، بیگی معاون امور اجتماعی و فرهنگی این منطقه با اشاره به آغاز روند اجتماعی شدن شهرداری ورودی غربی پایتخت از سال گذشته، گفت: از جمله مهم ترین اقداماتی که در راستای اجتماعی شدن منطقه21 صورت گرفت، بررسی سرانه های هفت گانه خدماتی طی جلسات متعدد کارشناسی و بازدید های میدانی بود.
بیگی افزود: ساخت خانه های مهر و مسکن ویژه تهرانسر در منطقه21، بدون در نظر گرفتن سرانه ها صورت گرفته و به لطف خدا امروز و پس برگزاری چندین جلسه و بازدید، شاهد حضور خیرین مدرسه ساز و مدیرکل آموزش و پرورش استان تهران در این مکان هستیم تا دغدغه ساکنین برای سرانه های آموزشی و مدرسه رفع شود.
در ادامه این مراسم محسنی نسب رئیس آموزش و پرورش منطقه 9 تهران بزرگ گفت: در سال97 جلسه ای در مجمع تشخیص مصلحت نظام برگزار شد که خروجی آن باتوجه به حجم بالای جمعیت و مهاجر پذیر بودن تهرانسر، اختصاص زمین هایی برای ساخت مدرسه در این بخش بود، که بحمدالله با پیگیری شهردار منطقه21 و معاون اجتماعی و شورایاران، این مهم انجام خواهد پذیرفت.
فولادوند مدیرکل آموزش و پرورش استان تهران در ادامه یادآور شد: اگر به افزایش سرانه و کلاس های آموزشی در منطقه21 نگاه جدی تری نشود، در آینده ای نه چندان دور، شاهد سه شیفته شدن بسیاری از مدرسه ها خواهیم بود. هم اکنون، توسعه ساخت و سازهای شهری، بدون توجه به تامین سرانه ها، بحران ایجاد کرده است و مردم از ما انتظار دارند تا اقدامی صورت گیرد.
او ادامه داد: در راستای تامین زمین سند دار به اسم سازمان آموزش و پرورش با خیرین مدرسه ساز، نیازمند همکاری بیشتری هستیم. می بایست در چارچوب قانون، زمین ها تعلق گیرند و با کمک خیرین مدرسه ساز فضاهای آموزشی باتوجه با نیاز منطقه ایجاد شوند.
محمد سالاری رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر تهران در این مراسم گفت: در گام نخست، مقرر شده 6 قطعه زمین بزرگ مقیاس در اختیار آموزش و پرورش شهر تهران قرار گیرد و عزیزان خیر مدرسه ساز هم همراهی مان کنند تا سرانه و فضاهای آموزشی تهران افزایش یابد.
رضا رجب زاده شهردار منطقه21 در این مراسم تاکید کرد: همزمان با حضور در این منطقه از سال گذشته، مسائل مرتبط با مسکن ویژه تهرانسر را به صورت ویژه دنبال کردم. با عنایت به اینکه بیش از هفتاد درصد از جمعیت منطقه در محدوده تهرانسر و ناحیه یک ساکن هستند، نگاه خاص تری به سمت تامین سرانه ها داریم.
مدیریت ارشد شهری منطقه21 همچنین تصریح کرد: این منطقه به عنوان دروازه ورودی شهر تهران از غرب و جنوب غرب نیازمند برنامه دقیق و آینده نگرانه است. در تامین سرانه های خدماتی نیز می بایست مانند پروژه های کوچک مقیاس (توسعه محله ای) موفق عمل شود.
رجب زاده در پایان افزود: تهرانسر با این روند بالای ساخت و ساز و جمعیت پذیری، به شدت نیازمند تامین تمامی سرانه های خدماتی است و امیدواریم با تلاش جمعی و برنامه ریزی دقیق و کاهش بروکراسی اداری، شاهد رقم خوردن اتفاقات خوبی برای شهروندان و شهر باشیم.

لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/272799/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

جزئیاتی تکان دهنده از گروگانگیری 29 ماهه خانواده‌‌ای در رشت

مردم با صرفه‌جویی مصرف گاز به ادامه فعالیت واحدهای صنعتی کمک کنند

8 پروژه عام المنفعه در خمام به بهره برداری رسید

صدور 36 هزار گواهی مبدأ به ارزش 222 میلیون دلار در گیلان

همراهی مردم مانع از تعطیلی 36 واحد صنعتی گیلان می‌شود

سخنان دلنشین دکتر بهمن بنی هاشم

ماجرای شاه عباس و یوزباشی!

خوشه‌ی جذاب ستاره‌ای باز Westerlund 1

زیباترین تصاویر تلسکوپ جیمز وب

توسعه همکاری‌های مشترک بیمه دی و بانک دی

دیدار مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل با خانواده های معظم شهدا و ایثارگران

جزئیات جدید از گروگان‌گیری رشت: یکی از گروگان‌گیران فوت می‌کند / گروگان‌ها به جادو اعتقاد داشتند

آخرین خبر در خصوص گروگانگیری در رشت؛«اعضای خانواده گروگان گرفته‌شده مشغول برخی کارها خرافاتی بودند!

برف و کولاک شدید در راه 12 استان

جزئیات تازه و وحشت‌آور درباره پرونده گروگان‌گیری 29 ماهه در رشت / نقش عجیب جادو و مسائل ماورائی !

آغاز «رزمایش خدمت صادقانه» در گیلان

قرارگیری نام شهید اسلم دیلمی در صدر برنامه‌های فرهنگی گیلان

افتتاح پروژه های راهداری با صرف اعتبار 16 میلیارد تومانی در صومعه سرا

هشدار نارنجی هواشناسی برای تقویت سامانه بارشی و سرد در گیلان

غیبت مهره فرانسوی سپاهان مقابل ملوان به‌علت کارت‌قرمز عجیب

مقدمه اقامه فریضه نماز، بنده مخلص بودن است

احتمال قطع گاز بخش صنعت گیلان به دلیل ناترازی مصرف

قدیمی‌ترین منقبتی که در ادبیات فارسی وجود دارد برای قرن سوم است

آشنایی با کتاب جالب درباره رابطه جذاب خواهر و برادری

گرافن کلید طلایی دستیابی به فناوری 6G است

تصویری خیره‌کننده از کاسیوپئا

تلسکوپ فضایی جیمز وب اولین جمعیت کوتوله قهوه‌ای احتمالی خارج از کهکشان ما را شناسایی کرده است !

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران: بیمه دی هم راستا با بنیاد در خدمت رسانی به جامعه ایثارگری

مدیرعامل بیمه دی: کار تیمی نشانه بلوغ سازمانی است

16 واحد مسکن محرومین در شفت افتتاح شد

95 پروژه عمرانی و خدماتی در کلاچای به بهره برداری رسید

101 پروژه عام المنفعه در بخش حویق تالش افتتاح شد

پیشتازی گیلان در زمینه تولید و فرآوری مرغ کشور

بهره‌برداری از 18 هتل و مُتل در گیلان

دانش‌آموزان در سنگر پیشرفت علمی جهاد مقدسی دارند

استاندار: کاهش یک درجه دما به صنایع کمک می‌کند؛ گیلان در آماده‌باش کامل

کتابی جالب که درباره نقص عضو برای کودکان صحبت می‌کند

چرا مولانا و سایر ادبا از شعر برای بیان حکمت استفاده می‌کردند ؟

بنیانگذار کتابخانه ملی را می‌شناسید؟

تغییر سیاست گوگل در استفاده تسلیحاتی و نظارتی از هوش مصنوعی

آیا جهان ما حاصل سفیدچاله است؟

تعداد ماه‌ها در منظومه شمسی

برای تجدید فراش بیژن مرتضوی، دادگاه فوری تشکیل شد!

تصویب سرمایه‌گذاری خارجی برای 9 طرح گیلان

نمایشگاه صنایع دستی در بنای تاریخی دادگستری بندرانزلی

ناوگان حمل و نقل عمومی رشت هوشمندسازی می‌شود

آیا بساط ترافیک‌های وحشتناک‌ رشت جمع می‌شود؟ + فیلم

جزییات باور نکردنی از پرونده گروگانگیری در رشت

جذب 3.8 میلیون دلار سرمایه‌گذاری خارجی ‌در گیلان

جزئیاتی تکان دهنده از گروگانگیری 29 ماهه خانواده‌ای در رشت