بهرهبرداری از 18 هتل و مُتل در گیلان
گفتگو
بزرگنمايي:
نسیم گیلان - ولی جهانی امروز، 17 بهمن در جمع خبرنگاران با گرامیداشت ایام الله دهه فجر و اعیاد شعبانیه، اظهار کرد: همزمان با ایام شکوهمند دهه فجر و مقارن با هفته میراث فرهنگی 18 هتل و مُتل با اعتبار بالغ بر300 میلیارد تومان در گیلان به بهرهبرداری میرسد.
وی با اشاره به اینکه مرمت بلدیه(شهرداری) رشت با اعتبار 50 میلیارد تومان اعتبار تا اردیبهشتماه سال آتی به اتمام میرسد، افزود: طبقه همکف شهرداری رشت تبدیل به موزه بلدیه و طبقه اول هم به موزه مردم شناسی تبدیل میشود.
مدیرکل میراث فرهنگی گیلان با بیان اینکه کتابخانه ملی رشت از قدیمیترین کتابخانههای تاریخی بوده که محل نگهداری کتب نفیس است، گفت: برای مرمت این کتابخانه یک میلیارد تومان اعتبار پیش بینی شده و موزه کتابهای نفیس میشود.
جهانی با اشاره به اینکه جلسه ستاد خدمات سفرهای نوروزی به زودی تشکیل میشود، تصریح کرد: مراسم استقبال از نوروز امسال با حضور مسئولان کشوری و استانی، روسای موزهها و پایگاههای گردشگری استان در موزه میراث روستایی سراوان در نیمه اول اسفند ماه امسال قبل از ماه مبارک رمضان برگزار میشود.
وی با بیان اینکه 139 میراث ناملموس گیلان طی چهار سال اخیر در فهرست آثار ملی ثبت شده است، افزود: بخشی از این آثار در آیین استقبال از نوروز در موزه میراث روستایی گیلان به نمایش گذاشته میشود.
مدیرکل میراث فرهنگی گیلان با اشاره به صدور مجوز ایجاد اولین پل معلق استان در سیاهکل، تصریح کرد: این طرح توسط بخش خصوصی اداره شده و حدود 500 میلیارد تومان هم اعتبار در نظر گرفتند و برای 80 نفر اشتغالزایی میکند.
جهانی از راهاندازی اولین باشگاه علوم آکادمیک چوگان در پره سر رضوانشهر خبر داد و ادامه داد: برآورد اعتباری این طرح هم 200 میلیارد تومان پیش بینی شده که یک مجتمع گردشگری است و 200 ظرفیت اشتغالزایی دارد.
وی با اشاره به اینکه 71 منطقه نمونه گردشگری در گیلان داریم و یکی از شاخصترین آنها در لاهیجان است، گفت: لاهیجان بیشترین بقعه متبرکه در استان را دارد که بالغ بر 23 اثر بقاع در لاهیجان به ثبت ملی رسیده و بقعه چهار پادشاهان همزمان با چغازنبیل به ثبت ملی رسیده است از همین رو مقرر شده که دبیرخانه شهر تاریخی جهان اسلام در لاهیجان راه اندازی شود.
مدیرکل میراث فرهنگی گیلان با اشاره به برگزاری نخستین رویداد استارتاپ گردشگری در گیلان همزمان با 9 اسفندماه، گفت: تاکنون 40 طرح به این رویداد ارسال شده است.
جهانی با اشاره به مرمت و هوشمندسازی موزه رشت، افزود: از محل اعتبارات سال گذشته حدود پنج میلیارد تومان اعتبار جهت هوشمندسازی و دیجیتالی کردن موزه رشت اعتبار در نظر گرفتیم.
وی با بیان اینکه تعداد 5250 اثر تاریخی در گیلان تاکنون شناسایی شده که 1272 مورد به ثبت ملی رسیده و سه اثر تی تی کاروانسرا، جنگلهای هیرکانی و چادرشب بافی قاسم آباد هم به ثبت جهانی رسیده است، افزود: 11 اثر تاریخی گیلان برای ثبت ملی به تهران ارسال شده است.
مدیرکل میراث فرهنگی گیلان بیان کرد: نمایشگاه بینالمللی گردشگری با شعار «صلح، گردشگری و وفاق» از 23 تا 26 بهمنماه در تهران برگزار میشود و غرفه گیلان در سالن 6 و 8 مستقر است، این نمایشگاه فرصت خوبی برای ارائه فرصتهای سرمایه گذاری استان است، لذا شهرداران میتوانند از این فرصت برای ارائه طرحها جهت جذب سرمایه گذار بهرهمند شوند. پخش غذای محلی، نمایش صنایع دستی فاخر استان، ارائه بستههای سرمایه گذاری، برگزاری کارگاههای آموزشی از جمله برنامههای غرفه گیلان است.
-
چهارشنبه ۱۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۸:۲۲:۲۷
-
۶ بازديد
-
-
نسیم گیلان
لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/803443/