نسیم گیلان

آخرين مطالب

تشکیل کمیته مشترک پیشگیری و کنترل بیماری¬های حیات وحش و بیماری¬های مشترک انسان و دام در استان قزوین سازمان حفاظت محیط زیست

تشکیل کمیته مشترک پیشگیری و کنترل بیماری¬های حیات وحش و بیماری¬های مشترک انسان و دام در استان قزوین
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان - برای اجرای تفاهم نامه همکاری‌های مشترک بین سازمان دامپزشکی و سازمان حفاظت محیط زیست اولین نشست استانی کمیته مشترک پیشگیری و کنترل بیماری‌های حیات وحش و بیماری‌های مشترک انسان و دام بین ادارات کل دامپزشکی، حفاظت محیط زیست استان و معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قزوین در محل اداره کل حفاظت محیط زیست قزوین تشکیل شد.

به گزارش اداره روابط عمومی اداره کل حفاظت محیط زیست استان قزوین، عبد الحسین مظفری معاون فنی اداره کل حفاظت محیط زیست استان قزوین ضمن تایید خبر فوق گفت: هدف از تشکیل این نشست، هم اندیشی و هماهنگی اقدامات مورد نیاز در خصوص کاهش و پیشگیری از بیماری های حیات وحش از قبیل هاری، آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان، طاعون نشخوار کنندگان کوچک، تب برفکی و ... عنوان شد.
وی تصریح کرد: با توجه به فرا رسیدن فصل مهاجرت پرندگان آبزی و کنارآبزی و ورود برخی از این پرندگان به تالابهای استان، بر لزوم برنامه ریزی برای گشت و کنترل و پایش زیستگاههای آبی استان قزوین به صورت مشترک توسط ماموران محیط زیست و دامپزشکی، واکسیناسیون افراد پرخطر و مرتبط با کار پرندگان، اطلاع رسانی به موقع تلفات حیوانات اهلی و وحشی روستاها توسط رابطین بهداشتی، پیگیری کنترل جمعیت سگ‌های بلاصاحب در پیشگیری بروز بیماری هاری توسط شهرداریها و دهیاریها، نمونه برداری از حیوانات وحشی مشکوک به بیماری با همکاری ادارات کل دامپزشکی و محیط زیست، اطلاع رسانی به موقع حوادث بیماری و تلفات حیات وحش، تاکید شد و هماهنگی لازم جهت اقدامات اجرایی مربوطه بعمل آمد. 
در ادامه نشست نمایندگان اداره‌کل دامپزشکی استان قزوین گزارشی از اقدامات مهم اداره‌کل دامپزشکی استان از ابتدای سال تاکنون را در راستای پیشگیری و کنترل بیماری های رایج دامی در استان ارائه داده و از مهمترین فعالیتها، بررسی روند بیماری آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان در چند سال اخیر در کشور و استان، اقدامات مهم پیشگیرانه در استان، ممیزی تمام واحدهای مرغداری صنعتی استان به لحاظ رعایت مقررات و فراهم سازی امکانات بهداشتی، مراقبت فعال طیور بومی در روستاها و پایش ماهانه بازار پرنده فروشان و پایش و مراقبت دوره‌ایی باغ وحش‌ها، واکسیناسیون و نمونه برداری های تشخیصی بر شمردند و در خصوص وضعیت استان به لحاظ بیماری آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان ابراز خرسندی کردند که از ابتدای سالجاری تاکنون مشاهده‌ای از بروز بیماری آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان در استان ثبت و گزارش نشده است.

لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/216730/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

گوگل چگونه از دریا نیرو می‌گیرد؟

ضبط گواهینامه رانندگان حادثه ساز به مدت 3 ماه

«زخم پاییز» روایت زندگی شهید مدافع امنیت در بازار کتاب

کوچک‌ترین پهپاد جهان ساخته شد

قطار گردشگری امسال به کدام شهرها می‌ رسد؟

اسکان نوروزی فرهنگیان شهرستان صومعه‌سرا

صحبت های شنیدنی از مهران مدیری

آدامس نیکوتینی برای ترک سیگار والدین؛ هوای تازه برای کودکان آسمی

ثبت اقامت حدود 10 میلیون نفر - شب در گیلان

مسعود فروتن: عادت ندارم از کتابم پول به دست بیاورم/ زندگی خواهرم را می‌نویسم

بودار کردن گاز طبیعی؛ مشکلات و راهکارها

آغاز اردوی تیم‌های ملی تفنگ و تپانچه ایران از 16 فروردین‌ماه

دو خط کتاب/ در باب حکمت زندگی

میلیاردر چینی صنعت بیت‌کوین در مسیر سفر فضایی قطبی

بهبود میزان موفقیت «آی‌وی‌اف» با کمک هوش مصنوعی

خروج بیش از یک میلیون و 477 هزار خودرو از گیلان

رفع تصرف اراضی ملی 25 میلیارد ریالی در دیزکوه رودبار

آمادگی پلیس راه گیلان برای تسهیل ترافیک در روز طبیعت

هواشناسی گیلان 13 فروردین؛ احتمال وقوع حریق در جنگل ها

عشق به زبان شعر نو در «مروارید عشق»

تبدیل 1.8 میلیون تُن زباله پلاستیکی به نخ دستگاه‌های ‌چاپ 3 بُعدی

از تراشه مغزی «نورالینک» بترسیم یا شگفت‌زده شویم؟

تلسکوپ فضایی جدید ناسا اولین تصاویر کیهانی خود را ثبت کرد

ترافیک در محور رشت به قزوین سنگین است

توزیع کیسه زباله و بروشور در مناطق گردشگری آستارا

تسهیل ویژه در صدور پروانه ساخت برای خسارت دیدگان روستای امامزاده ابراهیم شفت

استاندار گیلان: ساخت راه‌ آهن رشت- آستارا تا 2 ماه آینده آغاز می شود

صحبت های شنیدنی دکتر الهی قمشه ای

درگذشت پدرشهید محمد گمنام در املش

چگونه زندگی در تاریک‌ترین شرایط ادامه می‌یابد؟

سی و نهمین بزرگداشت دادستان شهید گیلان

ترافیک محور رشت - قزوین سنگین است

سیزده بدر و ​ماجرای شعر معروف استاد شهریار

ترافیک سنگین در محور خروجی رشت به قزوین

مسابقه فضایی میان هند، چین و اسپیس‌ایکس در سال 2025 تا کجا پیش می‌رود؟

رفع تصرف زمین‌های 14 میلیارد تومانی در آستانه اشرفیه

نخستین تصاویر ماموریت فضایی «فرم2» از قطب‌های زمین منتشر شد

در طبیعت گیلان آتش روشن نکنید

آغاز اردوی تیم ملی تپانچه ایران با دعوت از 14 تیرانداز

هیرکان همیشه نگران؛ رهاشدگی پسماند تا فقر فرهنگی در سفر!

آغاز اردوی تیم ملی تپانچه با دعوت از 14 تیرانداز

«کسی نظرکردۀ آسمان نیست»؛ روایت تراژدی، اضطراب و قدرت شفابخش عشق

سی و نهمین سالگرد شهادت شهید ابوالحسن کریمی نخستین دادستان شهید گیلان

هشدار وزش باد گرم از امروز در گیلان

توصیه‌های پلیس گیلان برای رانندگی ایمن در روز طبیعت

وقتی مساوی، مساوی نیست/ چالشی که دنیای ریاضی را به‌هم ریخت

برنده جایزه آسترید لیندگرن معرفی شد

هشدار آتش سوزی در جنگل‌ها و مراتع گیلان

جانباز 70درصد «قهرمان چاکتن» از مازندران به همرزمان شهیدش پیوست

عید نوروز بهترین فرصت برای سفر و کشف زیبایی‌های ایران است