نسیم گیلان

آخرين مطالب

«امام‌زاده اسحاق شفت» رکورددار بارندگی در گیلان اجتماعي

«امام‌زاده اسحاق شفت» رکورددار بارندگی در گیلان
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان - فارس / در پی آغاز فعالیت سامانه بارشی جدید در استان گیلان، ایستگاه‌های خودکار هواشناسی گزارش‌های متفاوتی از بارش‌ها داده‌اند و تاکنون امام‌زاده اسحاق با 59.8 میلیمتر بارندگی بالاترین میزان بارش را تجربه کرده است.
محمد دادرس، مدیرکل هواشناسی گیلان از آغاز فعالیت یک سامانه بارشی گسترده در استان گیلان خبر داد که از روزهای اخیر آغاز شده و باعث بارش‌های قابل توجهی در مناطق مختلف استان شده است.
بازار
بر اساس گزارش‌های ثبت‌شده از ایستگاه‌های خودکار هواشناسی گیلان، بارش‌های این سامانه تا صبح امروز در نقاط مختلف استان به شدت متغیر بوده است.
امام‌زاده اسحاق در شهرستان شفت با ثبت 59.8 میلیمتر بارندگی، رکورددار این دوره از بارش‌ها بوده و در واقع بیشترین میزان بارش در گیلان طی این مدت به این منطقه اختصاص دارد این در حالی است که شهرستان املش با 50.9 میلیمتر بارندگی در جایگاه دوم قرار دارد.
همچنین سیاهکل با 35 میلیمتر، آستارا با 31.4 میلیمتر و ازبرم سیاهکل با 29.8 میلیمتر بارش، در لیست پنج منطقه پربارش گیلان قرار دارند.طبق این گزارش، دیگر ایستگاه‌ها نیز مقادیر بارش‌های متفاوتی را ثبت کرده‌اند. از جمله می‌توان به لاهیجان با 29 میلیمتر، خرجگیل تالش با 28.9 میلیمتر، رضوانشهر با 26.6 میلیمتر و تالش با 23.7 میلیمتر اشاره کرد. 
همچنین مناطق ماسوله با 22.6 میلیمتر، رودسر با 21.4 میلیمتر، رشت کشاورزی با 21.3 میلیمتر، ماسال با 21.1 میلیمتر و رشت توتون با 21 میلیمتر بارش را تجربه کرده‌اند.این سامانه بارشی حتی در مناطقی که میزان بارش‌ها کمتر بوده نیز تأثیرات قابل توجهی گذاشته است.
برای مثال، در برخی مناطق مانند لیسار، پیلمبرا و آبکنار مقادیر بارش به 19 میلیمتر، 18.7 میلیمتر و 18.4 میلیمتر رسید که همچنان در مقایسه با سایر ایستگاه‌ها به شدت قابل توجه است.
علاوه بر این، برخی مناطق با بارش‌های کمتر، همچنان بارش‌های قابل توجهی را گزارش کرده‌اند، از جمله رشت فرودگاه با 18.4 میلیمتر، صومعه‌سرا با 18 میلیمتر، لنگرود با 17.9 میلیمتر و اسب‌وونی با 14.9 میلیمتر بارندگی در حالی که برخی دیگر از مناطق مانند آستانه اشرفیه با 14.7 میلیمتر و بندر انزلی با 12.8 میلیمتر بارش‌های نسبتا کمتری را ثبت کرده‌اند.در عین حال، برخی از مناطق کم‌بارش استان همچنان بارش‌های به نسبت اندکی را تجربه کرده‌اند. 
به عنوان مثال، فومن و روشنده با 12 میلیمتر و 11.6 میلیمتر بارش، حیران با 9.5 میلیمتر، داماش با 8.4 میلیمتر، بندر کیاشهر با 8.1 میلیمتر و رودبنه با 7.5 میلیمتر بارندگی را ثبت کرده‌اند.
در نقاطی همچون جیرکل با 5.1 میلیمتر، بره‌سر با 3.9 میلیمتر، لشگان با 3.8 میلیمتر، دهشال با 1 میلیمتر، دیلمان با 0.8 میلیمتر و جیرنده با 0.3 میلیمتر بارش‌های کمتری مشاهده شده است اما در نهایت، کمترین میزان بارش در این سامانه مربوط به شهرستان رودبار با تنها 0.1 میلیمتر بارندگی بود.
دادرس به تأثیرات این بارش‌ها اشاره کرد و گفت که این بارش‌ها علاوه بر تأمین منابع آبی و بهبود وضعیت کشاورزی در برخی از مناطق، ممکن است در برخی نواحی موجب سیلاب‌های محلی و مشکلات ترافیکی شود.وی از مردم خواست تا در مناطق با بارش‌های شدید، احتیاط‌های لازم را رعایت کرده و از نزدیک‌ شدن به مناطق خطرناک خودداری کنند.
این بارش‌ها که در راستای پیش‌بینی‌های سازمان هواشناسی کشور به وقوع پیوسته، همچنان تا پایان هفته ادامه خواهد داشت و به گفته کارشناسان، احتمال بارش‌های بیشتر در برخی مناطق شمالی و کوهستانی استان نیز وجود دارد و مردم و مسئولان باید برای جلوگیری از هرگونه حادثه احتمالی، تدابیر لازم را اتخاذ کنند.

لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/814274/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

برگزاری « مرحله دوم آزمون سنجش دستاوردهای یادگیری» دانش آموزان دوره اول متوسطه

راهکار نوین محققان دانشگاه تهران برای جداسازی دی‌اکسید کربن از پساب‌های صنعتی

با این تکنیک لاک طرح دار بزن

دهه کرامت بهترین فرصت برای ترویج فرهنگ اهل بیت(ع) است

بازداشت قاتلِ جوان 21 ساله در تالش

مصرف گوجه‌فرنگی می‌تواند جلوی افزایش وزن را بگیرد

این مدل مو رو یاد بگیر و آراسته شو

خاطراتی از ثروتمندترین پزشک مناطق محروم

رقیب جدید استارلینک؛ اولین ماهواره‌های آمازون برای ارائه اینترنت پرتاب شدند

تبدیل ربات‌های انسان‌سوار فیلم‌های تخیلی به واقعیت

اجتماع بزرگ «بنات المقاومه ، دختر بابا» در رشت

لزوم تطابق درآمد مردم با نوسانات ارزی؛ دولت جدی بگیرد

ارتباط شعر قیصر امین پور با شاهنامه فردوسی

معرفی مجموعه‌ای درباره قصه‌های حضرت معصومه (س)

روایت خواندنی دیدار پاپ فرانسیس با آیت‌ الله سیستانی در کتاب «امید»

ساعت کوانتومی بدون عقربه؛ کشف روش جدید برای سنجش زمان

راهکار جدید محققان آمریکایی: تزریق نانوذرات طلا به چشم برای بازگرداندن بینایی

برگزاری جلسه ستاد اجرائی شاهد و ایثارگر آموزش و پرورش استان با حضور مدیر کل بنیاد سمنان

جاده رویایی ارده؛ نوار سبز پیچان در دل جنگل‌های رضوانشهر

گردنۀ حیران در چهلمین روز از فصل بهار سفیدپوش شد

خواندن شعری زیبا در وصف ایران زمین

افشاگری درباره ثروت افسانه‌ای یوسا

رضوانشهر اولین مقصد مدیرکل آموزش و پرورش استان گیلان در سفرهای شهرستانی

اجتماع بزرگ « بنات المقاومه، دختر بابا » در رشت

پیش‌بینی بازگشت تومور مغزی در کودکان با هوش مصنوعی

مادر شهیدان والامقام «احمد و محمود رضاپور» به لقاءالله پیوست

نامگذاری بیش از 60 هزار نفر به نام معصومه در گیلان

اهداء خون خادم‌یاران رضوی گیلان به حادثه‌دیدگان بندرعباس+ تصاویر

گرجی پور: صنایع چوب اسالم باید از سیاست زدگی دور شود

توضیحات احمدوند درباره هزینه‌های نمایشگاه کتاب 1403

کشف یک ابر مولکولی عظیم در نزدیکی منظومه شمسی

علت بدحالی فضانورد ناسا پس از بازگشت به زمین چه بود؟

افتتاح کتابخانه شهید «والی الله جعفری» در اردوگاه کار درمانی حویق

کتابی که توسط یک خانم مسلمان ژیمناست نوشته شده است

کتابی که داستان زندگی حضرت معصومه (س) را روایت می‌کند

دو کتاب پیشنهادی برای هدیه روز دختر

ساخت «پروژه کویپر» با پرتاب 27 ماهواره «آمازون» آغاز شد

اولین بمب سیاه‌چاله ساخته شد!

«امام‌زاده اسحاق شفت» رکورددار بارندگی در گیلان

کتابی که علم بالای حضرت معصومه (س) را نشان می‌دهد

فضاپیمای شوروی پس از نیم قرن به زمین بازمی‌گردد

مرد 68 ساله بر اثر سقوط از ارتفاع در تالش جان باخت

محور پونل به خلخال بازگشایی شد

رفع تصرف از 3000 مترمربع اراضی ملی در رشت

برنج‌فروش متخلف در گیلان نقره‌داغ شد

خداحافظی حلقه‌های زحل

کاوشگرهای سه‌بعدی که مسافران آینده مغز انسان هستند

جلسه شورای اداری بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گلستان برگزار شد

برنج فروش متخلف در گیلان محکوم شد

برگزاری اولین انتخابات کانون سردفتران رسمی ثبت ازدواج و طلاق در گیلان