نسیم گیلان

آخرين مطالب

معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران:

بنیاد شهید و امور ایثارگران در مسیر توسعه فرهنگی و اقتصادی کشور نقش‌آفرینی می‌کند گفتگو

بنیاد شهید و امور ایثارگران در مسیر توسعه فرهنگی و اقتصادی کشور نقش‌آفرینی می‌کند
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان - معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران در نشست مشترک با اعضاء انجمن مدیران مراکز دانش بنیان و نخبگان ایران گفت: بنیاد شهید و امور ایثارگران با شناسایی و هدایت ظرفیت های جامعه ایثارگری به عنوان پشتوانه عظیم انسانی، فرهنگی و علمی خود، در مسیر توسعه علمی و اقتصادی و فرهنگی کشور نقش‌آفرینی می کند.

به گزارش «ایثار»، معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران روز چهارشنبه 20 فروردین در نشست مشترک با اعضا انجمن مراکز دانش‌بنیان و نخبگان کشور گفت: دنیای امروز، دنیای رقابت و سرعت در تصمیم‌سازی و اقدام است؛ در چنین شرایطی، موفقیت در گرو هم‌افزایی، همکاری‌های بین‌ بخشی و بهره‌گیری حداکثری از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های داخلی است. بنیاد شهید و امور ایثارگران با شناسایی، هدایت ظرفیت های جامعه ایثارگری با پشتوانه عظیم انسانی، فرهنگی و علمی که دارد، در مسیر توسعه علمی و اقتصادی کشور نقش‌آفرینی مؤثری می کند.
یعقوب سلیمانی با اشاره به جایگاه والای خانواده شهدا در نظام اسلامی گفت: ایثارگران به‌عنوان نماد فداکاری و مقاومت، شایسته احترام، تکریم و حمایت مستمر هستند. حفظ ارتباط با آن‌ها نه‌تنها یک وظیفه است، بلکه نوعی سرمایه‌گذاری اجتماعی و فرهنگی محسوب می‌شود. امیدواریم برنامه‌هایی مشخص و کاربردی برای پاسخ به نیازها و دغدغه‌های این عزیزان تدوین و اجرا شود، چرا که آن‌ها همواره با حساسیت و دغدغه‌مندی مسائل جامعه را دنبال می‌کنند.
معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران در ادامه به موضوع اقتصاد دانش‌بنیان و ضرورت ایجاد پیوند میان نخبگان، ایده‌ها و بازار کار پرداخت و اظهار داشت: یکی از خلاهای مهم در مسیر توسعه اقتصاد دانش‌بنیان، عدم پیوند مؤثر بین ایده‌های نوآورانه و بازار کار است. اگر بخواهیم دستاوردهای نخبگان به تولید واقعی و اشتغال منتهی شود، باید ساختارهایی برای حمایت، هدایت و تجاری‌سازی این دستاوردها ایجاد کنیم. برگزاری نمایشگاه‌های استانی و اکسپوهای هدفمند، می‌تواند به عنوان پل ارتباطی میان نوآوری و صنعت عمل کند؛ اما لازم است موانع شناسایی و برای آن‌ها راهکارهای عملی ارائه شود.
وی تأکید کرد: برای رسیدن به نتایج ملموس در حوزه نخبگان، نیازمند انسجام بین دستگاهی، پشتیبانی ساختاری و برنامه‌ریزی دقیق هستیم. نخبگان باید احساس کنند که در این مسیر تنها نیستند و پشتوانه‌ای قدرتمند از نهادها و تشکل‌ها دارند. اگر بتوانیم از توان نخبگان به‌صورت هدفمند استفاده کنیم، بسیاری از چالش‌های کشور قابل حل خواهد بود. دستیابی به این مهم، مستلزم اقدام میدانی، برنامه‌ریزی دقیق، استفاده از تجربه‌ها و انسجام میان بخش‌های مختلف است.
سلیمانی همچنین از برنامه‌های بنیاد در عرصه فرهنگ و نخبه‌پروری یاد کرد و افزود: با هم‌افزایی میان انجمن دانش‌پژوهان، نخبگان، بخش ترویج، آموزش و دیگر نهادهای مرتبط، می‌توانیم به اهداف مشترک دست یابیم. ما باید مسیر روشنی ترسیم کنیم که در آن هر بخش، وظایف مشخصی داشته باشد. اگر این مسیر به درستی ترسیم شود، می‌توانیم برنامه‌ها را از سطح ملی به سطح بین‌المللی ارتقا دهیم. تشکل‌ها باید نقش ایده‌پرداز و موتور محرکه داشته باشند و ما وظیفه داریم این ایده‌ها را به مرحله اجرا برسانیم.
وی در پایان سخنان خود خاطرنشان کرد: بنیاد ظرفیت‌های عظیمی دارد که متأسفانه در بسیاری از مواقع بدون استفاده مانده‌اند. اگر بتوانیم برای این ظرفیت‌ها برنامه‌ای مدون و مشخص طراحی کنیم، می‌توانیم دستاوردهای بزرگی در عرصه‌های فرهنگی، علمی و اجتماعی رقم بزنیم. نمونه آن، موفقیت قرارگاه فرهنگی بنیاد در دهه فجر بود که به‌عنوان یکی از سه کمیته برتر کشور شناخته شد. این دستاوردها نشان می‌دهد که توانایی در داخل مجموعه وجود دارد، فقط باید آن را فعال کرد و در مسیر درستی قرار داد.
در این نشست سعید محمد نائب رئیس انجمن مدیران مراکز دانش بنیان و نخبگان کشور، ابوذر شهپری رئیس انجمن مدیران مراکز دانش‌بنیان و نخبگان کشور، رحیم نریمانی، مدیرکل دفتر دانش پژوهان و تشکل‌های شاهد و ایثارگر و محمدی از اعضای تشکل‌های شاهد و ایثارگر حضور داشتند.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/810885/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرپرست اداره کل بنیاد شهید اصفهان با خانواده جانباز شهید عرفان در کاشان دیدار کرد

پیام تسلیت مدیر کل بنیاد استان سیستان و بلوچستان در پی درگذشت مادر شهیدان نارویی

بازدید رئیس کل دادگستری استان گیلان از دادگستری شهرستان رودبار و افتتاح مجتمع مسکونی

استقرار جوی آرام و پایدار در گیلان/ دمای هوا تا 8 درجه گرم‌تر می‌شود

نجات تالاب انزلی در گرو تکمیل شبکه های فاضلاب و تخصیص 27 هزار میلیارد تومان اعتبار است

نور چند دقیقه طول میکشه از خورشید به سیارات دیگر منظومه شمسی برسد؟

ستاره‌ای که اتم‌ها را متلاشی می‌کند

ویدیو: خلاصه بازی پیکان 3 – داماش گیلان 0

داستانک/نقل قول بد

معرفی کتاب یک عاشقانه آرام؛ روایت زندگی و عشق ماندگار

تشخیص موارد نرمال و غیرنرمال تومور از تصاویر MRI ممکن می شود

جایزه 250 هزار دلاری برای کشف 1.5 میلیون شی پنهان در فضا

قهرمانی تاریخی تیم ملی بسکتبال زنان در غرب آسیا

عیادت مدیرکل بنیاد مازندران با سه خانواده شهید در نکا

مادر شهیدان والامقام «پسندی» به فرزندان شهیدیش پیوست

برگزاری همایش «خانواده قوی، ایران قوی» در رشت

انهدام باند تهیه‌وتوزیع سلاح جنگی در گیلان

داستانک/ حکایت زندگی

امنیت زیربنای هر نوع توسعه است

در حل مسائل زیست‌محیطی از نگاه جزیره‌ای پرهیز شود

انهدام باند تهیه و توزیع سلاح جنگی در گیلان

گزینش نفس‌گیر در آزمون هول‌هولکی استخدام معلم

سخنان ارزشمند دکتر قمشه ای

نجات تالاب انزلی در گرو تکمیل شبکه فاضلاب و تخصیص 27 هزار میلیارد تومان است

مینی راکتور‌های سیار؛ راهکاری نوین برای تولید برق و شیرین‌سازی آب در مناطق محروم

محدودیت‌های ترافیکی روز ارتش در رشت

افتتاح نمایشگاه «حقوق بشر در سایه» در زیباکنار رشت

شعر زیبای سعدی برای خداوند

«جیمز وب»، قوی‌ترین شواهد وجود حیات فرازمینی را پیدا کرد / در این سیاره زندگی جاری است؟

معاون رئیس جمهور: بررسی موضوع پسماند گیلان در اولویت قرار می‌گیرد

لزوم جلوگیری از ورود رسوبات به تالاب انزلی

شاعرانه/بهار بود و دلم فصل بی ترانگی‌اش

رفع مسئله پسماند گیلان از اولویت‌های دولت چهاردهم است

رونمایی «اوپن‌ای‌آی» از 2 مدل جدید هوش مصنوعی

تجلیل مدیرکل بنیاد شهید استان قم از مسئولان منابع انسانی به مناسبت روز منابع انسانی

«29 فروردین» روز ارتش مکتبی

دیدار رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با خانواده شهدا و جانبازان استان مرکزی

احیای تالاب‌های گیلان نیازمند مدیریت یکپارچه است

تعلیق 6 ماهه عضو شورای شهر چوکام به‌دلیل اخذ رشوه

حال تالاب انزلی نسبت به 7 سال گذشته وخیم‌تر شده است

شعرخوانی زیبای دکتر کاکایی

ویدیوی جدیدی از ربات عجیب پروتوکلون با 1000 عضله شبیه انسان منتشر شد

هدف گذاری برای پرداخت 8 هزار میلیارد تومان تسهیلات به تعاونی ها

ضرورت تشکیل کمیته پنجره واحد حمایتی و نظارتی سرمایه گذاری در گیلان

خلاصه بازی پیکان 3 – داماش گیلان 0

ساخت3 هتل پنج ستاره در گیلان

تعلیق 6 ماهه یک عضو شورای شهر چوکام به دلیل اخذ رشوه

سخنان دلنشین دکتر قمشه ای

برگزاری کارگاه توانمندسازی 340 نفر از معلمان، مدیران و مشاوران مدارس شاهد گیلان

عجیب‌ترین منظومه جهان کشف شد