نسیم گیلان

آخرين مطالب

تصفیه آب کل جهان با میکروب‌هایی که به تازگی کشف شده‌اند اقتصادی

تصفیه آب کل جهان با میکروب‌هایی که به تازگی کشف شده‌اند
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان - ایسنا /آب کل جهان را می‌توان با میکروب‌های جدیدی که توسط دانشمندان آمریکایی کشف شده‌اند، تصفیه کرد.
شاخه‌ جدیدی از میکروب‌ها در نمونه‌های خاک ایالات متحده و چین کشف شده است که تا عمق 70 فوتی زیر سطح مدفون شده‌اند.
به نقل از آی‌ای، دانشمندان در ایالات متحده گروه جدیدی از میکروب‌ها را کشف کرده‌اند که تا عمق 70 فوتی زیر زمین رشد می‌کنند و به تصفیه آب‌های زیرزمینی کمک می‌کنند و می‌توانند سرنخ‌هایی برای فیلتر کردن آلاینده‌های آب آشامیدنی در آینده ارائه دهند.
این مطالعه که توسط دکتر جیمز تیج (James Tiedje)، استاد برجسته دانشگاه و مدیر مرکز بوم‌شناسی میکروبی دانشگاه ایالتی میشیگان (MSU) انجام شد، رشته میکروبی به نام CSP1-3 را در نمونه‌های خاک منطقه بحرانی آیووا و چین شناسایی کرد.
هر دو مکان دارای خاک‌های عمیق و مشابهی هستند که می‌تواند به تعیین اینکه آیا میکروب‌ها در بیشتر از یک مکان وجود دارند یا خیر کمک می‌کند. تیج می‌گوید: منطقه بحرانی از بالای درختان به پایین در خاک تا عمق 700 فوتی (213 متری) گسترش می‌یابد.
او ادامه می‌دهد: این منطقه از اکثر حیات روی کره زمین پشتیبانی می‌کند، زیرا فرآیندهای ضروری مانند تشکیل خاک، چرخه آب و چرخه مواد مغذی را تنظیم می‌کند که برای تولید غذا، کیفیت آب و سلامت اکوسیستم حیاتی هستند. علیرغم اهمیت آن، منطقه بحرانی عمیق یک مرز جدید است؛ زیرا بخش عمده‌ای از زمین به شمار می‌رود که نسبتا ناشناخته مانده است.
کاوش عمیق‌تر در یافته‌ها
تیج و گروه او، دی‌ان‌ای را از نمونه‌های عمیق خاک برای این مطالعه استخراج کردند. آنها کشف کردند که اجداد این شاخه، میلیون‌ها سال پیش در محیط‌های آبی مانند چشمه‌های آب گرم و آب شیرین زندگی می‌کردند.
آنها در طول تاریخ تکامل خود دست کم یک تغییر زیستگاه اصلی را تجربه کردند، از آب به خاک سطحی و در نهایت به خاک‌های عمیق حرکت کردند، جایی که تیج مشاهده کرد که هنوز از نظر متابولیکی فعال هستند.
او می‌گوید: بیشتر مردم فکر می‌کنند که این ارگانیسم‌ها دقیقا مانند هاگ هستند. اما یکی از یافته‌های کلیدی ما که از طریق بررسی دی‌ان‌ای آنها دریافتیم، این است که این میکروب‌ها فعال و به آرامی در حال رشد هستند.
محقق اصلی همچنین از کشف این نکته متعجب شد که این میکروب‌ها نه تنها استثناهای نادری هستند، بلکه اعضای غالب جامعه خاک عمیق هستند و در برخی موارد 50 درصد یا بیشتر آن را تشکیل می‌دهند؛ پدیده‌ای که پیش‌از این در خاک‌های سطحی دیده نشده بود.
تیج می‌گوید: من معتقدم این اتفاق به این دلیل است که خاک عمیق یک محیط متفاوت است و این گروه از ارگانیسم‌ها در یک دوره زمانی طولانی تکامل یافته‌اند تا با این محیط فقیر خاک سازگار شوند.
فعالیت تصفیه آب
خاک بزرگترین فیلتر آب طبیعی زمین است که آن را از طریق فرآیندهای مختلف فیزیکی، شیمیایی و زیستی تمیز می‌کند. با این حال، در حالی که خاک سطحی فقط حجم کم و جریان سریع را تحمل می‌کند، خاک عمیق به طور قابل توجهی آب بیشتری را حفظ می‌کند و محیطی را فراهم می‌کند که CSP1-3 در آن فعال می‌شود.
از آنجایی که کربن و نیتروژن از لایه سطحی خاک شسته می‌شوند، این شاخه از میکروب‌ها از این عناصر تغذیه می‌کنند تا به تکمیل فرآیند تصفیه آب کمک کنند. تیج توضیح می‌دهد: CSP1-3 آنچه را که از لایه سطحی خاک عبور کرده است، تمیز می‌کنند.
اکنون، این گروه قصد دارند برخی از این میکروب‌ها را در آزمایشگاه کشت دهد تا درباره فیزیولوژی‌های منحصربه‌فردی که آنها را به خوبی با محیط عمیق خاک سازگار می‌کند، اطلاعات بیشتری کسب کند.
با این حال، تیج خاطرنشان می‌کند که این آزمایش دشوار خواهد بود، زیرا اکثر میکروب‌ها به دلیل دشواری شبیه‌سازی شرایط دقیق مورد نیاز برای زندگی و رشد آنها، هرگز در آزمایشگاه کشت داده نشده‌اند.

لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/810838/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرپرست اداره کل بنیاد شهید اصفهان با خانواده جانباز شهید عرفان در کاشان دیدار کرد

پیام تسلیت مدیر کل بنیاد استان سیستان و بلوچستان در پی درگذشت مادر شهیدان نارویی

بازدید رئیس کل دادگستری استان گیلان از دادگستری شهرستان رودبار و افتتاح مجتمع مسکونی

استقرار جوی آرام و پایدار در گیلان/ دمای هوا تا 8 درجه گرم‌تر می‌شود

نجات تالاب انزلی در گرو تکمیل شبکه های فاضلاب و تخصیص 27 هزار میلیارد تومان اعتبار است

نور چند دقیقه طول میکشه از خورشید به سیارات دیگر منظومه شمسی برسد؟

ستاره‌ای که اتم‌ها را متلاشی می‌کند

ویدیو: خلاصه بازی پیکان 3 – داماش گیلان 0

داستانک/نقل قول بد

معرفی کتاب یک عاشقانه آرام؛ روایت زندگی و عشق ماندگار

تشخیص موارد نرمال و غیرنرمال تومور از تصاویر MRI ممکن می شود

جایزه 250 هزار دلاری برای کشف 1.5 میلیون شی پنهان در فضا

قهرمانی تاریخی تیم ملی بسکتبال زنان در غرب آسیا

عیادت مدیرکل بنیاد مازندران با سه خانواده شهید در نکا

مادر شهیدان والامقام «پسندی» به فرزندان شهیدیش پیوست

برگزاری همایش «خانواده قوی، ایران قوی» در رشت

انهدام باند تهیه‌وتوزیع سلاح جنگی در گیلان

داستانک/ حکایت زندگی

امنیت زیربنای هر نوع توسعه است

در حل مسائل زیست‌محیطی از نگاه جزیره‌ای پرهیز شود

انهدام باند تهیه و توزیع سلاح جنگی در گیلان

گزینش نفس‌گیر در آزمون هول‌هولکی استخدام معلم

سخنان ارزشمند دکتر قمشه ای

نجات تالاب انزلی در گرو تکمیل شبکه فاضلاب و تخصیص 27 هزار میلیارد تومان است

مینی راکتور‌های سیار؛ راهکاری نوین برای تولید برق و شیرین‌سازی آب در مناطق محروم

محدودیت‌های ترافیکی روز ارتش در رشت

افتتاح نمایشگاه «حقوق بشر در سایه» در زیباکنار رشت

شعر زیبای سعدی برای خداوند

«جیمز وب»، قوی‌ترین شواهد وجود حیات فرازمینی را پیدا کرد / در این سیاره زندگی جاری است؟

معاون رئیس جمهور: بررسی موضوع پسماند گیلان در اولویت قرار می‌گیرد

لزوم جلوگیری از ورود رسوبات به تالاب انزلی

شاعرانه/بهار بود و دلم فصل بی ترانگی‌اش

رفع مسئله پسماند گیلان از اولویت‌های دولت چهاردهم است

رونمایی «اوپن‌ای‌آی» از 2 مدل جدید هوش مصنوعی

تجلیل مدیرکل بنیاد شهید استان قم از مسئولان منابع انسانی به مناسبت روز منابع انسانی

«29 فروردین» روز ارتش مکتبی

دیدار رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با خانواده شهدا و جانبازان استان مرکزی

احیای تالاب‌های گیلان نیازمند مدیریت یکپارچه است

تعلیق 6 ماهه عضو شورای شهر چوکام به‌دلیل اخذ رشوه

حال تالاب انزلی نسبت به 7 سال گذشته وخیم‌تر شده است

شعرخوانی زیبای دکتر کاکایی

ویدیوی جدیدی از ربات عجیب پروتوکلون با 1000 عضله شبیه انسان منتشر شد

هدف گذاری برای پرداخت 8 هزار میلیارد تومان تسهیلات به تعاونی ها

ضرورت تشکیل کمیته پنجره واحد حمایتی و نظارتی سرمایه گذاری در گیلان

خلاصه بازی پیکان 3 – داماش گیلان 0

ساخت3 هتل پنج ستاره در گیلان

تعلیق 6 ماهه یک عضو شورای شهر چوکام به دلیل اخذ رشوه

سخنان دلنشین دکتر قمشه ای

برگزاری کارگاه توانمندسازی 340 نفر از معلمان، مدیران و مشاوران مدارس شاهد گیلان

عجیب‌ترین منظومه جهان کشف شد