حذف 15 تن فرآورده دامی از چرخه مصرف گیلان در ایام نوروز
اجتماعي
بزرگنمايي:
نسیم گیلان - به گفته مدیرکل دامپزشکی استان گیلان در اجرای طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر فرآوردههای خام دامی در استان گیلان، 15 هزار و 892 کیلوگرم فرآورده غیربهداشتی از چرخه مصرف غذایی انسانی خارج شد. - اخبار استانها -
هادی بابایی، مدیرکل دامپزشکی استان گیلان در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در رشت، با اشاره به پایان طرح تشدید کنترل و نظارتهای بهداشتی بر فرآوردههای خام دامی در ایام ماه مبارک رمضان و عید نوروز سال 1404، اظهار کرد: طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی از تاریخ یازدهم اسفندماه سال گذشته تا یازدهم فروردینماه سال جاری در استان اجرا شد که در این مدت، 7 هزار و 386 مورد بازدید از مراکز تحت نظارت انجام شده که منجر به خارج شدن 15 هزار و 892 کیلوگرم فرآورده از چرخه مصرف غذایی انسانی شد.
وی همچنین به ارجاع 62 پرونده تخلف بهداشتی از واحدهای عرضه فرآوردههای خام دامی به مراجع قضایی اشاره کرد و افزود: در کشتارگاههای صنعتی استان، 20 هزار و 223 رأس دام سبک کشتار و بیش از 446 تن گوشت از این دامها استحصال شده است. همچنین، 9 هزار و 932 رأس دام سنگین نیز کشتار و 2268 تن گوشت از آنها تولید گردید.
مدیرکل دامپزشکی استان گیلان به تولید 23 هزار و 59 تن گوشت مرغ از کشتار 12 میلیون و 331 هزار و 470 قطعه طیور در کشتارگاههای صنعتی طیور استان اشاره کرد و گفت: 34 اکیپ سیار و ثابت متشکل از 18 دامپزشک، 24 بازرس گوشت و 17 ناظر شرعی در این مدت وظیفه بازرسی بهداشتی از 5645 مرکز تولید، توزیع، حمل و عرضه فرآوردههای خام دامی را برعهده داشتند.
بابایی با تأکید بر ادامه نظارتهای بهداشتی و شرعی در طول سال، از شهروندان خواست تا فرآوردههای خام دامی مورد نیاز خود را تنها از مراکز معتبر و دارای مجوز دامپزشکی تهیه کنند و هرگونه موارد مشکوک یا تخلف بهداشتی را به ادارات شهرستانی تابعه یا شماره تلفن 1512 گزارش کنند.
انتهای پیام/
-
يکشنبه ۱۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۳:۲۴
-
۱۱ بازديد
-

-
نسیم گیلان
لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/810420/