استان گیلان با آسیبهای زیستمحیطی متعددی مواجه شده است
اجتماعي
بزرگنمايي:
نسیم گیلان - نماینده ولیفقیه در گیلان با بیان اینکه این استان با آسیبهای زیستمحیطی متعددی مواجه شده است، گفت: یکی از دلایل توقف یا نیمهتعطیلی صدها شرکت بزرگ و کوچک در استان، عدم نظارت کافی از سوی مسئولان استانی و بانکها و نقش بانکها در بنگاهداری است. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، آیتالله رسول فلاحتی نماینده ولیفقیه در استان گیلان عصر امروز در جلسه شورای اداری که با حضور رئیس قوه قضائیه در دادگستری گیلان برگزار شد، با تاکید بر اهمیت برنامهریزی و مدیریت صحیح در انجام امور اظهار کرد: تنها داشتن برنامه کافی نیست، چرا که ممکن است فردی برنامهریزی خوبی داشته باشد ولی در عمل مدیری میدانی و کارآمد نباشد.
وی با بیان اینکه در پروژههای استان، لازم است که مدیران ارشد با همکاری مدیران میانی تصمیمگیری کنند و این تصمیمات را به مرکز منتقل کنند، گفت: این همکاری و یکپارچگی باعث میشود که مرکز توجه بیشتری به مسائل استان داشته باشد، همچنین، در انتخاب مدیران بخشهای اقتصادی و فرهنگی باید به کسانی توجه شود که برنامهریزی صحیح، توانایی مدیریت و اجرای برنامهها را داشته باشند و بتوانند از اتاقهای فکر بهرهمند شوند.
نماینده ولیفقیه در استان گیلان با بیان اینکه استان گیلان با آسیبهای زیستمحیطی متعددی مواجه شده است، تصریح کرد: موضوع پسماند استان بارها مطرح شده و انباشت زباله در سراوان و مشکلات ناشی از آن، از جمله عبور شیرابهها به رودخانههای رشت و دریای خزر، طی چهار دهه گذشته نادیده گرفته شده است، هرچند در سالهای اخیر تلاشهایی برای حل این مشکلات صورت گرفته ولی همچنان، حل معضل تالاب انزلی نیازمند عزم جدی و ملی است.
فلاحتی با بیان اینکه در حوزه نظارت، نیازمند نظارت درونی و بیرونی هستیم، افزود: در دستگاه قضا باید نظارت داخلی بر قضات صورت گیرد و قضات مسئول امور اقتصادی و فرهنگی باید افرادی دلسوز، مومن و انقلابی باشند وعدم نظارت کافی مشکلات زیادی را برای کشور ایجاد کرده است.
به گفته وی، در بندر آستارا مشکلات زیستمحیطی و اجتماعی و قاچاق سوخت وجود دارد و قاضی مسئول در این منطقه باید مورد اعتماد و انقلابی و مومن باشد تا بتواند به درستی به پروندهها رسیدگی کند.
نماینده ولیفقیه در استان گیلان با بیان اینکه یکی از دلایل توقف یا نیمهتعطیلی صدها شرکت بزرگ و کوچک در استان، عدم نظارت کافی از سوی مسئولان استانی و بانکها و نقش بانکها در بنگاهداری است، گفت: دستگاه قضا باید نظارت ویژهای در این زمینه داشته باشد تا از حجم مشکلات کاسته شود.
انتهای پیام/
-
چهارشنبه ۱۹ دي ۱۴۰۳ - ۱۶:۵۹:۳۷
-
۷ بازديد
-
-
نسیم گیلان
لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/798859/