رتبه اول گیلان در تولید مرغ اجداد
اجتماعي
بزرگنمايي:
نسیم گیلان - رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: با داشتن 878 واحد فعال نیمچه گوشتی، 105 واحد مادری، 9 واحد اجداد و 23 کارخانه جوجهکشی فعال، در تولید مرغ اجداد رتبه اول را داریم.
صالح محمدی با اشاره به وضعیت تولید مرغ در استان گیلان، اظهار کرد: تا پایان آذرماه سال جاری، واحدهای پرورش نیمچه گوشتی استان گیلان با جوجهریزی بیش از 123 میلیون قطعه، حدود 20 درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد داشتهاند.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
وی با بیان اینکه گیلان با داشتن 878 واحد فعال نیمچه گوشتی به ظرفیت نزدیک به 28 میلیون قطعه، 105 واحد مادری با ظرفیت بیش از 4.5 میلیون قطعه، 9 واحد اجداد به ظرفیت بیش از 305 هزار قطعه و 23 کارخانه جوجهکشی فعال با ظرفیت بیش از 41 میلیون قطعه، در تولید مرغ اجداد رتبه اول را دارد، افزود: گیلان در تولید مرغ مادر و کارخانجات جوجهکشی رتبه دوم و در تولید نیمچه گوشتی نیز رتبه سوم کشور را داراست.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان جوجهریزیهای انجام شده در سال جاری را زمینه ساز تولید بیش از 207 هزار تن گوشت مرغ دانست و خاطرنشان کرد: تا پایان آذرماه، واحدهای مادری استان بیش از 239 میلیون قطعه جوجه تولید کردهاند که 97 درصد آن از تخممرغهای تولید شده در کارخانجات استان بوده است.
محمدی ادامه داد: این جوجهها حدود 49 درصد از نیاز واحدهای نیمچه گوشتی استان را تامین کرده و مابقی به سایر استانها ارسال شده است.
وی یادآور شد: در زمینه پرورش بوقلمون گوشتی نیز تا پایان آذرماه بیش از 2.2 میلیون قطعه جوجه بوقلمون در واحدهای مادری استان تولید شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته 2.4 درصد رشد داشته است.
انتهای پیام/
لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/796653/