تولید بیش از 18 هزار تن گوشت قرمز در گیلان
اجتماعي
بزرگنمايي:
نسیم گیلان - صالح محمدی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: تا پایان مهر امسال 18 هزار و 360 تندر استان تولید شده است که این میزان نسبت به مدت مشابه سال گذشته 2.2 درصد افزایش یافته است.
او همچنین از تولید بیش از 211 هزار تن شیر خام در این مدت خبر داد و افزود: در تولید شیر در گیلان نیز رشد 3.8 درصدی داشته ایم.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
رئیس جهاد کشاورزی گیلان تصریح کرد: در این مدت همچنین جوجه ریزی در واحدهای نیمچه گوشتی استان با 14 درصد افزایش نسبت به مدت مشابه سال گذشته، 96 میلیون و 782 هزار و 341 قطعه بوده است.
به گفته محمدی، این تعداد جوجه ریزی، توان تولید 162 هزار و 831 تن گوشت مرغ در گیلان را دارد.
او همچنین به فعالیت واحدهای دامی سنتی و صنعتی در گیلان اشاره کرد و گفت: اعطای تسهیلات تبصره 18 به واحدهای کوچک دامی استان در دستور کار است.
-
چهارشنبه ۹ آبان ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۵:۳۶
-
۷ بازديد
-
-
نسیم گیلان
لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/783799/