نسیم گیلان

آخرين مطالب

«29 فروردین» روز ارتش مکتبی اقتصادی

«29 فروردین» روز ارتش مکتبی
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان - یعقوب سلیمانی. معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران

29 فروردین، روز ارتش جمهوری اسلامی ایران و بزرگداشت حماسه‌آفرینی‌های دلاورمردان نیروی زمینی ارتش است. هم‌زمان با به‌ثمر رسیدن انقلاب اسلامی، ارتشی که پیکره اصلی آن را جوانان برومندتربیت یافته در خانواده‌های مسلمان ایرانی تشکیل می‌دادند، به ندای آسمانی رهبرکبیر انقلاب لبیک گفت و هم صدا و همراه با امت اسلامی برای نابودی رژیم ستم‌شاهی و ستیزه بی‌امان با دشمنان داخلی و خارجی انقلاب برخاست و به‌عنوان نخستین بازوی توانمند نظامی انقلاب در جهت تحقق اهداف جمهوری اسلامی تلاش‌های خستگی‌ناپذیر و مستمری را با فداکاری و ایثار در ابعاد و صحنه‌های مختلف آغاز کرد.
بنیان‌گذار جمهوری اسلامی ایران در پیامی خطاب به ملت شریف و مبارز ایران روز 29 فروردین را «روز ارتش جمهوری اسلامی» اعلام کردند و ارتش جمهوری اسلامی نیز با برگزاری مراسم رژه در شهرستان‌های بزرگ ، پشتیبانی خود را از جمهوری اسلامی و ملت بزرگ ایران و حضور خود را برای فداکاری در راه استقلال و مرزهای کشور اعلام کردند.
این اقدام به فاصله حدود دو ماه بعد از پیروزی انقلاب اسلامی و درست دو هفته پس از برگزاری همه‌پرسی و برپایی حکومت جمهوری اسلامی ایران صورت گرفت و این فرمان تاریخی در متن رخدادهای بزرگ و حساس کشور صادر شد و توطئه دشمن را خنثی و تولد ارتش جمهوری اسلامی ایران را رقم زد.
امام خمینی (ره) روز پیوستن ارتش به مردم را با عبارت حکیمانه: «لحظه شادی بندگان خدا و یاس ستمگران» یک نقطه عطف درخشان و افتخارآمیز قلمداد فرمود.
امام راحل عظیم الشٱن در این پیام تاریخی ملت ایران را موظف نمودند؛ «از ارتش اسلامی استقبال کنند و احترام برادرانه از آنان نمایند آن را به این سِمت رسماً بشناسند و پشتیبانی خود را از آن اعلام نمایند.»
تقدیم بیش از 48 هزار شهید و 90 هزار جانبازو آزاده در دوران دفاع مقدس، سند و گواهی تاریخی است که ارتش جمهوری اسلامی همواره پیرو ولایت بوده و هستند و ارتشیان در دفاع از مرزهای ایران لحظه‌ای درنگ نکردند.
حوادث و وقایع 4 دهه اخیر به‌ویژه در حوزه‌های دفاعی و امنیتی، داخلی و منطقه پیرامونی و سال‌های طولانی پر آشوب منطقه غرب آسیا، نشان می‌دهد آنچه امنیت پایدار و کم‌نظیر میهن اسلامی را تضمین و تمامیت ارضی کشور را از گزند دشمنان حفظ کرده است، مجاهدت‌ها و نقش‌آفرینی‌های سرنوشت‌ساز و مقتدرانه نیروهای مسلح جمهوری اسلامی و ارتش دلاور و غیرتمند و وحدت و هم‌افزایی راهبردی و اقتدار آفرین سپاه و ارتش برای پایدارسازی امنیت بوده است.
بی‌تردید، ارتش جمهوری اسلامی تحت فرامین و تدابیر راهبردی رهبر معظم انقلاب، به نماد بازدارندگی و نقطه اقتدار و امنیت کشور مبدل شده و در مسیر تعالی، بازدارندگی مؤثر، ارتقای توان دفاعی و خدمت به مردم شریف ایران تحت فرماندهی مدبّرانه و خردمندانه فرمانده معظم کل قوا در تقویت عمق راهبردی دفاع از کشور به رشد و تعالی خود ادامه می دهد.
پاسداشت یاد و خاطره 48 هزار شهید ارتش جمهوری اسلامی ایران و تجلیل از حماسه‌آفرینی‌ها و رشادت های جانبازان و آزادگان از مهم‌ترین ابعاد و وجوه مأموریت‌های فرهنگی است و با هم‌افزایی، همت و تلاش مضاعف همه فعالان عرصه تولیدات فرهنگی و هنری به ویژه
بنیاد شهید و امور ایثارگران به‌عنوان دستگاه محوری و نقطه کانونی ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در کشور مورد توجه قرار دارد.
ضمن تبریک این مناسبت پرافتخاربه برادران ارتشی دلاور، از درگاه خداوند متعال دوام توفیقات در سنگر پاسداری از آرمان‌های انقلاب اسلامی و صیانت از تمامیت ارضی میهن عزیزمان را تحت عنایات حضرت ولی‌عصر (عج) و تدابیر حکیمانه فرمانده معظم کل قوا حضرت امام خامنه‌ای (مدظله‌العالی) مسئلت دارم.
یعقوب سلیمانی. معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران

لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/812671/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مشاهده رنگی کاملا جدید توسط چشم انسان

کتاب‌درمانی، راهی برای افزایش جرأت‌ورزی کودکان

آموزش و توانمندسازی گام مهمی در ارتقای امدادرسانی است

طرح‌های کشاورزی لنگرود به بهره برداری رسید

رشد 28 درصدی سرمایه‌گذاری صنعتی در گیلان

پیشرفت 79 درصدی تونل شمالی ولیعصر محور اردبیل - آستارا

کاهش 75 درصدی تلفات حوادث دریایی در گیلان در 2 سال گذشته

پروژه مدیریت پسماند به جای حل مشکل به محیط‌زیست آسیب زد

آغاز صدور پروانه ساختمانی برای حادثه دیدگان امامزاده ابراهیم(ع) شفت

استاندار گیلان: بهزراعی باغت چای گیلان جدی گرفته شود

استاندار گیلان: بهزراعی باغات چای گیلان جدی گرفته شود

جایگاه شادی در فرهنگ ایران باستان و اشعار شاعران ایرانی

شاعرانه/ در مسجد و در کعبه به دنبال خداییم

سلول‌ها می‌شنوند

موفقیت محققان دانشگاه امیرکبیر در بازیابی 57 درصدی نقره، روی و سرب از باطله‌های کارخانجات زنجان

شنوایی با وضوح بالا با استفاده از جدیدترین ایمپلنت شنوایی

آواز، شخصیت پرندگان را لو می‌دهد!

مدل‌های هوش مصنوعی استدلالی جدید «اوپن‌ای‌آی» بیشتر توهم می‌زنند

«چت‌جی‌پی‌تی» کاربران را بدون اجازه با نام خطاب می‌کند!

ایستگاه فضایی بین‌المللی به خطرناک‌ترین دوره خود وارد شد

نشست شورای مشاوران وزرا در امور ایثارگران وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های اجرایی برگزار شد

هشدار پلیس فتا/ بازنشستگان مراقب کلاهبرداران سایبری باشند

تقدیر از ایثار و شهادت در سنگر علم و ایمان

سانحه رانندگی در جاده لاهیجان 3 مصدوم و یک کشته بر جا گذاشت

فیلم/ حالِ خوب دانش‌آموزان گیلانی در باغ موزه دفاع‌مقدس گیلان

ضرورت برگزاری مراسم مذهبی به صورت مردمی در رشت

صدور 201 پروانه بهره‌ برداری صنعتی در گیلان

خطه شمالی در آستانه انفجار زیست‌محیطی

مناطق شمالی در آستانه انفجار زیست‌محیطی

تصمیم‌های شورای مشورتی باید مشکلات جامعه ایثارگری شفت را برطرف کند

صدور 201 پروانه بهره‌برداری صنعتی در گیلان/ رشد 28 درصدی سرمایه‌گذاری صنعتی در گیلان

کشف 5 تن چوب قاچاق در سیاهکل

مدارس گیلان و رشت فردا 31 فروردین به علت آلودگی هوا تعطیل است؟ | تعطیلی مدارس گیلان فردا یکشنبه 31 فروردین 1404

تصادف در رشت یک فوتی و 3 مجروح برجای گذاشت

درد، بخشی از زندگیه...

بخشی از کتاب/ آخرین انار دنیا

شاعرانه/ هر کجا وقت خوشی رو دهد آنجاست بهشت

مشاور دبیر کل در امور شعر، ادبیات و محافل ادبی معرفی شد

دانش آموزان دختر مدرسه‌ای در انزلی یک زندانی را آزاد کردند

رئیس جمهور مصوبه کنکور را ابلاغ کرد/ یازدهم مثبت شد

جشن 35 سالگی تلسکوپ «هابل» با یک برج غول پیکر از گاز و غبار

ربات و انسان در چین مسابقه دو دادند

اصالت یک شهاب‌سنگ مریخی در دانشگاه صنعتی اصفهان تائید شد

چشم انسان با تحریک شبکیه رنگ‌های جدیدی می‌بیند

بلندگویی که فقط صاحبش صدایش را می‌شنود

ایستگاه فضایی بین‌المللی همه چیز ماست!

ماموریت «PUNCH» ناسا عکس‌های نور اول خود را گرفت

کاهش ابتلای سالمندان به زوال‌شناختی با استفاده از گوشی

دیدار سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل با خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران

پدر شهیدان «ماشاالله و محسن عرب زاده مرقی» به فرزندان شهیدش پیوست