رویداد شب علم دانشگاه گیلان برگزار شد
اقتصادی
بزرگنمايي:
نسیم گیلان - _ محمد دوستار رئیس دانشگاه گیلان در رویداد شب علم دانشگاه گفت: رویداد شب علم با حمایت بنیاد ملی علم ایران و با هدف گشودن درهای دانشگاه به روی تمامی اقشار جامعه برگزار میشود تا ضمن آشنایی اقشار مردم با فعالیتهای علمی و پژوهشی در دانشگاه، فرصتی را فراهم کند تا محققان و پژوهشگران، علم را به زبان ساده برای عموم مردم ارائه دهند.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
دکتر دوستار با اشاره به سابقه نیم قرن فعالیت دانشگاه گیلان تصریح کرد: دانشگاه گیلان در سال 1353 مجوز فعالیت گرفت و در سال 1356 با راهاندازی چندین رشته، فعالیت خود را آغاز کرد و اکنون به عنوان یکی از دانشگاههای برتر کشور، جایگاه خوبی در رتبه بندیهای کشوری و بینالمللی دارد.
رئیس دانشگاه گیلان با تأکید بر نقش دانشگاه در جهت ترویج علم در جامعه، خاطر نشان کرد: تلاش کردیم میزبان دانش آموزان و خانوادههای آنان باشیم تا با علم آشنایی بیشتری پیدا کنند.
دکتر علی جعفریان دهکردی، معاون پژوهش و فناوری بنیاد ملی علم ایران نیز در این مراسم، ضمن اشاره به مأموریت بنیاد ملی علم ایران گفت: بنیاد ملی علم ایران نهاد حامی علم و پژوهش در کشور است و علاوه بر حمایت از پژوهشگران در سراسر کشور وظیفه ترویج علم را برعهده دارد.
دکتر جعفریان هدف از برگزاری مجموعه برنامههای رویداد شب علم را بیان مفاهیم عمیق علمی به زبان ساده به عموم مردم دانست و افزود: مهمترین هدف رویداد شب علم، ارتقاء ارزشمندی علم و عالم در جامعه است.
معاون بنیاد ملی علم ایران گفت: نشان دادن شگفتیهای علم به جامعه انگیزه ایجاد میکند تا افراد در تمام گامهای خود بتوانند دیدگاه علمی را لحاظ کنند و جامعهای که افراد در لایههای مختلف نگاه علمی به موضوعات داشته باشند و در تصمیمات خود علمی عمل کنند، توسعه خواهد یافت.
برپایی نمایشگاه دستاوردهای علمی با حضور بیش از 120 غرفه، کارگاههای آموزشی، مسابقات علمی، سخنرانی علمی با عنوان «آینده مشاغل وقتی همه چیز زیر و رو میشود» توسط دکتر دانیال سمیعی مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری غیردولتی گیلان؛ «مفهوم مهارتها در کسب و کار» توسط دکتر روشن بابایی همتی عضو هیئت علمی پژوهشکده گیلانشناسی دانشگاه گیلان؛ «مردمشناسی راهی برای زیستن» توسط دکتر سیدهاشم موسوی عضو هیئت علمی گروه علوم اجتماعی دانشگاه گیلان؛ «اثربخشی رژیمهای غذایی بر سلامت عمومی در جوامع مدرن» توسط دکتر مهسا تبری عضو هیئت علمی گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت؛ «چای از بافت تا فنجان» توسط دکتر احسان کهنه عضو هیئت علمی پژوهشکده چای؛ از بخشهای مهم این رویداد علمی بود.
شایان ذکر است دانشگاه گیلان در حال حاضر با 14 دانشکده، یک واحد پردیس و دو پژوهشکده (حوضه دریای کاسپین و گیلانشناسی) با حدود 560 عضو هیأت علمی، 470 کارمند و بالغ بر 14 هزار دانشجو و به عنوان بزرگترین مرکز آموزش عالی در منطقه شمال کشور مشغول به فعالیتهای آموزشی و پژوهشی است و سالانه حدود 3500 نفر دانشجو را در 326 رشته- گرایش در مقاطع تحصیلی (کارشناسی با 58 رشته گرایش)، (کارشناسیارشد با 188 رشته گرایش) و (دکتری با 80 رشته گرایش) برای دورههای روزانه، شبانه، پردیس و مجازی پذیرش مینماید.
این دانشگاه با دارا بودن بیش از 230 دانشجوی خارجی از 10 کشور دنیا، با اعضای اتحادیه دانشگاههای دولتی کشورهای حاشیه دریای خزر و با دانشگاههای دولتی لومانوسوف مسکو، تاتیشف آستراخان، سگد مجارستان، پلیتکنیک تومار پرتغال، اوزاکاسیتی ژاپن، الفارابی قزاقستان، یسنوف قزاقستان، مؤسسه جغرافیایی و اکولوژی ژینجیانگ وابسته به آکادمی علوم کشور چین، فدرال جنوبی روسیه و بلگراد صربستان مراودات علمی دارد.
قرار گرفتن دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه به عنوان برترین دانشکده ورزشی ایران و یکی از برترین دانشکدههای ورزشی جهان، حضور 4 عضو هیئت علمی در بین پژوهشگران پراستناد یک درصد برتر دنیا، حضور 14 عضو هیئت علمی در بین پژوهشگران پراستناد دو درصد برتر دنیا، داشتن 5 نشریه با رتبه بینالمللی از 25 عنوان نشریه فعال علمی پژوهشی، داشتن اولین آزمایشگاه انسانشناسی زیستی کشور، داشتن اعضای هیئت علمی نمونه آموزشی و پژوهشی در سطح کشور، رتبه 1 ملی آزمایشگاه مرکزی دانشگاه در بین دانشگاههای جامع کشور و ... بخشی از مهمترین ظرفیتها و توانمندیهای دانشگاه گیلان است.
منبع: روابط عمومی
-
پنجشنبه ۲۸ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۸:۳۴:۳۶
-
۱۵ بازديد
-

-
نسیم گیلان
لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/812560/