پیشرفت تصفیهخانه شهرک صنعتی لنگرود به 85 درصدی رسید
اجتماعي
بزرگنمايي:
نسیم گیلان - به گزارش بازار، میثم پوررضا روز پنجشنبه افزود: تصفیهخانه صنعتی نالکیاشر لنگرود از سال 1396به عنوان پروژه ملی آغاز شده و امید است تا پایان تابستان به انجام رسیده و بهره برداری شود.
وی سرمایهگذاری پیش بینی شده برای اجرای این پروژه را 290 میلیارد ریال عنوان و تصریح کرد: از این میزان تا کنون 220 میلیارد ریال به پیمانکار پرداخت شده است.
وی مساحت شهرک صنعتی نالکیاشر را 17.5 هکتار عنوان و بیان کرد: حدود 12.5 هکتار از این مساحت به واحدهای صنعتی واگذار شده که درحال حاضر 14 قطعه حدود 2 هکتار برای واگذاری موجود است.
وی با اشاره به اینکه امروز 22 واحد صنعتی در شهرک صنعتی نالکیاشر فعالیت می کنند، اظهار کرد: لنگرود دارای چندین ناحیه صنعتی از جمله شهرک صنعتی نالکیاشر، ناحیه صنعتی لیل، ناحیه صنعتی یعقوبیه و مجتمع کارگاهی دریاسر است که تصفیهخانه نالکیاشر نخستین تصفیه خانه صنعتی لنگرود است.
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت لنگرود با اشاره به اینکه احداث تصفیه خانه برای پساب تولیدی این شهرکها و نواحی صنعتی مانع از آسیب به محیط زیست می شود، خاطرنشان کرد: تصفیه خانه شهرک صنعتی نالکیاشر نخستین مورد است که با انجام آن به لحاظ محیط زیستی و حل معضل پسماند صنعتی کمک مهمی به حفظ محیط زیست می کند.
-
پنجشنبه ۲۱ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۴:۰۴
-
۱۷ بازديد
-

-
نسیم گیلان
لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/810969/