نسیم گیلان

آخرين مطالب

بزرگراه آستارا - آستارا تا پایان بهار به بهره‌برداری می‌رسد گفتگو

بزرگراه آستارا - آستارا تا پایان بهار به بهره‌برداری می‌رسد
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان - به گزارش بازار، رضا اکبری روز سه شنبه در جریان بازدید از پروژه های بزرگراه بین المللی در حال اجرای آستارا - آستارا در مرز ایران و جمهوری آذربایجان و پایانه مرزی جدید و نیز پسکرانه این پایانه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: طبق مذاکرات با طرف آذربایجانی طی مدت کمتر از 2 ماه آینده این پروژه باید به پایان می رسد و جهت بهره برداری و تردد کامیون های باری و ترانزیت در اختیار مردم و تجار قرار گیرد.
وی عنوان کرد: تمرکز ما در این شهرستان بر تکمیل بزرگراه آستارا_آستاراست و با تکمیل این طرح هزار و 400متری تردد از معبر قدیم به مسیر اصلی منتقل می شود.
رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور ادامه داد: در منطقه مرزی آستارا 2 پروژه مهم در حال ساخت است که یکی از آنها همین طرح و ساخت بزرگراه چهارخطه از پایانه تا منطقه صفر مرزی است که مرحله نخست آن اوایل سال گذشته بوسیله وزیر راه و شهرسازی وقت بهره برداری شد و بخشی از ترانزیت و حمل و نقل کامیون ها به این مسیر انتقال یافته است.
معاون وزیر راه و شهرسازی بیان کرد: در کمیسیون مشترک بین ایران و آذربایجان بر تسریع در انجام این پروژه تاکید شده است و کشور همسایه برآن است تا کلیه جابجایی بارها از این مسیر صورت گیرد.
اکبری افزود:پروژه مهم دیگری که در این منطقه مرزی در حال انجام است پایانه بار جدید در مساحتی بالغ بر شش هکتار با مشارکت سرمایه گذار انجام می شود و تاکنون اقدامات اولیه و بسترسازی آن نیز انجام شده و تلاش می‌شود روند عملیات اجرایی و احداث آن با سرعت بیشتری پیش برود.
این مسئول تصریح کرد: محوطه 6 هکتاری پایانه تملک شده و طرح آن ظرف مدت یک هفته آینده در شورای ساماندهی مبادی زمینی کشور در وزارت راه و شهرسازی تصویب خواهد شد و با مشارکت بخش خصوصی عملیات عمرانی و اجرایی را آغاز می کنیم که این پایانه طی چند فاز به بهره برداری خواهد رسید.
وی عنوان کرد: در اجرای پروژه های عمرانی شهرستان آستارا در بخش راهداری نگرانی از نظر تامین مالی وجود ندارد و بودجه لازم برای آن دیده شده و در ادامه پروژه پل و تقاطع غیر همسطح و 2 کیلومتر مسیر در حاشیه این پایانه باید به اتمام برسد و نوید آن را به مردم می دهیم که به زودی تکمیل و تحویل می شود.
رئیس سازمان حمل و نقل جاده ای کشور در ادامه از همه مردم شهرستان آستارا که در اجرای این پروژه ها صبوری کرده و مسائل ایجاد شده را تحمل می کنند عذرخواهی و قدردانی کرد و گفت: امید است با افتتاح این پروژه ها در آینده نزدیک شاهد رونق اقتصادی و رفع مشکلات مردم و منطقه باشم.

لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/810725/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سحابی rim با فاصله‌ی 4 هزار سال نوری از زمین

شعر ترکی استاد شهریار

سفر به هر کدام از سیارات منظومه شمسی چقدر طول می‌کشد؟

رونمایی کتاب «اشعار عامیانه تالشان جنوب غربی دریای خزر» در آستارا

جملاتی دردناک از کتاب های داستایوفسکی

هوش مصنوعی پرستاری را آسان می‌کند

رمانی تازه از نویسنده برنده نوبل در بازار کتاب ایران

نتیجه عجیب و متفاوت یک پژوهش درباره ارتباط سلامتی با تجرد در سنین بالا

سلام تراکتور به قهرمانی با شکست ملوان

شعرخوانی زیبا از رشید کاکاوند

پرده‌برداری از نقش ژن‌های ارثی در ابتلا به سرطان و درمان آن

عملیات اجرایی تعریض جاده بندرانزلی به رضوانشهر آغاز شد

تعطیلی مدارس گیلان فردا شنبه 30 فروردین 1404 | اخبار فوری تعطیلی مدارس رشت و شهرهای گیلان فردا

چاپ دوم رمان «چگونه قایق بسازیم» روانه بازار شد

نقشه مخفی ویروس زیکا برای عبور از جفت جنین لو رفت!

ای دل غم این جهان فرسوده مخور

زهره، خواهر خشن زمین

ترکیب ملوان مقابل تراکتور مشخص شد

«آیت‌الله» با موضوع زندگی آیت‌الله سیدابوالقاسم خویی منتشر شد

وقتی گوگرد هم تسلیم شد؛ سولفورزدای ایرانی جایگزین نوع آمریکایی شد

تجلیل نماینده ولی‌فقیه در گیلان از نقش‌آفرینی نیرو‌های مسلح در اقتدار ملی

تقویت تولید داخلی، بهترین راه مقابله با تحریم‌ها است

با احداث این آزمایشگاه پنل‌های خورشیدی قوی‌تر می‌شوند

مسئولان حل مشکلات مردم را در اولویت قرار دهند

ضرورت پیگیری فوری وضعیت طرح نهضت ملی مسکن در فومن

«تصویر یک جنایت» پس از یک دهه روانه بازار نشر شد

بازدید مدیرکل بنیاد مازندران از گلزار شهدای قائمشهر

مراسم گرامیداشت روز ارتش در گرگان برگزار شد

ارتش جمهوری اسلامی ایران؛ نماد اقتدار، عزت و فداکاری

نمایش شکوه اقتدار نیرو‌های مسلح در رشت+تصاویر

عبور مرموز ماهواره استارلینک با رد رنگی در تصویر «گوگل‌مپس»!

سپاه به قاچاقچیان سلاح در گیلان ضربه سنگینی زد!

ضربه سنگین سپاه به قاچاقچیان سلاح در گیلان!

مرکز سیار شهری رشت؛ بستری برای رشد نسل آینده‌ساز است

نیروهای مسلح ایران الگوی تمام عیار در جامعه جهانی هستند

ضربه اطلاعات سپاه به قاچاقچیان سلاح

«پندهای مولوی»‌ در بازار کتاب

بخشی از کتاب/ مامان و معنای زندگی

پیدا شدن موجودات زنده در سنگ‌های 2 میلیارد ساله

تردد در محورهای شمالی کشور روان است

به یادِ یار و دیار آن چنان بِگِریَم زار

شب و روز من و توی سفری تا نیاید سوار، برعکس است

ضربه اطلاعات سپاه به قاچاقچیان سلاح/ انهدام باند در گیلان

یک دستگاه نوری جدید برای شبیه‌سازی سیاه‌چاله و سفیدچاله

توصیه جهاد کشاورزی گیلان برای کنترل سرمازدگی در خزانه‌های برنج

اقتدار نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران امید همه ملت‌های آزاده جهان

اطلاعیه سپاه قدس گیلان؛ باند توزیع سلاح مورد ضربه اطلاعات سپاه قرار گرفت/ سلاح‌های قاچاق از کدام استان‌ها وارد شدند؟

دو خط کتاب/ مرثیه برای راهب

مردم قدرشناس خدمات نیروهای مسلح ایران هستند

ضربه مهلک اطلاعات سپاه به باند توزیع سلاح در گیلان