نسیم گیلان

آخرين مطالب

ورود خودرو به گیلان در نوروز 8 درصد افزایش داشت اقتصادی

ورود خودرو به گیلان در نوروز 8 درصد افزایش داشت
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان - استاندار گیلان گفت: در ایام نوروز یک میلیون و 932 هزار خودرو وارد استان شد که نسبت به مدت مشابه سال گذشته هشت درصد افزایش داشته است.
به گزارش خبرگزاری ایمنا از گیلان، هادی حق‌شناس عصر امروز _یکشنبه هفدهم فروردین_ در جلسه ستاد هماهنگی خدمات سفر گیلان که به‌منظور تجلیل از فعالان برتر طرح نوروزی برگزار شد، اظهار کرد: یکی از اهداف دولت در جمهوری اسلامی کاهش آمار فوتی‌های ناشی از تصادفات جاده‌ای است که عید نوروز سال جاری در استان با همکاری دستگاه‌های اجرایی و مردم محقق شد.
وی با اشاره به کاهش فوتی‌های ناشی از تصادفات جاده‌ای در گیلان افزود: در ایام نوروز یک میلیون و 932 هزار خودرو وارد استان شد که نسبت به مدت مشابه سال گذشته هشت درصد افزایش داشته است.
استاندار گیلان خاطرنشان کرد: طی 20 روز گذشته پنج حادثه رانش زمین تالش، سیل در پلرود و منجیل، ریزش کوه در آزادراه رشت قزوین، آتش سوزی امام زاده ابراهیم در گیلان رخ داد که هرکدام آن می‌توانست منشأ اتفاقات مهیبی باشد، اما با همکاری و تعامل مدیران استان و نیروهای پای کار، آسیب‌های این حوادث مدیریت شد.
حق‌شناس با تأکید بر لزوم توجه به فراهم آوری امکانات رفاهی مناسب برای مسافران در تابستان و عید نوروز سال آینده تصریح کرد: در ایام نوروز 10 میلیون مسافر در گیلان اقامت داشتند که نشان دهنده جاذبه‌های گردشگری دیار میرزا کوچک خان بوده و به رشد اقتصادی منطقه و مردم بسیار کمک کرده است.
وی با بیان اینکه حضور این میزان گردشگر منجر به رشد اقتصادی و ایجاد اشتغال در گیلان می‌شود، گفت: باید با ساخت هتل و متل‌ها بر اماکن گردشگری و اقامتی گیلان بیفزاییم، زیرا در تابستان امسال و عید نوروز سال آینده، میزان حضور مسافر در استان بسیار بیشتر خواهد شد.
استاندار گیلان با قدردانی از مدیران دستگاه‌های اجرایی، بازرسان سازمان‌های مختلف در ایام نوروز اضافه کرد: در نوروز و با توجه به ورود این میزان مسافر به گیلان روزانه 530 تن مرغ در استان توزیع شد و هیچ کمبود آرد نان و سوختی در گیلان وجود نداشت.
حق‌شناس اظهار کرد: پلیس راه، هلال‌احمر، راهداری و پایانه‌های حمل‌ونقل در تمام ایام نوروز در جاده‌ها بودند و به مردم و مسافران خدمات می‌دادند، این بی انصافی است که زحمات دستگاه‌های اجرایی را نادیده بگیریم.
وی نقش فرودگاه سردار جنگل رشت در افزایش ورود مسافران به گیلان را بسیار مهم دانست و گفت: یک ایرلاین داخلی و یک ایرلاین بین‌المللی العراقیه از کشور عراق در فرودگاه سردار جنگل رشت ایجاد شد که همین امر موجب ارتقای رتبه فرودگاه سردار جنگل به لحاظ تعداد پرواز ایام نوروز به 9 کشور و افزایش 51 درصدی پروازها شده است.
به گزارش ایمنا، در پایان این جلسه از مدیران برخی از دستگاه‌های اجرایی ستاد خدمات سفر تجلیل به عمل آمد.
کد خبر 855328

لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/810578/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

لزوم فرهنگ‌سازی در سایه هم‌افزایی و برنامه‌ریزی/ سرمایه‌گذاری فرهنگی در اولویت باشد

سرمایه‌گذاری بر تولیدات فرهنگی در کانون پرورش فکری گیلان

جوری که این بچه تلاش می کنه و هدف داره بزرگترها ندارن!

کسب رتبه سوم کشوری توسط اداره کل آموزش و پرورش گیلان در برگزاری مناسبت های دفاع مقدس

قیمت سکه و طلا 19 فروردین در بازار رشت، تا ساعت 11:30

چطور تجربه خوبی برای مشتریان بسازم؟

دیدگاه مولانا پیرامون جهان ظاهر و جهان معنا

ابداع مدل جدیدی برای درک انبساط جهان

بی ادبی بچه ها قابل پذیرش نیست

استوری جالب سهراب بختیاری زاده برای اسطوره انزلی (عکس)

رویداد فرهنگی – ورزشی «کاپیتان» عصر امروز در منطقه آزاد انزلی

هشدار سازمان ملل؛ هوش مصنوعی می‌تواند بر 4٠ درصد مشاغل جهانی تأثیر بگذارد

شعری از صادق غریب، شرکت‌کنندۀ فصل چهارم سرزمین شعر

تبدیل مواد ساده به یک شاهکار شکوفا!

مطالبات شرکت برق گیلان به بیش از 7600 میلیارد ریال رسید

چرا باید بلاگرها را آنفالو کنید؟

دیدار نوروزی رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران با جانبازان خانه نور ایرانیان بصیر

رفع تصرف بیش از 2 هزار متر مربع از زمین‌های ملی در رودسر

مناسبت روز/ سه‌شنبه، 19 فروردین‌ماه

هدایت در پاسخ به ایراد مینوی چه گفت؟

باکتری‌هایی که قرار است روی ماه شهرسازی کنند

حمایت بنیاد شهید از ساخت فیلم زندگی شهید «علی اخوین انصاری»

جلوی موهاتونو این مدلی ببافید

قصه عشق در خونه مادر بزرگه

شاعرانه/ سال جدید بود و زمستان ادامه داشت

لاستیک جدید بریجستون برای ماه‌نوردها؛ از آشپزخانه تا فضا!

اطلاعیه اعلام زمان پرینت کارت و برگزاری آزمون اعزام فرهنگیان به مدارس جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور سال 1404

پیام تقدیر مدیرکل آموزش و پرورش استان گیلان از عوامل ستاد اسکان نوروزی فرهنگیان

عیادت استاندار گیلان از خیر پیشکسوت مدرسه ‌ساز

ورود 1500 تن کود اوره به گیلان برای حمایت از کشاورزان

کسب مدال نقره دانش آموز گیلانی در رقابت های کشتی المپیک دانش آموزی صربستان

مدیرکل بنیاد گلستان با جامعه ایثارگری شهرستان کردکوی دیدار کرد

حمایت بنیاد شهید از ساخت فیلم زندگی مهندس شهید علی اخوین انصاری

یادگاران شهدا، موجب تقویت قدرت جمهوری اسلامی هستند

توضیح خبرنگار «نیویورک‌تایمز» درباره «مذاکرات روز شنبه با ایران»

وقوع قتل در لولمان رشت؛ قاتل خودکشی کرد

تداوم وزش باد گرم در گیلان/ هم‌وطنان از برافروختن آتش در عرصه‌های طبیعی خودداری کنند

چت‌بات‌های هوش مصنوعی می‌توانند دروغ‌های قانع‌کننده‌ای به شما ارائه دهند

عشق پاک هست!

به‌خاطر رفیق‌بازی زندان رفتم اما آدم نشدم

شاعرانه/ تازه شد باغ و آن نگار نیامد

شهاب سنگ‌ها چقدر می‌ارزند؟ گنجی که هیچ‌کس از آن خبر ندارد

داستانک/ عتیقه فروش و مرد باهوش

تصویر روز ناسا؛ کهکشان مارپیچی NGC 4414 با ظاهر کُرکی

پایان هفته 27 لیگ یک با پیروزی سایپا برابر داماش

دیدار مسئولین با خانواده اولین استاندارِ شهید کشور در رشت

حضور دانش آموزان و همکاران فرهنگی استان در تیم ملی دانش آموزان اعزامی به رقابت های المپیک دانش آموزی صربستان

یک توصیه برای افزایش اثربخشیِ برخی واکسن‌ها

استاد دانشگاه شریف، عضو کمیته جوان هیئت تحریریه نشریه معتبر (JMA) شد

تقویت طیف‌سنجی جرمی با نانوحباب‌ و بهبود قابل توجه سیگنال‌ها