نسیم گیلان

آخرين مطالب

جنایات رژیم کودک‌کش را از سنگر مدرسه به دنیا نشان می دهیم سیاسی

جنایات رژیم کودک‌کش را از سنگر مدرسه به دنیا نشان می دهیم
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان - به گزارش خبرنگار مهر، همزمان با روز قدس و حمایت از مردم مظلوم فلسطین، اعضای قرارگاه ملی اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان، با صدور بیانیه‌ای ضمن محکومیت اقدامات رژیم صهیونیستی، بر ادامه راه شهیدان و مبارزان آزادی‌خواه تأکید کردند.
متن این بیانیه به شرح زیر است:
«روز جهانی قدس روز اعلام مخالفت امت اسلامی با ظلم و بی‌عدالتی صهیونیست‌ها و حامیان‌شان است.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
» (مقام معظم رهبری 94/4/18) یکی از گرانبهاترین میراث‌های امام راحل رحمت‌الله علیه، انتخاب آخرین جمعه ماه مبارک رمضان به عنوان روز جهانی قدس است تا مسلمانانِ روزه‌دارِ جهان پرچم ایثار، مقاومت و استکبارستیزی را برافراشته نگاه دارند.
آرمانی که فلسطین را مسأله اول جهان اسلام می‌داند از ابتدا در اندیشه‌های متعالی امامین انقلاب اسلامی نمود و بروز داشته و به هیچ وجه دست خوش تغییر نبوده است بر همین اساس در تمامی این سال‌ها جمهوری اسلامی، طلایه‌دارِ مبارزه بین المللی با ظلم رژیم منحوس صهیونی بوده و پرچم مبارزه را برافراشته نگاه داشته تا در هر کجای عالم که آزاده‌ای نفس می‌کشد؛ به خیلِ احرار و آزادگانِ ظلم ستیزی بپیوندد.
جنایات رژیم غاصب صهیونیستی، نسل کشی، آواره کردن هزاران فلسطینی، به شهادت رساندن مردم مظلوم فلسطین به ویژه کودکان، ترور فرماندهان سلحشور و همیشه پیروزِ جبهه مقاومت با همراهی و حمایت آمریکای جهان‌خوار و پشتیبانی مادی و معنوی برخی کشورهای به منطقه بر هیچ‌کس پوشیده نیست. شدت یافتن این جنایات در سال اخیر صرفاً تلاشی مذبوحانه برای بقای بیشتر این رژیم در حال فروپاشی است که می‌خواهد هیمنه پوشالی از دست رفته خود، پس از عملیات طوفان الاقصی در 7 اکتبر را باز گرداند. اما زهی خیال باطل!
ای ملت همیشه استوار فلسطین، ما دانش‌آموزان ایران اسلامی، به نمایندگی از نسل جوان و آرمان‌خواه انقلاب اسلامی، در کنار شما ایستاده‌ایم و از سنگر مدرسه، با قلم خود، جنایات آشکار رژیم کودک‌کش را به هم‌کلاسی‌هایمان و مردم دنیا نشان می‌دهیم و سکوت در برابر جنایات و خباثت این باند تبهکار را خیانتی آشکار به وجدان بشری می‌دانیم.
با عزمی راسخ و تکیه بر مشعل فروزان وحدت و پایداری، در مسیر آزادی قدس عزیز و رهایی شما از بند ستم صهیونیست تا رسیدن به سپیده ظهور، گام برمی‌داریم که یقیناً همان‌گونه که رهبر معظم انقلاب فرمودند مسئله فلسطین کلید رمز آلود گشوده شدن درهای فرج است، ان شاءالله.
ما اعضای قرارگاه ملی اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان، در آستانه روز جهانی قدس، با استشعار از انوار هدایت و در پرتو عنایات رهبر عظیم‌الشأن انقلاب اسلامی، با قلبی سرشار از ایمان و یقین، ضمن حضور پرشور در راهپیمایی روز قدس، حمایت بی‌دریغ خود را از ملت مظلوم فلسطین و آرمانِ رهایی قدس شریف اعلام می‌داریم. این روز، تجلی‌گاه آرمان‌های والای انسانی و یادآور رسالت تاریخی ما در همبستگی با مردم همیشه در صحنه فلسطین و تجدید پیمان با آرمان رهایی‌بخش فلسطین در مصاف با استکبار جهانی است.
وَنُریدُ أَن نَمُنَّ عَلَی الَّذینَ استُضعِفوا فِی الأَرضِ وَنَجعَلَهُم أَئِمَّهً وَنَجعَلَهُمُ الوارِثینَ ما می‌خواهیم بر مستضعفان زمین منّت نهیم و آنان را پیشوایان و وارثان روی زمین قرار دهیم! (آیه 5 سوره قصص)
والسلام علیکم و رحمه‌الله و برکاته…
کد خبر 6419194

نسیم گیلان

لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/809263/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

جانباز 70درصد «قهرمان چاکتن» از مازندران به همرزمان شهیدش پیوست

عید نوروز بهترین فرصت برای سفر و کشف زیبایی‌های ایران است

تردد خودرو به سمت اشکورات و سواحل رودسر ممنوع شد

آخزین وضعیت ترافیکی گیلان/ ترافیک در محور رشت-رودبار سنگین و پرحجم است

قطعی آب در آستارا/ علت چه بود؟

تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، 13 فروردین 1404

صدای این ماهی کوچک به بلندی صدای هواپیما است!

رازگشایی از یک پاپیروس باستانی/ سندی از معجزات حضرت عیسی (ع)

ربات‌های انسان‌نما با هوش مصنوعی گام‌های طبیعی‌تر برمی‌دارند

هدرا در نقطه حساس؛ کف 0.15 دلاری آخرین سنگر خریداران؟

شهادت در سنگر امنیت

درگذشت امام جمعه اسبق آستانه اشرفیه + حجت الاسلام اسحاق باقری گمنام کیست؟

آغاز عملیات احداث راه‌آهن رشت- آستارا طی 2 ماه آینده

حفظ فرهنگ اقوام؛ زمینه ساز تقویت اقتدار و استحکام ایران

یکی از ویژگی‌های اقوام گیلانی وحدت در میان آنان است

این بود زندگی؟

داستانک/ زندگی دوباره

یادی از نخستین دادستان شهید گیلان

اجرای طرح سواحل با هدف ایجاد فضایی امن

نامهربانی برخی از مسافران و گردشگران با طبیعت

عبور از تحریم‌ها/دستگاه میکرو سی‌تی‌اسکن به دست پژوهشگر ایرانی ساخته شد

اگه بچه داری این کلیپ رو ببین

روز بهار انقلاب اسلامی ، تجلی جمهوریت نظام و عید مردم سالاری دینی

رشد بیش از 71 درصدی اقامت نوروزی گردشگران خارجی در گیلان

امام جمعه اسبق این شهر درگذشت

رشد 71 درصدی اقامت گردشگران خارجی در استان گیلان

مردم طبیعت را مانند خانه خود بدانند

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من

استقبال گرم مردم از جشنواره «گیلان جان» در رشت

هوای طبیعت را در روز طبیعت داشته باشیم

طلوع هم‌زمان 2 خورشید

تحقیق جدید ناسا از اثرات نگران‌کننده فضا بر استخوان‌ موش‌ها خبر می‌دهد

هشدار وزش باد گرم در این استان/ در جنگل آتش روشن نکنید

امام جمعه اسبق آستانه اشرفیه درگذشت

پیام تبریک مشترک نماینده ولی فقیه و استاندار گیلان به مناسب روز جمهوری اسلامی

شعرخوانی زیبا از مهران مدیری

دفتر دوم «زندگی با آیه‌ها»؛ کتابی برای اصلاح سبک زندگی مومنان

پدر شهید غلامرضا مجیدزاده آسمانی شد

چرا زنان در برابر استرس‌های فضایی مقاوم‌ترند؟

ایده بامزه ترین هدیه برای کسی که عاشقشی

پیش بینی آب و هوای گیلان و رشت فردا چهارشنبه 13 فروردین 1404

حریق جنگل‌های لاهیجان مهار شد

راهنمای جامع گشت‌وگذار در 50 ساحل جذاب ایران

مهار آتش سوزی اراضی ملی در لنگرود

ترافیک پرحجم در خروجی رشت – قزوین

«اوپن‌ای‌آی» در ماه‌های آینده یک مدل زبانی وزن باز را معرفی می‌کند

همسرم منو با سلبریتی‌ها مقایسه می‌کنه چه‌کنم؟ ‌

رفع تصرف اراضی ملی 14 میلیارد تومانی در آستانه اشرفیه

پیام مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس گیلان به مناسبت روز جمهوری اسلامی ایران

پیام تبریک مشترک نماینده ولی فقیه و استاندار گیلان