نسیم گیلان

آخرين مطالب

پیشرفت ساماندهی لندفیل سراوان و راه‌اندازی کارخانه کودآلی گفتگو

پیشرفت ساماندهی لندفیل سراوان و راه‌اندازی کارخانه کودآلی
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان - شهردار رشت از پیشرفت پروژه بهسازی لندفیل سراوان خبر داد و گفت 17 هکتار از 19 هکتار مشکل‌دار پوشش داده شده است، همچنین کارخانه کود آلی با 4 خط فعال مجدداً راه‌اندازی شده است. - اخبار استانها -
رحیم شوقی شهردار رشت در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در رشت، با اشاره به مهم‌ترین مطالبات اهالی رشت از مجموعه مدیریت شهری در سال 1403، اظهار کرد: مباحث زیست‌محیطی و ترافیکی 2 معضل اساسی شهر رشت در سال‌های اخیر بوده که موجب گلایه شهروندان می‌شد، اما با همکاری و تعامل شورای ششم و شهرداری، اقدامات زیادی در این زمینه انجام گرفت.
وی احداث چند تقاطع غیرهمسطح در سطح شهر رشت و بهره‌برداری از 2 پروژه در سال 1403 را از جمله برنامه‌های حوزه کاهش ترافیک عنوان کرد و افزود: سه پروژه باقی‌مانده نیز ابتدای سال 1404 زیر بار ترافیک خواهد رفت.
شهردار رشت از برنامه‌ریزی‌های مدون برای کاهش معضلات ترافیک شهر رشت خبر داد و بیان کرد: تقویت سیستم حمل و نقل عمومی و هوشمندسازی این سیستم، افزایش تعداد اتوبوس‌های شهر رشت و استفاده از تکنولوژی‌های جدید در این حوزه نیز در در برنامه است و با قدرت پیگیری می‌شود.
شوقی با اشاره به پیگیری‌ها و رایزنی‌های صورت‌گرفته پیرامون رینگ جدید شهر رشت، گفت: موضوع بعدی احداث رینگ جدید شهر رشت خواهد بود که در این رابطه، صحبت‌های مفصلی با وزیر راه و شهرسازی و دستگاه‌های تامین‌ اعتبار صورت گرفته و امیدواریم که با پیگیری‌های مجدانه استاندار و اعضای شورای شهر بتوانیم از محل اعتبارات ملی، عملیات اجرایی کمربندی را در سال آتی آغاز کنیم.
به گفته شهردار رشت، رینگ تعریف شده طرح جامع در فاز اول از میدان گیل تا مسکن مهر طراحی شده و امیدواریم بتوانیم در اسرع وقت عملیات اجرایی آن را آغاز کنیم و در کنار آن، قراردادی هم برای رینگ اصلی شهر رشت در خارج از محدوده شهر منعقد شده و در تلاشیم که از توان سرمایه‌گذار و مجموعه وزارت راه برای این پروژه استفاده کنیم.
وی با اشاره به آخرین وضعیت لندفیل سراوان و کارخانه کود آلی، تصریح کرد: پروژه بهسازی و ساماندهی محل دفن زباله سراوان نیز به پیشرفت خوبی رسیده و از مجموع 19 هکتاری که با مشکل مواجه بود حدود 17 هکتار پوشش داده شد و 2 هکتار باقی‌مانده نیز با تامین اعتبار ملی رفع مشکل خواهد شد؛ کارخانه کود آلی نیز که سالیان سال در حالت غیرفعال بود اکنون 4 خط آن فعال است و مجدداً راه‌اندازی شده است.
شهردار رشت در خصوص وضعیت آسفالت برخی خیابان‌های اصلی و فرعی شهر رشت، گفت: برای بهبود وضعیت آسفالت خیابان‌های شهر هم قراردادهایی منعقد شده که در نیمه اول سال جدید با توجه به شرایط آب و هوا و وضعیت پروژه‌های عمرانی بتوانیم در این زمینه نیز اقدام کرده و قدری از نازیبایی‌های خیابان‌ها کاسته شود؛ در ایام پایان سال هم بالغ بر 20 اکیپ کوچک و بزرگ در سطح شهر مشغول پر کردن چاله و چوله‌ها بوده‌اند.
شوقی به دومین کنگره هشت هزار شهید استان گیلان در سال 1404 اشاره کرد و افزود: مباحث مربوط به المان‌ها و فضاسازی شهر در آستانه برگزاری کنگره شهدا بر عهده شهرداری بوده و در این زمینه نیز در حال انجام برنامه‌ریزی‌های لازم هستیم و بودجه لازم هم از سوی شورای دیده شد.
انتهای‌ پیام/

لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/808218/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پیام دعوت مشترک نماینده ولی فقیه و استاندار گیلان از مردم ولایتمدار برای حضور در راهپیمایی روز جهانی قدس

رونمایی از کتاب «مجاهد دلسوز» درباره شهید ابوالحسن کریمی

استقرار جوی غالبا پایدار در گیلان

تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، 8 فروردین 1404

تلویزیون‌های نسل جدید حاوی نقاط کوانتومی در آستانه رونمایی

دستاورد دانشمندان؛ توسعه فناوری جدیدی برای رساندن صدا به فردی خاص در جمعیت

دعوت نماینده ولی‌فقیه و استاندار گیلان به حضور پرشور در راهپیمایی روز قدس

داستانک/ رفیق بی معرفت

دو خط کتاب/ می‌خواهم سهمم را ببخشم

تخریب و جمع آوری بیش از 50 نوع سازه و ادوات غیرمجاز صید در رودخانه‌های تالش و آستارا

افزایش مقاومت زیستی چوب صنوبر با نانوالیاف کریستال

اعلام مسیر‌های راهپیمایی روز جهانی قدس در گیلان

دعوت مسئولان گیلان از مردم استان برای حضور در راهپیمایی روز جهانی قدس

آمادگی مردم گیلان برای ابراز انزجار از جنایات رژیم جعلی اسرائیل

منجیل شهری برای تولید

تیپ شخصیتی خود را بشناسید

افطاری ساده با طعم دفاع مقدس

دیدار استاندار گیلان با فعالان اجتماعی و فرهنگی مناطق کمتر توسعه یافته شهری رشت

برگزاری محفل افطاری هنرمندان گیلانی

عبور یک سیارک به اندازه هرم بزرگ مصر از کنار زمین

روشن کردن آتش در مناطق چهارگانه محیط زیست گیلان ممنوع شد

مهر؛ یادگار هخامنشیان برای ایران

عامل پنهان پوسیدگی دندان و اضافه‌وزن در کودکان شیرخوار

ماهواره های رصد آتش سوزی به مدار زمین رفتند

یک خانم خانه دار اینطوری بدنش سالم می مونه

کتاب «مجاهد دلسوز» رونمایی شد

«روز قدس» فرصتی برای فریاد عدالت خواهی مقابل ظلم است

مرگ 8 نفر در تصادفات نوروزی در گیلان

شکنجه ناجور این دختر 22 ساله توسط شوهر بی رحم 80 ساله اش/ عکس

عامل نزاع و درگیری در رشت دستگیر شد

«ستاره‌ای که ماه شد»؛ 50 برش خواندنی از زندگی سیدحسن نصرالله

تبریک نوروزی فارسی‌آموزان بوسنی و هرزگوین

ممنوعیت روشن کردن آتش در مناطق 4 گانه محیط زیست گیلان به دلیل خطر آتش سوزی

استفاده اپل از تصاویر خیابان‌ها برای آموزش مدل هوش مصنوعی خود

آخرین وضعیت آب سد هاله کوهدشت‌/ کاهش 4 درصدی حجم آب

بگذار تا مقابل روی تو بگذریم

برای نخستین بار در جهان؛ دانشمندان صدای کوسه‌ها را ضبط کردند

«روز قدس» نمایش وحدت، فریاد مقاومت

ثبت حدود 4 میلیون نفر - شب اقامت در گیلان

پیش بینی آب و هوای رشت فردا جمعه 8 فروردین 1404

تجلیل از قهرمانان ورزش زورخانه‌ای و کشتی پهلوانی گیلان

تصادفات رانندگی در گیلان 45 درصد کاهش داشته است

بیمارستان‌ های گیلان زیر چتر نظارتی بازرسی قرار دارد

دستگیری عامل نزاع و مجروحیت متصدی واحد صنفی در رشت

پیش بینی هواشناسی گیلان 24 ساعت آینده | پیش بینی وضعیت آب و هوا گیلان فردا جمعه 8 فروردین ماه 1404 | آب و هوای رشت و هواشناسی رشت

محدودیت‌ های ترافیکی روز قدس در گیلان اعلام شد

14 قطعه از اشیا عتیقه در رودسر کشف شد

14 قطعه اشیاء عتیقه در رودسر کشف شد

اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی روز قدس در رشت

پیش‌بینی وزش باد جنوبی تا اواسط هفته آینده در گیلان

ویکی پدیاجستجو