قتل وحشتناک در شهر شمالی
اجتماعي
بزرگنمايي:
نسیم گیلان - فرمانده انتظامی لنگرود با بیان اینکه نزاع و درگیری دسته جمعی منجر به قتل یک جوان 26 ساله شد؛ گفت: قاتل و دو همدستش در کمتر از 24 ساعت شناسایی و دستگیر شدند.
سرهنگ ارسلان صبح زاهدی در تشریح این خبر گفت: در پی اعلام یک فقره نزاع دسته جمعی در مسیر اطاقور به کومله، مأموران انتظامی برای بررسی موضوع در محل حضور یافتند.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
فرمانده انتظامی شهرستان لنگرود با بیان اینکه پس از حضور عوامل گشت در محل مشخص شد که 5 سرنشین یک دستگاه خودروی 206 پس از تیراندازی در لات لیل به سمت اطاقور متواری شدهاند.
در ادامه 3 سرنشین یک دستگاه خودروی پراید به تعقیب خودروی 206 پرداخته و در مسیر اطاقور به کومله با سلاح سرد باهم درگیر میشوند.
این مقام انتظامی افزود: در اثر این نزاع دسته جمعی 2 نفر مجروح و یک جوان 26 ساله با ضربات چاقو و به علت جراحات وارده به قتل رسید.
سرهنگ صبح زاهدی در پایان با اشاره به اینکه در کمتر از 24 ساعت قاتل 32 ساله متواری و دو همدستش شناسایی و دستگیر و یک دستگاه خودروی 206 در این خصوص توقیف شد، بیان داشت: دستگیری 3 متهم متواری دیگر دخیل در این پرونده نیز در دستور کار پلیس قرار دارد. منبع: مه
لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/807569/