نسیم گیلان

آخرين مطالب

گفتگو با بازیکن 20 ساله تیم ملی پس از اولین دعوت؛ با تمام وجود خوشحالم گفتگو

گفتگو با بازیکن 20 ساله تیم ملی پس از اولین دعوت؛ با تمام وجود خوشحالم
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان - به گزارش خبرنگار مهر، لیست 21 نفره تیم ملی فوتبال ایران از سوی امیر قلعه نویی برای دو بازی نوروز 1404 مقابل امارات و ازبکستان در مرحله سوم انتخابی جام جهانی 2026 اعلام شد تا دانیال ایری به همراه محمد خلیفه دو بازیکن 20 ساله فوتبال ایران برای نخستین بار به اردو دعوت شوند.
دانیال ایری مدافع جوان فوتبال کشور که محصول آکادمی ذوب آهن است در نیم فصل اول هم با پیراهن این تیم اصفهانی بازی کرد اما برای دور برگشت رقابت‌های فصل جاری مشمول قانون سربازی شد تا راهی ملوان بندرانزلی شود.
تأثیرگذاری ایری در ذوب‌آهن به قدری بود که مصاحبه‌های تند محمد ربیعی سرمربی و نیما نکیسا مدیرعامل وقت این باشگاه را به همراه داشت اما زور آنها به جایی نرسید تا مدافع جوان زیر نظر مازیار زارع قرار بگیرد و برای او نیز در قلب دفاع ملوان بازی کند. ایری در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به سابقه حضور در رده‌های پایه تیم‌های ملی از تلاش‌های شبانه روزی خود برای رسیدن به این هدف صحبت کرد و از اهداف بلندمدت خود برای ماندن در تیم ملی گفت.
خیلی خوشحالم
مدافع ملوان بندرانزلی احساسات خود پس از دعوت به اردوی تیم ملی فوتبال را اینگونه توصیف کرد: امسال وقتی در تمرینات پیش فصل، کارم را استارت زدم با تمام وجود تلاش کردم تا بهترین عملکرد را داشته باشم و در مسیر پیشرفت قرار بگیرم. وقتی خبر رسمی دعوت را شنیدم با تمام وجود خوشحال شدم چون احساس می‌کردم به بخشی از هدفی که در ذهن داشتم رسیدم.
ماندن مهم‌تر از هر چیزی است
مدافع جوان تیم ملی فوتبال ایران افزود: ابتدا باید از مجموعه ذوب آهن بابت حمایت‌هایی که در گذشته از من داشت و سپس آقای ربیعی که به نوعی من را به فوتبال ایران معرفی کرد، تشکر و قدردانی کنم. او باعث این شناخت شد و سپس به خاطر شرایطی که داشتم راهی ملوان بندرانزلی شدم تا در این تیم فوتبالم را دنبال کنم. خوشبختانه اعتماد آقا مازیار (زارع) هم جلب شد و در ترکیب قرار گرفتم. لطف او هم در دعوتم به تیم ملی ایران کم تأثیر نبوده است.
او افزود: از آقای قلعه نویی و کادرفنی تیم ملی نیز قدردانی می کنم. خیلی خوشحالم که به این اردو دعوت شدم تا در کنار بزرگان فوتبال ایران باشم اما از امروز به ماندن فکر می‌کنم و تمام تمرکزم را روی بهبود عملکردم می‌گذارم تا بتوانم به تیم ملی و به واسطه آن مردم کشور خدمت کنم.
بازی سختی با پرسپولیس داشتیم ولی خوب بودیم
ایری در خصوص شکست دو بر صفر پرسپولیس مقابل ملوان بندرانزلی تاکید کرد: بازی خوبی بود. ترکیب ما نشان داد دنبال امتیاز بودیم و کاملاً شجاعانه بازی کردیم 0 به هر حال پرسپولیس قهرمان فصل گذشته و مدعی امسال است که بازیکنان خوبی هم دارد. اگر می‌توانستیم از موقعیت‌ها استفاده کنیم نتیجه بهتری رقم می‌خورد. حالا دیگر باید به بازی‌های بعدی فکر کنیم تا روند خوبی که ملوان در فصل جاری داشته است را دنبال کنیم.
کد خبر 6408305

نسیم گیلان

لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/807551/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

شرکت خودروهای برقی چین از تسلا پیشی می‌گیرد

مانتیسی که 30 میلیون سال در یک کهربا گیر افتاده است

حریق 3000 متر مربع از جنگل های شفت اطفا شد

شهروندان ارزشمند و داوطلبان اجتماعی در حل مشکلات گیلان نقش ویژه دارند

انتشار «تاریخ کامل ایران بر اساس شاهنامه»

شعرخوانی زیبا از سوگل مشایخی

مأموریت «کرو-10» به ایستگاه فضایی رسید؛ فضانوردان استارلاینر به زمین بازمی‌گردند

مصرف روزانه نوشیدنی قندی ریسک سرطان دهان را 5 برابر می‌کند

پیاده روی ربات و سگش تو mountain view کالیفرنیا

یک بازی شاد که فرزند شما را به مدت 30 دقیقه مشغول می کند!

تداوم خدمت‌رسانی بیمه دی در نوروز 1404

تجمع بازنشستگان تأمین اجتماعی + عکس

عکس/ نمایی از خانه‌های شهر رشت در اواخر دوره قاجار با سقف‌های سفالی

کشف بیش از 2 میلیون انواع مواد محترقه غیرمجاز در گیلان

کمیته اخلاق: سقوط شهرداری آستارا قطعی است؛ یا به لیگ 2 و یا به لیگ 3

توزیع میوه شب عید در رودسر آغاز شد

هشدار منابع طبیعی گیلان در پی وزش باد گرم

کتاب «تاریخ کامل ایران بر اساس شاهنامه» منتشر شد

نوشتن شاهنامه چند سال طول کشید؟

هزار بلبلِ دستان‌سرای عاشق را بباید از تو سخن گفتنِ دری آموخت

فیلم جدید «شبح آبی» از خورشیدگرفتگی در ماه

نانوذرات مغناطیسی برای درمان دقیق سرطان با موفقیت آزمایش شد

نشانه‌های حیات در مریخ پیدا شد / کشف شگفت‌انگیز ناسا

کاهش کیفیت خواب در مبتلایان به بیماری «لیکن پلانوپیلاریس»

در منطقه حفاظت شده سرولات نهال گونه نادر شمشاد خزری کاشته شد

نقش بانوان در توسعه گردشگری بی بدیل است

اشتغال دانش‌بنیان راهکار حل مشکل فارغ‌التحصیلان جوان است

پیش بینی آب و هوای گیلان برای فردا دوشنبه 27 اسفند 1403

پیش بینی آب و هوای رشت فردا دوشنبه 27 اسفند 1403

مردم پیربازار رشت همچنان درگیر مشکلات ناشی از سیلاب 19 بهمن

موج گرانی اجناس و دستان خالی مردم

ذخیره 400 میلیون مترمکعبی آب سد سفیدرود

استاندار گیلان خواستار افزایش سهم تعاونی‌های استان در صادرات شد

خواندن ابیاتی از یک غزل مثنوی درباره امام حسن (ع)

خواندن شعری در وصف امیرالمومنین (ع)

خواندن شعری زیبا در وصف مولا علی (ع)

سخنان زیبای دکتر قمشه ای

کشف بیش از 2 میلیون عدد انواع مواد محترقه غیرمجاز در گیلان

تأکید سرپرست آموزش و پرورش استان گیلان بر آمادگی هر چه بیشتر ستادهای اسکان در پذیرایی شایسته از میهمانان فرهنگی

ناسا بازگرداندن «فضانوردان سرگردان» به زمین را سرعت می‌دهد

موشک «فالکون 9» برای چهارصدمین بار فرود آمد

سرنشینان «کرو-10» به ایستگاه فضایی بین‌المللی رسیدند

«استارشیپ» سال آینده با «اپتیموس» به مریخ می‌رود

وقتی زهره جای ماه را می‌گیرد

اولین نشست دفتر نوسازی و تحول اداری با موضوع استانداردسازی خدمات برگزار شد

«فرح دیبا» همسهر محمدرضا پهلوی در میان همشهری های خود در لاهیجان استان گیلان + عکس

متصدی لوازم ورزشی 33 میلیارد ریال در گیلان محکوم شد

عکس/ فرح دیبا 48 سال پیش با لباس گل گلی در میان زنان لاهیجانی در گیلان

حریق تالاب‌ بین‌المللی انزلی مهار شد

ذخیره 400 میلیون متر مکعبی آب سد سفیدرود