نسیم گیلان

آخرين مطالب

امضا تفاهم‌نامه همکاری بنیاد شهید و امور ایثارگران و دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه تهران اقتصادی

امضا تفاهم‌نامه همکاری بنیاد شهید و امور ایثارگران و دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه تهران
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان - مراسم امضا تفاهم‌نامه همکاری بنیاد شهید و امور ایثارگران و دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه تهران، روز سه‌شنبه 21 اسفندماه در سالن اجتماعات معاونت تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد.

به گزارش «ایثار»، فریده اولاد قباد، معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران در این مراسم، گفت: باتوجه به اینکه در آستانه برگزاری روز شهید قرار داریم، انعقاد این تفاهم‌نامه را به فال نیک می‌گیریم، زیرا در ایامی صورت می‌گیرد که مزین به نام شهید است و امیدواریم منشا خیر و برکت برای جامعه ایثارگری و همکاران ما در بنیاد شهید و امور ایثارگران باشد.
وی افزود: در سیاست‌های ملی نظام بر تعامل همه دستگاه‌ها با دانشگاه تاکید شده است و نباید دانشگاه را فراموش کنیم و از ظرفیت نخبگان و اساتید آن استفاده کنیم. اگر در سیاست گذاری‌ها از این اتاق فکر استفاده کنیم، می‌توانیم در برون رفت از مسائل و چالش‌های کشور و نیز پیشگیری از وقوع بسیاری از مشکلات اثرگذار باشیم.
معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به اینکه در حوزه سلامت روان، پیشگیری از وقوع آسیب‌های اجتماعی بسیار مهم است و در برنامه توسعه کشور نیز اجرایی شده است، تاکید کرد: این تفاهم‌نامه به توانمندسازی نیروهای مشاور و مددکار بنیاد شهید کمک خواهد کرد و در جهت ارائه خدمات بهتر به جامعه هدف و در حوزه های علمی، پژوهشی و موضوعات پایان‌نامه استفاده می‌شود.
اولاد قباد خاطرنشان کرد: جامعه ایثارگری ما امروز در دوران سالمندی قرار دارند و والدین، همسران و فرزندان شهدا نیازمند یک مددکار حرفه‌ای هستند تا در کنار مراقبت از آنان آموزش‌های لازم را نیز ارائه کند. ما در بنیاد شهید و امور ایثارگران با کمبود مددکار حرفه‌ای مواجه هستیم و با توجه به اینکه در این تفاهم‌نامه نیازسنجی صورت گرفته تا نیروهای متخصص جذب شوند، می‌توان موضوع پایان نامه دانشجویان ارشد و دکترا را در موضوعات مرتبط با بنیاد شهید و امور ایثارگران گنجاند تا موضوعات را متناسب با نیاز جامعه هدف مطرح کنیم.
در ادامه این مراسم، دکتر رضا پورحسین، رئیس دانشکده روان‌شناسی و علوم تربیتی دانشگاه تهران، اظهار کرد: دانشکده ما بضاعت خوبی در بحث سلامت روان دارد و می‌توانیم از لحاظ آموزشی، پژوهشی و خدماتی به بنیاد شهید و امور ایثارگران که موضوع خدمات آن ایثار است، همراهی کنیم.
وی افزود: جدا از بحث حرفه‌ای، موضوع ایثار و شهادت برای ما ارزش بالایی دارد و برای سلامت روان جامعه هدف بنیاد شهید و امور ایثارگران تلاش خواهیم کرد، اساتید دانشکده روانشناسی نیز جزو بهترین‌ها هستند و در حال حاضر حدود 65 عضو هیئت علمی داریم. خوشحالیم در ایامی که سالروز احداث بنیاد شهید است برای خانواده شهدا و ایثارگران بتوانیم کاری کنیم.
دکتر بهروز بزرگی، مدیرکل مددکاری و مشاوره بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز در ابتدای این مراسم، گفت: امروز مددکاری نقش بسیار مهمی در زندگی مردم دارد و نیازمند این است تا مددکاران ما با رویکرد نوین و علمی با موضوعات خاصی که در جامعه وجود دارد، عجین شوند، لذا مستلزم این است که ما فرآیند تاثیرگذاری آن‌ها را تسریع بخشیم.
وی افزود: با توجه به اینکه در سالروز تاسیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با فرمان امام راحل(ره) قرار داریم و جامعه ایثارگری خاصی که ما با آنها سروکار داریم، رویکرد بنیاد شهید این بوده که از ظرفیت ایثارگران به نحو احسن استفاده کند. مددکاران نیز طی این سال‌ها ارتباط تنگاتنگی با خانواده شهدا و ایثارگران داشته و سعی شده تا از لحاظ عاطفی و حرفه‌ای مشکلات را پیگیری کنند.
دکتر بزرگی ادامه داد: مددکاران نقش حیاتی برای خانواده‌های ایثارگران داشته و پیگیر مسائل و مشکلات آن‌ها هستند. نگاه مسئله محور دارند، افتخار ما نیز داشتن چنین همکارانی است. البته در کنار این رویکرد باید موضوع مددکاری نوین و حرفه‌ای را مدنظر قرار دهیم تا دانش این عزیزان فزونی یابد و فرآیندی تدوین شود که با علم روز آشنا و فناوری‌های نوین علمی و شناختی را به کار گیرند.
وی افزود: تعامل با دانشکده‌ها و استفاده از ظرفیت‌های آنان جهت ارتقا سطح دانش مددکاران و همچنین استفاده از دانش اساتید، طی رایزنی‌های صورت گرفته با دانشگاه تهران به عنوان محور برای توسعه دانش، پژوهش و استفاده از ظرفیت‌های علمی که در مجموعه وجود دارد، مدنظر ما قرار دارد تا بحث مددکاری نوین را در این مجموعه جا بیندازیم.
در انتهای این مراسم تفاهم‌نامه همکاری به امضا طرفین رسید.

نسیم گیلان


انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/806887/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تأثیر متفاوت زمان استرس در بارداری بر فرزندان دختر و پسر

پلاسما پزشکی؛ انقلاب در استریلیزاسیون و درمان عفونت‌های مقاوم

اگر سال کبیسه نباشد چه اتفاقی می‌افتد؟

کهکشان کمانچه‌سر !

تراشه جدید بدون سیلیکون چین، «اینتل» را مغلوب کرد

هشدار زودهنگام ابتلا به آلزایمر در چشم نمایان شد

جراحی دندان برای احیای بینایی فراگیر می‌شود

این سوسک رباتیک کاری را انجام می‌دهد که انسان قادر به انجام آن نیست

بهینه‌سازی انواع ساختارهای هندسی گرافن‌اکسید و آب

تقویت فرهنگ اسلامی با ترویج فرهنگ ایثار و شهادت

دیدار مشاور و دستیار رهبری با خانواده شهیدان عبداللهی

بازسازی و تکثیر ذخایر آبزیان در گیلان آغاز شد

استاندار گیلان: خدمات موثر در نظام اداری به مردم ارائه شود

انتشار چند کتاب تاریخی

بخشی از کتاب/ دنیایی از استعداد برای زندگی محدود

کشف مکانیزمی جدید برای تولید برق از آب!

بزرگترین راکتور هسته‌ای اروپا دچار نشت مواد رادیواکتیو شد

گره‌گشایی از درهم‌تنیدگی کوانتومی با کمک فرمول‌های جدید

رقابت با غول‌های خارجی؛ ارتقای نرم افزاری ابزار اندازه گیری در صنعت

پیام سرپرست اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اصفهان به مناسبت سالروز 22 اسفند

لینک نظرسنجی برنامه‌های هفته بزرگداشت شهدا منتشر شد

کتاب «چمدان‌های باز» به چاپ پنجم رسید

خواهم آن عشق که هستی ز سرِ ما ببَرد

200 هزار دلار بدهید، پس از مرگ دوباره زنده شوید!

دارویی که از شما در برابر «ایدز» محافظت می‌کند

2 ماموریت ناسا پرتاب شدند

بهبود سرطان پانکراس در موش‌ها با کمک فناوری‌نانو

نشست خبری مدیرکل بنیاد استان کرمان با اصحاب رسانه

گرامیداشت روز شهید، وظیفه‌ای همگانی است

سخنرانی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان یزد: همگان در برابر خون شهدا مسئولیت دارند

انتصاب مدیرکل دفتر مسکن و تسهیلات رفاهی بنیاد شهید و امور ایثارگران

اینفوگرافی/ پیرترین و جوان‌ترین استان‌های کشور

یک گیلانی سرپرست کمیته فنی فدراسیون شطرنج شد

دکلمه خوانی زیبا با صدای خسرو شکیبایی

آزمایشی جدید برای پیش‌بینی عوارض جانبی خطرناک درمان سرطان

دانشمندان باید شوخی کنند!

جوگیری در نوروز؛ چرا این موقع بیشتر خرید می‌کنیم؟

داستان ضرب المثل " از آن ور بام افتادن "

«نظامی گنجوی» شاعر عشق، حکمت و جاودانگی در ادبیات فارسی

گیلان زیر چتر مه

ماه‌گرفتگی پیش‌ رو بر کاوشگران قمر زمین چه تاثیری می‌گذارد؟

کشف بیش از 100 کیلوگرم اکلیل سرنج در رشت

شیله‌وشت پس از بحران؛ از بازگشایی موقت راه تا تخریب 5 خانه آسیب‌دیده

دو خط کتاب/ جامعه نمایشی

همکاری ربات‌های انسان‌نما با هوش مصنوعی Helix

کاربران، «چت‌جی‌پی‌تی» را مضطرب کرده‌اند!

مشکلات ازدواج فامیلی؛ آیا این انتخاب درسته؟

نشست خبری مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل با رسانه‌ها به مناسبت هفته بزرگداشت شهدا

آیین رونمایی از دو محصول بانک دی با حضور مهندس اوحدی برگزار شد

کتاب «امید فرار کرد» برای نوجوانان بالای 15 سال منتشر شد