کشف 5 تُن برنج احتکاری در ماسال
اقتصادی
بزرگنمايي:
نسیم گیلان - مهر / فرمانده انتظامی ماسال از کشف پنج تُن برنج احتکار شده در بازرسی از یک انبار در این شهرستان خبر داد.
سرهنگ مرتضی ترازی، فرمانده انتظامی ماسال اظهار کرد: مأموران پلیس آگاهی پس از هماهنگی قضائی به همراه نمایندگان اداره جهاد کشاورزی و تعزیرات حکومتی به این مکان اعزام شدند و در بازرسی از این انبار، پنج تن برنج احتکار شده کشف کردند.
![]()
وی با اعلام اینکه کارشناسان ارزش تقریبی این کشفیات را 6 میلیارد ریال برآورد کردند، افزود: در این خصوص متهم 41 ساله با تشکیل پرونده به اداره تعزیرات حکومتی معرفی شد.
فرمانده انتظامی ماسال با تاکید بر اینکه هدف محتکران و مفسدان اقتصادی از احتکار کالا، ارزاق و دیگر نیازمندیهای مردم، چیزی جز ضربه زدن به اقتصاد کشور، منفعت طلبی و سو استفاده از نیاز مصرف کنندگان نیست از شهروندان خواست تا اخبار و اطلاعات خود را درباره فعالیت سودجویانه و غیرقانونی این افراد از طریق سامانه 110 به پلیس گزارش دهند.
-
يکشنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۶:۴۱:۳۶
-
۱۶ بازديد
-

-
نسیم گیلان
لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/805218/