بزرگنمايي:
نسیم گیلان - مدیرکل جمعیت هلال احمر گیلان، از برگزاری دوره جستجو و نجات در ساختمانهای فرو ریخته (پیشرفته آوار) در مرکز آموزشهای تخصصی امداد و نجات شهدای امدادگر چاف، لنگرود با حضور نجاتگران از 9 استان کشور خبر داد. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، برگزاری دورههای جستجو و نجات در ساختمانهای فرو ریخته (پیشرفته آوار) به عنوان یک ضرورت اساسی در راستای افزایش آمادگی و توانمندی نجاتگران در برابر حوادث طبیعی مطرح شده است و با توجه به افزایش وقوع زلزلهها و سایر بلایای طبیعی، آموزش نجاتگران برای واکنش سریع و مؤثر در شرایط بحرانی از اهمیت ویژهای برخوردار است.
این دورهها به نجاتگران این امکان را میدهد که با تکنیکها و روشهای مدرن جستجو و نجات آشنا شوند و مهارتهای تخصصی خود را در زمینه جستجو و نجات در شرایط آوار بهبود بخشند.
همچنین، برگزاری این دورهها موجب ایجاد هماهنگی و همافزایی میان نجاتگران از استانهای مختلف میشود و تبادل تجربیات میتواند به بهبود عملکرد کلی تیمهای امدادی در زمان بحران کمک کند.
*حضور 9 استان کشور در دوره جستجو و نجات
هادی سلیمی مدیرکل جمعیت هلال احمر گیلان در گفت وگو با خبرنگار تسنیم در لنگرود از برگزاری دوره جستجو و نجات در ساختمانهای فرو ریخته (پیشرفته آوار) در مرکز آموزشهای تخصصی امداد و نجات شهدای امدادگر جمعیت هلالاحمر چاف، لنگرود خبر داد.
به گفته وی، این دوره به مدت چهار روز از تاریخ 13 تا 16 بهمن 1403 با شرکت نجاتگران از 9 استان کشور شامل گیلان، ایلام، همدان، گلستان، مازندران، زنجان، البرز، خراسان رضوی و خراسان شمالی برگزار میشود.
مدیرکل جمعیت هلال احمر گیلان با اشاره به حضور بیش از 25 نفر از نجاتگران این استانها افزود: «هدف از برگزاری این دوره، ارتقاء مهارتهای نجاتگران در شرایط بحرانی و بهبود تواناییهای آنها در عملیات جستجو و نجات در ساختمانهای فرو ریخته است.»
سلیمی با بیان اینکه در پایان این دوره، آزمونی برای شرکتکنندگان برگزار خواهد شد و افرادی که موفق به قبولی در این آزمون شوند، به دوره آموزشی مربیگری آوار راه پیدا خواهند کرد، گفت: این دورهها به افزایش آمادگی و توانمندی نجاتگران در مواجهه با حوادث طبیعی و غیرمترقبه کمک خواهد کرد.
*حمایت در توسعه ظرفیتهای آموزشی مدیریت بحران
محمدعلی ویشکاهی مدیرکل مدیریت بحران استانداری گیلان نیز در گفت وگو با خبرنگار تسنیم در لنگرود در حاشیه برگزاری دورههای آموزشی جمعیت هلال احمر استان، با اشاره به برگزاری دورههای آموزشی جستجو و نجات و آواربرداری در ساختمانهای فرو ریخته، اظهار کرد: «امروز حدود 9 استان مهمان گیلان هستند و این استان میزبانی یکی از مباحث بسیار مهم مدیریت بحران را بر عهده دارد.»
وی با بیان اینکه آموزش مباحث مهمی است که باید همه عزیزان از این فرصت استفاده کرده و خود را به اطلاعات و تجارب روز آماده کنند، گفت: انشاءالله این موضوع بهطور مستمر در حوزه مدیریت بحران استان با کمک همکاران ما در جمعیت هلال احمر برگزار خواهد شد.
مدیرکل مدیریت بحران همچنین به حمایتهای استاندار گیلان اشاره کرد و گفت: «استاندار به عنوان یک چهره علمی و دانشگاهی، از ظرفیتهای آموزشی بسیار خوبی برخوردار است و ما باید از این ظرفیت بهرهبرداری کنیم تا بتوانیم مشکلات استان را با توجه به پتانسیل موجود برطرف کنیم.»
ویشکاهی با بیان اینکه تنها مجموعهای که با بهترین زمان ممکن در زمان بحرانها به کمک استانداری و ستاد بحران حاضر میشود و جانفشانی میکند، همکاران ما در جمعیت هلال احمر استان هستند، افزود: در بحث کرونا نیز تجارب بسیار خوبی از عزیزان هلال احمر داریم و در کاهش آمار نیز کمکهای قابل توجهی ارائه کردند.
وی در پایان تأکید کرد که برگزاری این دورههای آموزشی میتواند به بهبود وضعیت مدیریت بحران در استان کمک شایانی کند و از تمامی مسئولان خواست تا در این زمینه همکاری لازم را داشته باشند.
به گزارش تسنیم، برگزاری دورههای تخصصی به افزایش اعتماد به نفس نجاتگران در انجام عملیاتهای نجات کمک میکند و در نهایت به ترویج فرهنگ ایمنی و آمادگی در جامعه منجر میشود. با آموزش نجاتگران، انتظار میرود که این اطلاعات و مهارتها به سایر افراد جامعه نیز منتقل شود و آگاهی عمومی در مورد ایمنی و آمادگی در برابر حوادث افزایش یابد.
انتهای پیام/