نسیم گیلان

آخرين مطالب

جزئیات تازه از ماجرای ترسناک‌ترین گروگانگیری در ایران گفتگو

جزئیات تازه از ماجرای ترسناک‌ترین گروگانگیری در ایران
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان - ایسنا: موضوع گروگان‌گیری یک خانواده در رشت با بازداشت گروگان‌گیرها پایان یافته است. موضوع گروگان‌گیری این خانواده در ملاقات مردمی دادستانی مرکز استان گیلان مطرح شد و بلافاصله پس از این گزارش و با حساسیت بالا و پیگیری جدی تیم‌های تخصصی در صحنه حاضر و گروگان‌ها از چنگ گروگان‌گیران آزاد شدند
به نقل از مرکز رسانه قوه قضاییه، فلاح میری دادستان رشت در رابطه با گروگان‌گیری اعضای یک خانواده در شهرستان رشت گفت: براساس تحقیقات صورت گرفته شروع گروگانگیری این خانواده دی ماه سال 1400 بوده است.
وی افزود: گروگان‌گیرها که دو برادر مجرد و یک خانم ساکن شهرستان کرج و رشت بودند، قبل از این حادثه یکی از برادران و خانمی که با آنها در ارتباط بوده در شهرستان هشتگرد سابقه گروگان‌گیری داشتند و در دادگستری هشتگرد به 8 سال حبس محکوم شده و متواری بودند. این افراد به علت فرار از اجرای مجازات به شهرستان رشت آمده بودند و مخفیانه زندگی می‌کردند تا حکم در مورد آنها اجرا نشود.
دادستان رشت گفت: خانم گروگان‌گیر در رشت با یک خانواده متمول که پدر خانواده وکیل بود، آشنا بود و از چندین سال قبل با مادر خانواده ارتباط داشت، تمام اعضای خانواده را شناسایی کرده بود و می‌دانست که می‌توانند از آنها اخاذی کنند. بعد از مدتی این خانم با ترفندی همسر و مادر زن وکیل را به خانه دو گروگانگیر که آنها را برادر خود معرفی کرده بود می‌برد و آنها را با آبمیوه مسموم، بی‌هوش می‌کند.
کامان_F داخلی موبایل
دکتر امین جعفری_موبایل
فلاح میری بیان کرد: گروگان‌گیرها با تلفن مادر خانواده به شوهر وی (پدر خانواده) پیام می‌دهند، آدرس می‌فرستند و به او اعلام می‌کنند حال مادرهمسر وی بد شده است و سریعا خودش را به آدرسی که می‌دهند، برساند. بعد از آمدن پدر خانواده، وی را نیز گروگان می‌گیرند. با همین ترفند خواهر و برادر همسر، را نیز بی‌هوش می‌کنند و گروگان می‌گیرند.
وی در ادامه گفت: خانم گروگان‌گیر بعد از گروگان گرفتن این افراد، به منزل این خانواده مراجعه می‌کند و به لحاظ شناخت قبلی از این خانواده داشت به بهانه پیشگیری از کرونا به 3 فرزند آنها نیز قرص بیهوشی می‌دهد و بعد از بیهوش شدن آنها، بقیه اعضای خانواده را نیز به منزل خودشان که یک خانه دو طبقه بود، منتقل می‌کنند و از این زمان گروگان‌گیری این خانواده در خانه افراد گروگان‌گرفته شده شروع می‌شود.
دادستان رشت اظهار کرد: با توجه به اینکه، این خانواده از قبل تصمیم به مهاجرت داشتند و آشنایان آنها نیز از این موضوع اطلاع داشتند، در طول این مدت اگر اقوام و نزدیکان با آنها تماس می‌گرفتند، گروگان‌گیرها آنها را تهدید جانی می‌کردند که به اقوام خود اعلام کنند مهاجرت کرده‌اند و در ایران نیستند.
فلاح میری در رابطه نحوه اطلاع از موضوع گروگان‌گیری و دستگیری گروگان‌گیرها گفت: در جریان ملاقات مردمی دستگاه قضایی استان که هر هفته در دادستانی مرکز استان برگزار می‌شود، فردی مراجعه و اعلام کرد اعضای یک خانواده چند وقتی است گروگان گرفته شده‌اند. فرد گزارش دهنده با افرادی که گروگان گرفته شده بودند در یک محله زندگی می‌کرد و همسایه آنها بود. او به واسطه حضور در محل و شناختی که از اعضای خانواده داشت با حساس شدن روی رفت و آمدهای مشکوک به منزل گروگان‌ها به موضوع شک کرده و در جلسه ملاقات دادستانی مرکز استان موضوع را گزارش می‌دهد.
وی گفت: بعد از گزارش این فرد با دستور قضایی موضوع با حساسیت بالا مورد توجه قرار گرفته و دستور حضور نیروهای عملیاتی صادر می‌شود. کمتر از یک ساعت از گزارش اولیه همسایه خانواده مورد اشاره نیروهای عملیاتی با حضور در محل تحقیقات میدانی را آغاز کرده و مشخص می‌شود موضوع گزارش مردمی صحت داشته است. با حضور به موقع ماموران آگاهی تمام گروگان‌گیرها در محل دستگیر شدند. با تحقیقات به عمل آمده مشخص می‌شود عقبه تیم گروگان‌گیری با 2 نفر در کرج در ارتباط بوده‌اند که این افراد هم با دستور قضایی دستگیر می‌شوند.
وی بیان کرد: در مدت 2 سال فرزندان این خانواده، به مدرسه و دانشگاه نرفته بودند و عملا با گروگان‌گیرها زندگی می‌کردند. همچنین در این مدت گروگان‌گیرها اعضای این خانواده را به دفتر اسناد رسمی برده و اموال آنها را به نام خودشان کرده بودند.
دادستان رشت گفت: گروگان‌گیرها در تمام بخش‌های خانه دوربین نصب کرده بودند و تمام حرکات گروگان‌های را رصد می‌کردندو گروگان‌گیرها در مدل رفتاری خود به گونه‌ای عمل می‌کردند که به گروگان‌ها اجازه عملی که منجر به کشف فعالیت آنها بشود نمی‌دادند و در صورت انجام هر اقدام خارج از پروتکلی آنها را تهدید می‌کردند.
فلاح میری ادامه داد: در حال حاضر دستور بازبینی دوربین‌های نصب شده در محل گروگان‌گیری صادر شده تا مشخص شود چند نفر با گروگان‌گیرها در ارتباط بوده‌اند.
فلاح میری ادامه داد: سال 1401 گروگان‌گیرها به پسر کوچک این خانواده داروهایی می‌دادند که قادر به راه رفتن نباشد و غش کند. آنها به والدین این کودک گفته بودند که مادربزرگ‌اش او را جادو کرده است و به همین دلیل، بین والدین کودک و مادربزرگ او درگیری ایجاد می‌شود و در پی این درگیری، مادربزرگ خانواده فوت می‌کند. در حال حاضر، این موضوع را هم در دست بررسی داریم که آیا این موضوع قتل بوده یا خیر، زیرا مادر این کودک و همسرش از نحوه برخوردشان با مادر خود به واسطه موضوعی که گروگان‌گیرها به آنها گفته بودند، عذاب وجدان دارند.
دادستان رشت در پایان گفت: این پرونده در حال حاضر در مرحله بازپرسی قرار دارد و تحقیقات برای روشن شدن ابعاد بیشتر موضوع در دست انجام است. ضمناً علت طولانی شدن این ماجرا، اشکال در انتقال یکی از املاک بزه دیده‌ها بوده است.

لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/798188/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

باتری کاغذی با 6 هفته دوام ابداع شد

ناسا تصمیم‌ خود را درباره آوردن نمونه‌های مریخ در سال 2026 اعلام می‌کند

اولین صندلی گیمینگ با قابلیت کنترل دما

تصویر روز ناسا؛ شفق قطبی و قوس سار بر فراز ایتالیا

قهوه ساز هیبرید هوا را به آب تبدیل می کند

تزریق نیتروژن در چاه‌های نفتی؛ چالش‌ها و فرصت‌ها

دانشمندان ایرانی زباله‌ را تبدیل به طلا کردند

ایلان ماسک می‌خواهد باشگاه لیورپول را بخرد

مکتب شهید سلیمانی؛ مکتب مقاومت و ایستادگی

جزئیات جدید از زبان قوه قضائیه درباره حادثه گروگانگیری یک خانواده در رشت

اژه‌ای: مردم و مسئولان در معرض آزمایش الهی هستیم

امام جمعه رشت: به مردم امید دهیم/ دولت گر‌ه‌گشایی کند

رئیس دستگاه قضا: قوه قضاییه کارآمد از ظلم و جرم جلوگیری می‌کند

یک شایعه جنجالی درباره گروگانگیری رشت

قدر خدمت در سنگر قضائی را ‌بدانید

ماجرای آزادی با وثیقه گروگان‌گیر‌های خانواده رشتی چیست؟ / متهمان متواری به حبس قطعی محکوم شده بودند

معافیت خودروهای پلاک رودبار از پرداخت عوارض تعیین و تکلیف می شود

وزیر دادگستری از تعزیرات حکومتی گیلان بازدید کرد

جهانگیر: حل مشکلات لنگرود نیازمند اولویت بندی از سوی مسئولان است

گیلان در محاصره مشکلات زیست محیطی

آغاز پویش ملی وقف رضوی ویژه خانواده های شهدا و ایثارگران در گیلان

اژه‌ای: باید تالاب انزلی را احیا کنیم

معافیت مردم رودبار از پرداخت عوارض راه حل قانونی دارد

ایجاد فضاهای جدید در کانون‌ها فرصتی برای بازسازی هویتی مددجویان است

گیلان و مازندران سالمندترین استان هستند؛ رشد نزولی جمعیت

دستور بازنگری حریم رودخانه سفیدرود و تالاب انزلی به نفع مردم

دشمن از ایران قوی می‌ترسد/ باید در برابر دشمن اختلافات را کنار بگذاریم

آغاز پویش ملی وقف رضوی در گیلان

حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای: دشمن بر آن است تا با تشدید تحریم‌ها چنددستگی و ترس را در کشور ما حاکم کند

تصاویر/ موزه میراث روستایی گیلان

طرح مسائل اقشار مختلف گیلان در نشست با رئیس قوه قضائیه

رئیس قوه قضائیه: مسائل گیلان در داخل استان قابل حل است

گیلان و مازندران سالمندترین استان‌های کشور هستند

معاون قوه قضاییه: مردم رودبار از پرداخت عوارض آزادراهی معاف شوند

یکی از بزرگترین حسرت‌های زندگی مصطفی مستور!

داستانک/ می خواستم یه بار دیگه عشقت به من ثابت بشه

چاپ ترجمه یک‌رمان با نقش‌آفرینی مریم میرزاخانی

این موتورسیکلت هم روی زمین و هم در آسمان حرکت می‌کند

ساخت نانوکیت برای تشخیص سریع حمله قلبی در آمبولانس‌ها

خودروی خورشیدی جدید با سرعت 162.5 کیلومتر برساعت از راه رسید

ضرورت افزایش رضایت‌مندی جامعه ایثارگری توسط کارکنان بنیاد

ورود مجلس به موضوع معیشت و درمان ایثارگران/ سرانجام واردات خودرو برای جانبازان

دیدار استاندار کرمانشاه با خانواده شهیدان «روندی و ناصری»

فیلم سینمایی «میرو» نماینده سینمای ایران در جشنواره بین‌المللی داکا

مادر شهیدان «اکبری» دعوت حق را لبیک گفت

آزادی با وثیقه گروگان‌گیر‌های یک خانواده در رشت صحت ندارد

پورخاقان: تمام طرح‌های توسعه باید پیوست امنیتی داشته باشد

رئیس قوه قضائیه: کار قضایی امری خطیر و پرحجم است

دیدار رئیس سازمان نظام پزشکی با مسئولان در شفت

دستگاه قضایی توانمند می‌تواند از وقوع جرایم جلوگیری کند