پیام تسلیت مدیرکل آموزش و پرورش استان گیلان در پی حادثه دلخراش انفجار در بندر شهیدرجایی بندرعباس
يکشنبه 7 ارديبهشت 1404 - 23:01:46
|
|
نسیم گیلان - مدیرکل آموزش و پرورش استان گیلان در پی وقوع حادثه اخیر در بندرعباس، ضمن ابراز همدردی با مردم شریف و نجیب بندرعباس و خانواده های آسیبدیدگان، این ضایعه دردناک را به آحاد مردم تسلیت گفت.
به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان گیلان، متن پیام نرگس دستیار به شرح زیر است: بسمه تعالی وَبَشِّرِ الصَّابرِینَ الَّذینَ إِذَا أَصَابَتْهُمْ مُصِیبَهٌ قَالُوا إِنَّا لِلَّهِ وَ إِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ واقعه تاسف انگیز وقوع انفجار و حریق در بندر عباس که منجر به مجروح و مصدوم شدن تعدادی از اهالی و کارگران شریف و فقدان جمعی از هموطنان خونگرم و وفادار خطه جنوب کشور شد، دل هر انسان آزادهای را به درد می آورد و هیچ التزامی الا تحقق وعده الهی مبنی بر اجر صابرین در مصائب نمیتواند موجب تسکین آلام رنج کشیدگان این رخداد شود . اینجانب از درگاه خداوند متعال برای جانباختگان این حادثه غم بار غفران و رحمت الهی و برای بازماندگان صبر و آرامش و برای مصدومان سلامتی مسئلت دارم .
http://www.gilan-online.ir/fa/News/814100/پیام-تسلیت-مدیرکل-آموزش-و-پرورش-استان-گیلان-در-پی-حادثه-دلخراش-انفجار-در-بندر-شهیدرجایی-بندرعباس
|