نسیم گیلان
واردات چای خیانت به بهره برداران است
جمعه 5 ارديبهشت 1404 - 17:58:54
نسیم گیلان - به گزارش خبرنگار مهر، مهرداد لاهوتی بعد از ظهر جمعه در اولین جشنواره برداشت چای در روستای در لیسه رود از توابع بخش کومله در شهرستان لنگرود برگزار شد با اشاره به اهمیت صنعت چای در کشور اظهار کرد: استان‌های گیلان و مازندران دارای 32 هزار هکتار باغ چای هستند و بیش از 95 درصد چای کشور در استان گیلان تولید می‌شود.
لاهوتی با اشاره به اینکه بین 30 تا 34 هزار تُن چای خشک در کشور تولید می‌شود، افزود: باغات چای برای کشاورزان همچون فرزندانشان عزیز هستند.
وی از وضعیت باغات چای ابراز نگرانی کرد و گفت: فقط 20 هزار هکتار زیر کشت چای است و بقیه به حال خود رها شده‌اند.
نماینده مردم شهرستان لنگرود در مجلس شورای اسلامی در ادامه خواستار حمایت بیشتر برای بازگرداندن این باغات به چرخه تولید شد و ادامه داد: واردات بیش از 40 هزار تُن چای با ارز 28 هزار و 500 تومانی خیانت بزرگ به دست‌های پینه بسته کشاورزان بود.
وی از مسئولان خواست تا با حمایت از تولید داخلی، میزان تولید چای کشور را از 7 هزار تُن به 10 هزار تن افزایش دهند و به کشاورزان کمک کنند تا مسیر تولید را ادامه دهند.
کد خبر 6446254

http://www.gilan-online.ir/fa/News/813801/واردات-چای-خیانت-به-بهره-برداران-است
بستن   چاپ