نسیم گیلان
گیلان غرق در عزای سالروز شهادت امام جعفر صادق (ع)
پنجشنبه 4 ارديبهشت 1404 - 14:30:57
نسیم گیلان - عاشقان اهل بیت در جای جای گیلان در سالروز شهادت امام ششم شیعیان جهان حضرت جعفر صادق (ع) به سوگواری پرداختند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان ؛ مراسم عزاداری امام جعفر صادق (ع) در مصلی رشت با حضور نماینده ولی فقیه در گیلان برگزار شد.
آیت الله رسول فلاحتی در مراسم سالروز شهادت امام جعفر صادق (ع) گفت: دین مبین اسلام برای وحدت و همدلی بین مسلمانان آمده و امام صادق (ع) رئیس مکتب تشیع و مروج علوم الهی است. 
وی با اشاره به لزوم حفظ وحدت در جامعه اسلامی افزود: هر کس بخواهد به اتحاد بین مسلمانان ضربه وارد کند بی شک معاند است و باید با آن برخورد شود و امام صادق (ع) از دانشمندان و علمایی است که در حفظ وحدت در بین مسلمانان و گسترش علوم دینی نقش بسزایی داشته است. 
امام جمعه رشت با اشاره به اینکه امام صادق (ع) شاگردان بسیاری در مکتب تشیع تربیت کرده است افزود: امام صادق (ع) با هدف زدودن شبهاتی که در جامعه اسلامی رخنه کرده بود به ترویج معارف اسلامی پرداخت و با جهل زمانه به مبارزه برخواست.
در پایان این مراسم حاضران به یاد مظلومیت اهل بیت و شهادت جانگداز امام جعفر صادق علیه اسلام سوگواری کردند.

نسیم گیلان

همزمان با سالروز شهادت ششمین خورشید پرفروغ سپهر امامت و ولایت و رئیس مذهب جعفری ، حضرت امام جعفر صادق (ع) جای جای گیلان نیز غرق در ماتم و عزا شد.
در مناطق مختلف استان مردم مومن و دوستدار اهل بیت (ع) با راه‌اندازی دسته‌های عزاداری در معابر اقدام به سینه‌زنی و نوحه‌سرایی کردند .
همچنین علاوه بر حضور دسته‌های مختلف عزاداری، مداحان اهل بیت عصمت و طهارت (ع) در رثای شهادت ششمین اختر فروزنده آسمان ولایت و امامت حضرت امام جعفر صادق (ع) به مدیحه سرایی و مرثیه خوانی پرداختند.

نسیم گیلان

مساجد و حسینیه‌های شهرستان‌های مختلف گیلان نیز شاهد برگزاری آیین‌های سوگواری بود و در این مراسم اساتید حوزه و دانشگاه در خصوص فضایل و مناقب صادق آل محمد (ص) و وعاظ پیرامون نقش برجسته امام صادق (ع) در ترویج مذهب تشییع به سخنرانی پرداختند.
مردم ولایتمدار گیلان شب گذشته نیز با حضور در مساجد، تکایا، حسینه‌ها و اماکن متبرکه با برپایی مراسم عزاداری، ارادت و عشق خود را به ائمه اطهار (ع) نشان دادند.

نسیم گیلان

آیین‌های عزاداری سالروز شهادت حضرت امام جعفر صادق (ع) با حضور دسته‌های عزاداری همچنان ادامه دارد
امام جعفر صادق (ع) ششمین پیشوای شیعیان و بنیان گذار فقه جعفری در هفدهم ربیع‌الاول سال 83 هجری‌قمری در مدینه متولد شد و توانست مکتب فقهی فراگیر و نهضتی دانش محور را پایه گذاری و با توسعه حوزه علمی، در علوم نقلی و عقلی شاگردان برجسته‌ای تربیت کند و زمینه پویایی تمدن اسلامی را فراهم آورد.

http://www.gilan-online.ir/fa/News/813698/گیلان-غرق-در-عزای-سالروز-شهادت-امام-جعفر-صادق-(ع)
بستن   چاپ