نسیم گیلان
سال 1403
آزادی 415 زندانی جرائم غیرعمد از زندان‌های گیلان
دوشنبه 25 فروردين 1404 - 16:01:16
نسیم گیلان - دادستان عمومی و انقلاب گیلان گفت: انجمن‌های حمایت از خانواده‌های زندانیان گیلان موفق شدند 415 زندانی جرائم غیر عمد را به کمک خیران آزاد کنند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان ؛ سید مهدی فلاح میری امروز در حاشیه نشست مسئولان دستگاه قضا با نهاد‌های حمایتی زندانیان گیلان گفت: گیلان 13 انجمن حمایت از خانواده‌های زندانیان دارد که 4 هزار نفر را حمایت می‌کنند و توانسته‌اند در یک سال گذشته 415 زندانی جرایم غیرعمد را به کمک خیران از زندان آزاد کنند.

نسیم گیلان


وی ایجاد اشتغال، آموزش زندانیان، مهارت آموزی، تامین بازار کار بعد از دوران حبس و رفع مشکلات خانواده‌های زندانیان را از مهم‌ترین برنامه‌های دادگستری گیلان دانست و افزود: در راستای اجرای این برنامه، حقوق زندانیان گیلان 96 درصد افزایش یافته است.

http://www.gilan-online.ir/fa/News/811487/آزادی-415-زندانی-جرائم-غیرعمد-از-زندان‌های-گیلان
بستن   چاپ