نسیم گیلان
آغاز مسئولیت دینی 900 دانش‌آموز در بندرانزلی
دوشنبه 25 فروردين 1404 - 09:42:29
نسیم گیلان - مراسم معنوی جشن تکلیف با عنوان «فرشته‌های زمینی» در مصلی بندرانزلی برگزار شد و 900 دانش‌آموز دختر اولین نماز جماعت خود را اقامه کردند. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرانزلی، مراسم جشن تکلیف با عنوان «فرشته‌های زمینی» با حضور 900 دانش‌آموز دختر از مدارس شهرستان بندرانزلی و مناطق تحت پوشش منطقه آزاد انزلی، در مصلی این شهر برگزار شد.
در این مراسم، حجت‌الاسلام سیدعبدالجواد شمس‌الدین، امام جمعه بندرانزلی، ضمن سخنرانی برای دانش‌آموزان، جشن تکلیف را آغاز مسئولیت‌پذیری آنان در برابر خداوند دانست و تأکید کرد که این روز باید به‌عنوان یک خاطره ماندگار در زندگی آنان ثبت شود. 

نسیم گیلان

نسیم گیلان

وی با اشاره به اهمیت آشنایی نوجوانان با وظایف دینی، گفت: سن تکلیف به معنای ورود به مرحله‌ای جدید از زندگی است که از این پس شما در برابر خداوند مسئول هستید.
امام جمعه بندرانزلی همچنین بر اهمیت انجام عبادات، حفظ حجاب، رعایت حریم محرم و نامحرم، و شکرگزاری از نعمت‌های الهی تأکید کرد. 
شمس‌الدین نعمت‌های بزرگ خداوند از جمله ایمان، داشتن خانواده‌ای دلسوز و امنیت را یادآور شد و گفت: زندگی در کشوری امن، نتیجه فداکاری شهدا و مجاهدانی است که برای تأمین امنیت تلاش کرده‌اند و باید قدردان این نعمت بزرگ باشیم.

نسیم گیلان

نسیم گیلان

در پایان این مراسم، دانش‌آموزان دختر اولین نماز جماعت خود را به امامت حجت‌الاسلام شمس‌الدین اقامه کردند و با شور و حال معنوی، جشن تکلیف خود را به‌صورت رسمی آغاز کردند.
انتهای پیام/

http://www.gilan-online.ir/fa/News/811419/آغاز-مسئولیت-دینی-900-دانش‌آموز-در-بندرانزلی
بستن   چاپ