نسیم گیلان
ورود خودرو به گیلان در نوروز 8 درصد افزایش داشت
دوشنبه 18 فروردين 1404 - 20:35:38
نسیم گیلان - استاندار گیلان گفت: در ایام نوروز یک میلیون و 932 هزار خودرو وارد استان شد که نسبت به مدت مشابه سال گذشته هشت درصد افزایش داشته است.
به گزارش خبرگزاری ایمنا از گیلان، هادی حق‌شناس عصر امروز _یکشنبه هفدهم فروردین_ در جلسه ستاد هماهنگی خدمات سفر گیلان که به‌منظور تجلیل از فعالان برتر طرح نوروزی برگزار شد، اظهار کرد: یکی از اهداف دولت در جمهوری اسلامی کاهش آمار فوتی‌های ناشی از تصادفات جاده‌ای است که عید نوروز سال جاری در استان با همکاری دستگاه‌های اجرایی و مردم محقق شد.
وی با اشاره به کاهش فوتی‌های ناشی از تصادفات جاده‌ای در گیلان افزود: در ایام نوروز یک میلیون و 932 هزار خودرو وارد استان شد که نسبت به مدت مشابه سال گذشته هشت درصد افزایش داشته است.
استاندار گیلان خاطرنشان کرد: طی 20 روز گذشته پنج حادثه رانش زمین تالش، سیل در پلرود و منجیل، ریزش کوه در آزادراه رشت قزوین، آتش سوزی امام زاده ابراهیم در گیلان رخ داد که هرکدام آن می‌توانست منشأ اتفاقات مهیبی باشد، اما با همکاری و تعامل مدیران استان و نیروهای پای کار، آسیب‌های این حوادث مدیریت شد.
حق‌شناس با تأکید بر لزوم توجه به فراهم آوری امکانات رفاهی مناسب برای مسافران در تابستان و عید نوروز سال آینده تصریح کرد: در ایام نوروز 10 میلیون مسافر در گیلان اقامت داشتند که نشان دهنده جاذبه‌های گردشگری دیار میرزا کوچک خان بوده و به رشد اقتصادی منطقه و مردم بسیار کمک کرده است.
وی با بیان اینکه حضور این میزان گردشگر منجر به رشد اقتصادی و ایجاد اشتغال در گیلان می‌شود، گفت: باید با ساخت هتل و متل‌ها بر اماکن گردشگری و اقامتی گیلان بیفزاییم، زیرا در تابستان امسال و عید نوروز سال آینده، میزان حضور مسافر در استان بسیار بیشتر خواهد شد.
استاندار گیلان با قدردانی از مدیران دستگاه‌های اجرایی، بازرسان سازمان‌های مختلف در ایام نوروز اضافه کرد: در نوروز و با توجه به ورود این میزان مسافر به گیلان روزانه 530 تن مرغ در استان توزیع شد و هیچ کمبود آرد نان و سوختی در گیلان وجود نداشت.
حق‌شناس اظهار کرد: پلیس راه، هلال‌احمر، راهداری و پایانه‌های حمل‌ونقل در تمام ایام نوروز در جاده‌ها بودند و به مردم و مسافران خدمات می‌دادند، این بی انصافی است که زحمات دستگاه‌های اجرایی را نادیده بگیریم.
وی نقش فرودگاه سردار جنگل رشت در افزایش ورود مسافران به گیلان را بسیار مهم دانست و گفت: یک ایرلاین داخلی و یک ایرلاین بین‌المللی العراقیه از کشور عراق در فرودگاه سردار جنگل رشت ایجاد شد که همین امر موجب ارتقای رتبه فرودگاه سردار جنگل به لحاظ تعداد پرواز ایام نوروز به 9 کشور و افزایش 51 درصدی پروازها شده است.
به گزارش ایمنا، در پایان این جلسه از مدیران برخی از دستگاه‌های اجرایی ستاد خدمات سفر تجلیل به عمل آمد.
کد خبر 855328

http://www.gilan-online.ir/fa/News/810578/ورود-خودرو-به-گیلان-در-نوروز-8-درصد-افزایش-داشت
بستن   چاپ