نسیم گیلان
رودخانه‌های زرجوب و گوهررود لایروبی می‌شوند
دوشنبه 18 فروردين 1404 - 20:24:27
نسیم گیلان - - هادی حق‌شناس، استاندار گیلان امروز (یکشنبه 17 فروردین) در جلسه پیگیری و هماهنگی در خصوص لایروبی رودخانه‌های زرجوب و گوهررود گفت: شرکت سهامی آب منطقه‌ای استان باید لایروبی این 2 رودخانه را به صورت ویژه در دستور کار خود قرار دهد.
او افزود: در همین راستا رایزنی‌هایی با وزارت نیرو در راستای تخصیص اعتبار جهت لایروبی رودخانه‌های زرجوب و گوهررود انجام شده است.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
استاندار گیلان به مشارکت فعال بسیج سازندگی سپاه قدس گیلان در لایروبی رودخانه‌ها اشاره و تصریح کرد: شروع کار لایروبی با بسیج سازندگی است ولی در ادامه کار دستگاه‌های اجرایی پای کار آمده و تمامی امکانات لجستیکی خود را در اختیار بسیج سازندگی قرار خواهند داد.

نسیم گیلان

به گفته حق شناس، لایروبی رودخانه‌های زرجوب و گوهررود در راستای پیشگیری از حوادث مشابه سیل سال گذشته در پیربازار باید به صورت جهادی و در کمترین زمان ممکن اجرایی شود.
او گفت: بسیج سازندگی در هر جایی ورود کرده ذینفع مالی نبوده و با نیرو‌های انسانی و متخصص خود و با اقدامی جهادی آن را کار به سرانجام رسانده و دولت نیز در کنار آنان است.

نسیم گیلان

استاندار گیلان همچنین بر لزوم احداث تصفیه‌خانه‌های فاضلاب شهر رشت تأکید و تصریح کرد: باید از ورود فاضلاب به 2 رودخانه زرجوب و گوهررود جلوگیری کنیم، از این رو در سال جدید اعتباراتی را در این خصوص دریافت خواهیم کرد تا بخشی از تصفیه خانه شهر رشت را به سرانجام برسانیم.

نسیم گیلان

حق شناس با بیان اینکه 2 رودخانه زرجوب و گوهررود را باید به یک ظرفیت گردشگری بالقوه تبدیل کنیم، افزود: بهسازی حریم این رودخانه‌ها در داخل شهر رشت باید با جدیت در دستور کار شهرداری قرار گیرد تا بتوانیم در یک بازه زمانی تعریف شده، نسبت به بهبود شرایط نامساعد رودخانه‌های زرجوب و گوهررود اقدام شود. 
منبع: روابط عمومی استانداری گیلان

http://www.gilan-online.ir/fa/News/810488/رودخانه‌های-زرجوب-و-گوهررود-لایروبی-می‌شوند
بستن   چاپ