نسیم گیلان
کشف ادکلن های میلیاردی قاچاق در شهرستان رودبار
جمعه 8 فروردين 1404 - 18:57:10
نسیم گیلان - به گزارش اقتصادنیوز به نقل از مهر، سرهنگ رضا کاظمی مبارزه با کالای قاچاق را بسترساز حمایت از تولید ملی و تحقق اقتصاد مقاومتی قلمداد کرد و اظهار داشت: مبارزه قاطع، هدفمند و مؤثر با عناصر قاچاق از مهمترین اولویت‌های پلیس است.
وی در ادامه گفت: مأموران انتظامی رودبار به یک دستگاه خودرو سواری سمند که از مسیر شمال به جنوب در حال تردد بود، مشکوک شده و برای بررسی آن را متوقف کردند.
خبر مرتبط

نسیم گیلان

فرمانده انتظامی شهرستان رودبار از کشف 240 عدد ادکلن قاچاق در بازرسی از این خودرو خبر داد و اذعان داشت: متهم 24 ساله پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی شد.
این مقام انتظامی تصریح کرد: برابر نظر کارشناسان ارزش تقریبی این کشفیات 40 میلیارد ریال است.
سرهنگ کاظمی در پایان با تاکید بر اینکه مبارزه با قاچاق کالا و ارز در راستای حمایت از کالای ایرانی با جدیت توسط پلیس دنبال می‌شود، از مردم خواست هرگونه فعالیت اقتصادی غیرقانونی توسط افراد سودجو را در اسرع وقت از طریق سامانه 110 به پلیس اطلاع دهند.

http://www.gilan-online.ir/fa/News/809351/کشف-ادکلن-های-میلیاردی-قاچاق-در-شهرستان-رودبار
بستن   چاپ