نسیم گیلان
روز قدس ریشه در فطرت انسان‌ها برای ظلم‌ستیزی دارد
چهارشنبه 6 فروردين 1404 - 15:34:31
نسیم گیلان - استاندار گیلان گفت: روز قدس ریشه در فطرت انسان‌ها در ظلم‌ستیزی دارد، بر همین اساس مردم مسلمان جهان به ویژه مردم ایران اسلامی بر اساس باور قلبی و اعتقادات دینی خود در دفاع از مظلومان، همواره در راهپیمایی روز قدس حضوری پرشور داشته‌اند.
به گزارش خبرگزاری ایمنا از گیلان، هادی حق‌شناس امروز _چهارشنبه ششم فروردین_ در نشست هماهنگی ستاد بزرگداشت روز جهانی قدس که با حضور آیت‌الله رسول فلاحتی نماینده ولی‌فقیه در گیلان برگزار شد، اظهار کرد: مردم همواره در برهه‌های مختلف حمایت خود را از مردم مظلوم فلسطین نشان دادند و حضور مردم در روز جهانی قدس با توجه به جنایات رژیم صهیونیستی از سالیان گذشته قطعاً پرشورتر خواهد بود.
وی با تأکید بر نقش حضور پرشور مردم و مسلمین در راهپیمایی روز جهانی قدس افزود: اهمیت روز قدس بر همگان مشخص است، بنابراین از همه مردم غیور گیلان دعوت می‌کنم در راهپیمایی روز جهانی قدس حضور پیدا کنند و به استکبار جهانی و باند جنایتکار رژیم غاصب قدس پاسخی محکم دهند.
استاندار گیلان با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص مسئله قدس و جنایات رژیم صهیونیستی در طی سالیان گذشته خاطرنشان کرد: رهبر معظم انقلاب با عمق نگاه خودشان به مساله قدس تحلیل‌هایی داشتند که بی‌نظیر بوده و چراغ راهی برای مسئولان است.
حق‌شناس با اشاره به انزوای رژیم صهیونیستی با عملیات طوفان الاقصی تصریح کرد: آمریکا از هیچ کمکی به رژیم کودک‌کش و جانی صهیونیستی دریغ نکرده و قطعنامه سازمان ملل علیه این رژیم منحوس را وتو می‌کند که نشان دهنده اوج وقاحت آمریکا است.
وی تاکید کرد: روز قدس ریشه در فطرت انسان‌ها در ظلم‌ستیزی دارد و بر همین اساس مردم مسلمان جهان به ویژه مردم ایران اسلامی بر اساس باور قلبی و اعتقادات دینی خود در دفاع از مظلومان، همواره در راهپیمایی روز قدس حضوری پرشور داشته‌اند.
کد خبر 852585

http://www.gilan-online.ir/fa/News/809065/روز-قدس-ریشه-در-فطرت-انسان‌ها-برای-ظلم‌ستیزی-دارد
بستن   چاپ