نسیم گیلان
دیدار نوروزی فرمانده سپاه قدس استان با نماینده ولی فقیه و استاندار گیلان
سه شنبه 5 فروردين 1404 - 15:38:15
نسیم گیلان - در این دو نشست بر لزوم بهره گیری از ظرفیت بسیج و نخبگان بسیجی برای تحقق شعار سال، توسعه، آبادانی و پیشرفت همه جانبه گیلان تاکید شد.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای گیلان ؛ نماینده ولی فقیه در گیلان در این دیدار با اشاره به نقش سپاه و بسیج درعمران و آبادانی کشور گفت: سپاه امروز با نام خوش می‌درخشد و می‌توان از ظرفیت بسیج و سپاه درهمه حوزه‌ها از جمله تحقق شعار سال ((سرمایه گذاری برای تولید)) بهره گرفت.
آیت الله فلاحتی با بیان اینکه اگر دولت از ظرفیت بسیج استفاده کند می‌توان امیدوار بود از بسیاری مشکلات عبور کنیم افزود: با وحدت و انسجام می‌توان پیشرفت و توسعه کشور را محقق کرد.
سردار حمید دامغانی فرمانده سپاه قدس گیلان هم در این دیدار از آمادگی سپاه و بسیج برای تحقق شعار سال خبرداد و گفت: این آمادگی در همه حلقه‌های بسیج و سپاه وجود دارد تا بتوانیم با هم افزایی و انسجام بخشی به برنامه‌ها به تحقق هرچه سریع‌تر شعار سال کمک کنیم. 
فرمانده سپاه قدس گیلان امروز همچنین با استاندار هم دیدار داشت.

نسیم گیلان

در این دیدار یک ساعته استاندار گیلان با بیان اینکه خدمت به مردم رسالت اصلی مسولان نظام است گفت: امسال مصمم تراز سال‌های گذشته و با بهره گیری از ظرفیت و توان بسیچ و سپاه که همواره پای کار مردم هستند در خدمتگذاری عزم خود را راسخ ترخواهیم کرد.
هادی حق شناس همچنین به نامگذاری امسال به نام سرمایه گذاری برای تولید از سوی رهبر معظم انقلاب هم اشاره کرد و افزود: تحقق شعار امسال منجر به توسعه پایدار و بهبود معیشت مردم خواهد شد.
وی به مشکلات استان در برخی از حوزه‌ها از جمله نبود شبکه فاضلاب، مشکلات حوزه تولید محصولات استراتژیک استان و گردشگری اشاره کرد و گفت: گیلان ظرفیت‌های فراوانی برای توسعه و بهبود معیشت مردم به ویژه در حوزه گردشگری دارد که باید از این ظرفیت غافل نشویم و امسال گردشگری به ویژه گردشگری دریایی را در استان رونق بیشتری دهیم.
فرمانده سپاه قدس گیلان هم در این دیدار گفت: بسیج و سپاه همواره در مواقع حساس کشور در میدان حضور داشته و امروز هم در میدان اقتصادی از جمله ایجاد زیرساخت‌های توسعه‌ی استان می‌تواند در خدمت دستگاه‌های اجرایی ومردم باشد.
وی همچنین به راهکار‌های تحقق شعار امسال هم اشاره کرد و افزود: اگر سرمایه‌ها در خدمت تولید باشد می‌توان روند رفع مشکلات اقتصادی تسریع می‌شود و سپاه با همه توان با عزمی جدی برای تحقق این مهم آمادگی دارد.

http://www.gilan-online.ir/fa/News/808917/دیدار-نوروزی-فرمانده-سپاه-قدس-استان-با-نماینده-ولی-فقیه-و-استاندار-گیلان
بستن   چاپ