نسیم گیلان
استفاده از ریزپرنده‌ها به کشف و شناسایی قاچاق و تخلفات کمک می‌کند
سه شنبه 28 اسفند 1403 - 23:00:13
نسیم گیلان - فرمانده کل انتظامی کشور با تاکید بر استفاده تخصصی و بیشتر از پهبادها و ریز پرنده‌ها در ماموریت‌های انتظامی، ترافیکی و مرزبانی و دریایی با توجه به تعطیلات نوروزی 1404 گفت: استفاده از ریزپرنده‌ها در کشف و شناسایی، قاچاق کالا و مواد مخدر و تخلفات کمک‌ می‌کند.
به گزارش خبرگزاری ایمنا از گیلان، سردار احمدرضا رادان امروز_سه‌شنبه بیست‌وهشتم اسفند_ در جلسه جمع‌بندی نتایج نظارت ستادی از فرماندهی انتظامی و مرزبانی استان گیلان که با حضور مسئولان انتظامی در مجتمع باران شهرستان بندرانزلی برگزار شد، با بیان اینکه ماه مبارک رمضان ماه بخشش درجات معنوی حضرت حق به بندگان خود است، اظهار کرد: لحظه‌ها و ثانیه‌های این ماه پربرکت 30 روزه به پایان خودش نزدیک می‌شود.
وی با ابراز امیدواری برای درک روزهای باقی مانده از ماه مبارک رمضان و همچنین شب‌های قدر از تلاش‌های مجاهدگونه بازرسی کل و مسئولان انتظامی برای ساماندهی و برنامه‌ریزی و نظارت از استان و همچنین فرمانده و مسئولان انتظامی گیلان که همراهی کردند تا این مهم در سال 1403 به پایان برسد، تقدیر و تشکر کرد.
فرمانده کل انتظامی کشور با اشاره به ابلاغ اولویت‌های سال 1404 مجموعه انتظامی به تمام رده‌ها در کشور خاطرنشان کرد: در سال 1404 صیانت پیش رویدادی و انضباط فردی و سازمانی نیز جز اولویت‌های سازمانی محسوب خواهند شد.
سردار رادان با تاکید بر رفع نواقص احصا شده از رده‌ها چه در حوزه انتظامی و مرزبانی در بازه زمانی مشخص و نظارت ستادی بعدی از استان افزود: سال دیگر توقع این است با حرکت جهادی بر میزان محاسن رده‌های نظارت شونده اضافه شود.
وی با بیان اینکه انتظامی گیلان یکی از استان‌های پیشتاز و خوب در موضوع منازل سازمانی، نوسازی و بازسازی اماکن انتظامی، رسیدگی به معیشت کارکنان و بازنشستگان و خدمت به خانواده شهدا، متوفیان حین خدمت، معلولان و جانبازان استان در کشور است، تصریح کرد: هر قدمی که ما برای معیشت همکاران و همچنین بازنشستگان بر می‌داریم، ثوابی غیرقابل اندازه‌گیری خواهد بود.
فرمانده کل انتظامی کشور با تاکید بر استفاده تخصصی و بیشتر از پهبادها و ریزپرنده‌ها در مأموریت‌های انتظامی، ترافیکی و مرزبانی و دریایی با توجه به تعطیلات نوروزی 1404 افزود: استفاده از ریزپرنده‌ها در کشف و شناسایی، قاچاق کالا و قاچاق مواد مخدر و تخلفات کمک می‌کند.
سردار رادان از تلاش‌های انجام شده در انتظامی، دریابانی و یگان ویژه و سایر مراکز انتظامی تقدیر و تشکر و ابراز امیدواری کرد که پیشتاز در اموری باشیم که سبب خیر همگان باشد.
کد خبر 850429

http://www.gilan-online.ir/fa/News/808194/استفاده-از-ریزپرنده‌ها-به-کشف-و-شناسایی-قاچاق-و-تخلفات-کمک-می‌کند
بستن   چاپ