نسیم گیلان
افزایش 28 درصدی ورود خودرو به گیلان
سه شنبه 28 اسفند 1403 - 14:05:22
نسیم گیلان - رئیس پلیس راه گیلان از افزایش 28 درصدی ورود خودرو از 25 اسفند تاکنون در مقایسه با مدت مشابه پارسال خبر داد.
به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، جاور صفاری گفت: از 25 اسفند آغاز طرح نوروزی پلیس در گیلان تاکنون، 198 هزار و 977 دستگاه خودرو از مبادی 3 گانه وارد استان شدند که در مقایسه با مدت مشابه پارسال 28 درصد بیشتر است.
وی با اشاره به اینکه 61 درصد این خودرو‌ها از جنوب استان، رودبار، وارد گیلان شده‌اند گفت: 22 درصد خودرو‌ها از شرق و 17 درصد از غرب وارد استان شدند.
رئیس پلیس راه گیلان با بیان اینکه در حال حاضر ترافیک در همه محور‌ها روان است گفت: در این مدت فقط یک مورد تصادف منجر به مرگ در محور فرعی سیاهکل به دیلمان داشتیم که طی آن 2 نفر کشته و یک نفر مصدوم شد.
سرهنگ جاور صفاری از مسافران خواست با پیوستن به پویش «نه به تصادف» و رعایت دقیق مقررات رانندگی، سفری ایمن و مطمئن داشته باشند.

http://www.gilan-online.ir/fa/News/808111/افزایش-28-درصدی-ورود-خودرو-به-گیلان
بستن   چاپ